Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- …
- 470
- chevron_right

http://delfi.lv/auto/article.php?id=50542487
Nu ko, visi UK 335i drīz lidināsies pa vietējiem ceļiem.
Nu ko, visi UK 335i drīz lidināsies pa vietējiem ceļiem.

Tie kas liek auto ziemas miegā un nodod numurus csdd/noņem no uzskaites. Par 2018 esmu samaksājis nodokli. šodien noņēmu no uzskaites - tātad 2mēneši pārmaksāts. Tante teica ka lai vēršos VID. Kam ir pieredze ar šo?

lidināsies pa servisiem, gribēji teikt

Bet nebuus ar viņiem tāpat kā agrāk, kad visi fanoja par M50 un teica, ka M52/M54 sūdi un tagad visi brauc un saprot, ka M50 ir vēsture?
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Reģistrējies https://eds.vid.gov.lv un uzraksti vēstuli ar savu sāpi, norādot visus datus, lielākoties ar to pietiek.
- ikey07

Viss ir vēsture kas vecāks par šodienu.TomSkarsts rakstīja: ↑01 Nov 2018, 13:59Bet nebuus ar viņiem tāpat kā agrāk, kad visi fanoja par M50 un teica, ka M52/M54 sūdi un tagad visi brauc un saprot, ka M50 ir vēsture?
Jautājums cits, kā mogūža cienītāji grasās izķepuroties ar auto, kura visu agregātu resurss ir aprēķināts Max 200k un tālāk neinteresē.

Ir jautājums par M52B25 motoru, respektīvi man ir e36 kupeja ar stock 2.3 motoru.
Ir kādi ieteikumi, ko darīt, lai paceltu jaudu?
Neko daudz negribu, jo tas ir ikdienas auto.
Ir kādi ieteikumi, ko darīt, lai paceltu jaudu?
Neko daudz negribu, jo tas ir ikdienas auto.
Pēdējais labojis DeeBee - 06 Dec 2018, 23:02, kopā labots 2 reizes.

Palielināt tilpumu.
Citādāk - M50 ieplūde, Zirneklis ar pārējo izplūdi, cold air intake(ar sienu nevis tupa ķīnas filtrs pielikts kastes vietā), M50NV sadalene izplūdē, M54B30 sadalene ieplūdē.
Visam klāt ganjau var B28 rozā sprauslas pielikt, bet nu ar nosacījumu, ka jāregulē tas viss pasākums un vai tas ir vajadzīgs ikdienas auto (jauda noteikti vairāk augšās, jeb vairāk jāgriež).
Vienmasas spararats ir must have uz M52 (lētākais variants - m50b20 spararats)

Sāc braukt uz e98

Instagram - Sandis_e36

Es vismaz nejūtu jaudas atšķirību starp e98 un e95

Kādēļ sprauslas lielas likt, ja ECU adaptācija nogriež nost viņu. Neies sprauslas ar 60-70 % ,bet 30-40%.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Lai var cilvēcīgi downshiftot.

Vieglāk sparats, asāks motors. Protams pārspīlēt ar svaru arī nevajag, bet pāris kg ja ir iespēja nomest, kpc gan nē

ar kompatu pa brugji

Skatoties tevis sen sen uploadoto video, kur brauc 3niekos jau varēja paredzēt, ka šāds tups jautājums tiks uzdots. Varētu jau nepaslinkot un paskaidrot, bet izskatās, ka 'lol nau verc'.

TomSkarsts rakstīja: ↑02 Nov 2018, 08:51 Skatoties tevis sen sen uploadoto video, kur brauc 3niekos jau varēja paredzēt, ka šāds tups jautājums tiks uzdots. Varētu jau nepaslinkot un paskaidrot, bet izskatās, ka 'lol nau verc'.
Nu nu,kas bija tanī video,lai Tu mani kaunināti?
Es šoreiz varētu 100% apgalvot puika,ka Tev līdz manai braukšanai mācīties un macities

Tu man vari neskaidrot,es fiziku maku

Tas,ka esi iemācījies no 4 ātruma iecirst 2aja-apsveicami
Kad iemācīsies to darīt ar pilnpiedziņas auto,piesedinat,tad mēs parunāsim
ar kompatu pa brugji

https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... gmghc.html
Ja nu kāds sagribējis asiņojošas acis, tad droši uz linku!
Ja nu kāds sagribējis asiņojošas acis, tad droši uz linku!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- …
- 470