Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- …
- 470
- chevron_right

Kāds var iedot dogmas numuru? Pateicos.

Being second is being the first of the losers. /Senna/
Meklēju acīm tīkamu e36 uz fotosesiju, ar nosacījumu, ka beigās būs jānokūpina gumija
Tālāk lūdzu PM.

Tālāk lūdzu PM.

Oho e36 vēl kaut ko spēj parādīt pret mūsdienu turbo hothatch'iem

LPG čaļi, liekat kādas piedevas klāt mainot eļļu? Vai tikai eļļas maiņa + gāzes apkope.
Kādas piedāvās Tu gribi liet klāt?
Nesmu ķēķis un nesmu par tādam neko dzirdejis
Nesmu ķēķis un nesmu par tādam neko dzirdejis
ar kompatu pa brugji

Nu es tik tā, interesējos..
Nu pieņemsim šo :
http://automarket.lv/?route=product/pro ... rrency=EUR
?

Kāda jēga, ja gāze nešķīdina un tik traki neoksidē eļļu kā benzīns?
Vnk to naudu kuru grasies ieguldīt kkādās nesaprotamās piedāvās - pieliec klāt apkopei. Nopērc labu eļļu un parbaudi/satīri sveču elektrodus , vai nomaini sveces. Protams gāzes iekārtas apkope arī jāuztaisa.
Un vārstus no izdegšanas var paglābt tikai un vienīgi pareizs degmaisījums. Tas ko tur apraksta uz burciņas, maigi sakot - es labāk salatētim ticu, jo pieteikt to ka tas strādā jo tev nesabira motors ir līdzīgi kā pateikt - es tevi izglābu no uzbrukuma ejot blakus pa ielu.
Vnk to naudu kuru grasies ieguldīt kkādās nesaprotamās piedāvās - pieliec klāt apkopei. Nopērc labu eļļu un parbaudi/satīri sveču elektrodus , vai nomaini sveces. Protams gāzes iekārtas apkope arī jāuztaisa.
Un vārstus no izdegšanas var paglābt tikai un vienīgi pareizs degmaisījums. Tas ko tur apraksta uz burciņas, maigi sakot - es labāk salatētim ticu, jo pieteikt to ka tas strādā jo tev nesabira motors ir līdzīgi kā pateikt - es tevi izglābu no uzbrukuma ejot blakus pa ielu.

Super viedoklis! Paldies-AF- rakstīja: ↑31 Okt 2018, 22:16 Kāda jēga, ja gāze nešķīdina un tik traki neoksidē eļļu kā benzīns?

Katram protams savs, bet domāju ka feislifta kupejas panelis ir vislabāk izdevies no visiem

Kompakta panelis salīdznot ar e30 šķiet neglīts dēļ tā plaukta pa vidu, bet kā kolēģis teica - tas lai var uzlikt suni kas krata galvu
Kupejai gan vajag PFL bez airbag! Speciāli savējam mainīju paneli

Kupejai gan vajag PFL bez airbag! Speciāli savējam mainīju paneli

Jebkurai žurkai vajag PFL! Cuz airbags 4 pussies, we die like a real men!TomSkarsts rakstīja: ↑01 Nov 2018, 08:32 Kompakta panelis salīdznot ar e30 šķiet neglīts dēļ tā plaukta pa vidu, bet kā kolēģis teica - tas lai var uzlikt suni kas krata galvu![]()
Kupejai gan vajag PFL bez airbag! Speciāli savējam mainīju paneli![]()

Kaktuss rakstīja: ↑01 Nov 2018, 08:46Jebkurai žurkai vajag PFL! Cuz airbags 4 pussies, we die like a real men!TomSkarsts rakstīja: ↑01 Nov 2018, 08:32 Kompakta panelis salīdznot ar e30 šķiet neglīts dēļ tā plaukta pa vidu, bet kā kolēģis teica - tas lai var uzlikt suni kas krata galvu![]()

Man arī vizuāli tas "FL" jeb ar airbagu liekas pretīgs. Nepiestāv kantainam 90to gadu BMW

Nu protams gaumes lieta, bet es pat šeit forumā esmu pamanijis dažus, kuri swapo paneli, vai ir izteikuši tādu domu.TomSkarsts rakstīja: ↑01 Nov 2018, 09:24Kaktuss rakstīja: ↑01 Nov 2018, 08:46Jebkurai žurkai vajag PFL! Cuz airbags 4 pussies, we die like a real men!TomSkarsts rakstīja: ↑01 Nov 2018, 08:32 Kompakta panelis salīdznot ar e30 šķiet neglīts dēļ tā plaukta pa vidu, bet kā kolēģis teica - tas lai var uzlikt suni kas krata galvu![]()
![]()
![]()
![]()
Man arī vizuāli tas "FL" jeb ar airbagu liekas pretīgs. Nepiestāv kantainam 90to gadu BMW
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Nu es arī šādu pašu, tik kupejas ieliku. Liet. kars arī mainīja kaut kad.

Ar FL paneli, pasažieriem ir grūti noregulēt krēslu tuvāk, tas arī viss. 

- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- …