BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 55
- chevron_right
Kam tev tie led?
Šitādi prikoli baigi patīk ceļu policijai!
Iemet, lūdzu, linku no kā sūtīji?
Viģika descripšinā ir links, bet es iesaku ņemt tikai zilās, foršāk izskatīsies.
- ikey07
Silti neiesaku ar šādām lampiņam spēlēties , pat ja uz ceļa apturēs dokumentus pārbaudīt un šo pamanīts tad iesi pa pilnu pantu, un tur neies krastā atmazkas ka nezināji kas tas ir, un kā jau stāvēja uz auto kad nopirka - ejot TA to skatās , un uz ceļa arī.
Un kur prikols? Vienīgi Delfos tikt
papildus slēdzis paslēpts, kas atslēdz nenoregulētas miglas etc priborus, par ko skatē piekasās. Nestrādājošas lampas jau karināt nav aizliegts-AF- rakstīja: ↑02 Dec 2018, 16:53 Silti neiesaku ar šādām lampiņam spēlēties , pat ja uz ceļa apturēs dokumentus pārbaudīt un šo pamanīts tad iesi pa pilnu pantu, un tur neies krastā atmazkas ka nezināji kas tas ir, un kā jau stāvēja uz auto kad nopirka - ejot TA to skatās , un uz ceļa arī.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tur nav ko pamanīt, viņas ir pilnībā baltas kad izslēgtas, neiešu arī krievu variantu braucot pa šoseju ar ieslēgtām gaismām.-AF- rakstīja: ↑02 Dec 2018, 16:53 Silti neiesaku ar šādām lampiņam spēlēties , pat ja uz ceļa apturēs dokumentus pārbaudīt un šo pamanīts tad iesi pa pilnu pantu, un tur neies krastā atmazkas ka nezināji kas tas ir, un kā jau stāvēja uz auto kad nopirka - ejot TA to skatās , un uz ceļa arī.
- ikey07
Beidzot dabūju 58mm emblēmu
Dabūju arī pārsteigumu no pārdevēja ebayā.
Dabūju arī pārsteigumu no pārdevēja ebayā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Bildes paša priekam
Nāsis visu skatu bojā
Nāsis visu skatu bojā
- ikey07
Uhhh kāds spīdīgs, ceru ka pēc moikas uz evakuatora un ziemas miegā
Nups, par cik drīz sola baigos mīnusus, izmantoju kaut cik siltos grādus lai nomazgātu sāli nost.
Šitais man skaitas winter beaters
- ikey07
Nāsis tieši ir kā vajaga. Uzliksi tizlās melnās - izskatīsies kā melni caurumi
Es domāju - šķībi stāv.
Bet biku ir arī doma par melnām nāsīm, bet spīdīgām.
- ikey07
Hromētās nāsis
Es jebal acī, benzīns tek no degvielas filtra rajona, vēl neēsmu cēlis augšā cerams ka braucot pa kupēnām vnk izrauts no vietas.
Labi ka ir gāzes iekārta, ka pēdējo reiz braucot varēju tikt mājās pirms bāka tukša.
Labi ka ir gāzes iekārta, ka pēdējo reiz braucot varēju tikt mājās pirms bāka tukša.
- ikey07
Es nožēloju, ka veco kupeju atdevu kopā ar PFL kronšteinu (filtrs stāv augstāk) nevis kā FL apakšā filtrs..
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Ir redzēts, ka pārnes augstāk, tas ka PFL jau orģināli ir augstāk, to gan nezināju.
FL orģināli nāk plastmasas aizsargs, ja baigi grib var uztaisīt no ņeržas piemēram, nebūs pat bundžā caurumi jāurbj, varēs OEM vietās pieskrūvēt.
Man kabrim pat vēl saglabājies orģinālais aizsargs.
FL orģināli nāk plastmasas aizsargs, ja baigi grib var uztaisīt no ņeržas piemēram, nebūs pat bundžā caurumi jāurbj, varēs OEM vietās pieskrūvēt.
Man kabrim pat vēl saglabājies orģinālais aizsargs.
Dabūju jaunus priekšējos suportus, izrādās oridžinal, ar visu bmw uzrakstu
Kā arī bremžu trubiņas, atgaisotāju un daudz DOT4 lai var kārtīgi gaisot
Kā arī bremžu trubiņas, atgaisotāju un daudz DOT4 lai var kārtīgi gaisot
- ikey07
Cik izmaksāja suporti?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49