Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- …
- 470
- chevron_right

Veca tēma un tomēr -
Nu kā var nejēgt noņemt apšuvumu ja durvis ir ciet? Es daudz ko nevaru izdarīt savai mašīnai, bet nu tik elementāru lietu.
Vīrieši

Par e36 protams runājot, e34 līdz šim nav bijusi vajadzība.
Un dēļ tāda gudrinieka kurš uzsita pa durvīm, jo redz rokturis nestrāda, un viņš zinot kur jāsit, man uz e34 durvīm rotājas glīta bukte, tāpēc pret to metodi ir riebums jau startā. Nu kāpēc nesapuvušas durvis vajadzēja bojāt. Protams droši varat dauzīt ja tā tīk, es labāk čakarējos.
p.s. Hazard, un uzbraucienu par to, ka neskrūvēju pati jau nu gan varētu paturēt pie sevis, ja nepazīsti mani, kur nu vēl tik elementāras lietas, kā durvju apšuvuma noņemšana

p.s.s. stāsts par nestrādājošu rokturi un fleksēšanu, nu ļoti ticams, jo pa blakussēdētāja durvīm jau nevar iekāpt mašīnā
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Zinot lindas spējas auto remontā viņa tev liktu nokaunēties, gan prasmēs gan bicīša lielumā..Hazard rakstīja: ↑19 Nov 2018, 21:19Kā tu nonemsies apšuvumu ja durvis neatvērt? E32 vienam durvis nācās flekset, jo nevarēja no RUS atpakaļ tik tā iemesla dēl. Ja neskruvejam paši, nekomentēja.

Paldies, Af, nu gan Tu nedaudz pārspīlē, ļoti, ļoti daudz ko, vēl ne līdz galam izprotu un māku izdarīt.
Un pie tādas attieksmes ātri pierod, vēl pagājušajā nedēļā man intercar puisis centās iestāstīt, ka pilnīgi visiem standarta e46 ir vienādi automāti un lai es nemuldot, ka kārbas filtri atšķiras.
Cipruss, nav tik traki, es nēsāju reduktous un kārbas (ne automātus) pa darbu, jā, jūtos lepna

Un pie tādas attieksmes ātri pierod, vēl pagājušajā nedēļā man intercar puisis centās iestāstīt, ka pilnīgi visiem standarta e46 ir vienādi automāti un lai es nemuldot, ka kārbas filtri atšķiras.
Cipruss, nav tik traki, es nēsāju reduktous un kārbas (ne automātus) pa darbu, jā, jūtos lepna

It's all about the win

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji

Ak jel
Nē, nē man tikai mazi peļu vēderiņi. Varbūt pēc gada

Nē, nē man tikai mazi peļu vēderiņi. Varbūt pēc gada

It's all about the win

Tu par krūtīm vai rokām?

ar kompatu pa brugji

par pirmo nesūdzos, bijušais arī īsti nesūdzējās, tā kā tur laikam viss ok

It's all about the win

Cipruss, es šo saraksti iespējams par 50€ neparādīšu tavai sievai 

cik reali man bus uzbazt r17 8.5j et 13 ar riepu 215/45 zhurkai?

Javalce arkas, man ar tādiem pašiem parametriem ir diski 

Ar tadu pasu riepu?

Reku R17 8.5J ET13 ar 235/45 riepām, ar 215 vajadzētu varēt uzlikt bez valcēšanas. Man pašam šobrīd stāv 8,5 R17 ET 37 ar 235/45 riepām, valcēt nevajag, bet 225 būtu labāk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07

Es tev iedošu piemērit 8.5j et13 aizmugurē uz nevalcetam arkām un sedinajumu, redzesi kas notiek.

Galīgi neizskatās pēc 235 riepas
235 ar mazu et var uzlikt, bet tad ir diezgan spēcīgi jasavalcē aizm. arkas

235 ar mazu et var uzlikt, bet tad ir diezgan spēcīgi jasavalcē aizm. arkas
Pēdējais labojis kars - 22 Nov 2018, 22:19, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- …
- 470