Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- …
- 470
- chevron_right
Sveiki, kādas budžeta koilas ieteiksiet uz E46 318 sedana?
īsie amji + sēdinātas atsperes būtu labāk
nu padomā - tu vari iegādāties stock amjus + 30/30 atsperes, brauks kā rūpnīcā paredzēja, bet zemāk. tad var piekrāt pesuli labākām koilām, taču ja iegādājies koilas pa 200e, tās iztecēs, izbojās auto stabilitāti. lētas koilas der tikai tad, ja auto stāv 99% no laika, citādāk es uzskatu, ka nav ko čakarēt sevi. iegādājies stock amjus + 30/30.
vismaz šādi es pats personīgi darītu
TA koilas mierīgi iztur vairāk kā 2-3 gadus.janjis313 rakstīja: ↑04 Dec 2018, 23:37nu padomā - tu vari iegādāties stock amjus + 30/30 atsperes, brauks kā rūpnīcā paredzēja, bet zemāk. tad var piekrāt pesuli labākām koilām, taču ja iegādājies koilas pa 200e, tās iztecēs, izbojās auto stabilitāti. lētas koilas der tikai tad, ja auto stāv 99% no laika, citādāk es uzskatu, ka nav ko čakarēt sevi. iegādājies stock amjus + 30/30.
vismaz šādi es pats personīgi darītu
Un par to cenu, kādu piedāvāja kādu laiku atpakaļ Kļaviņš, ļoti labs dīls.
Es personīgi ar TA nobraucu 2 gadus ieskaitot ziemas un iepriekšējā auto iepriekšējais īpašnieks hz cik vēl.
Daily auto absolūti pietiek ja vien netaisies pa grants dopiem maukt, kur izsitīsi zobus.
Nesen tās koilas tika izjauktas un neviens amis nebija iztecējis un viss ok. Par aizmugurējiem gan neņemos spriest, jo bija LC virsū uz brīdi kad pārdevu.
Arī atbalsti priekšējie OEM bija vēl braucamā stāvoklī.
Daily auto absolūti pietiek ja vien netaisies pa grants dopiem maukt, kur izsitīsi zobus.
Nesen tās koilas tika izjauktas un neviens amis nebija iztecējis un viss ok. Par aizmugurējiem gan neņemos spriest, jo bija LC virsū uz brīdi kad pārdevu.
Arī atbalsti priekšējie OEM bija vēl braucamā stāvoklī.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Man arī TA koilas nogāja vairāk kā 2 gadi, 1 gadu čoms nobrauca, pēc tam gadu es un Hvz cik vēl ilgi bija virsū pirms mašīnas pirkšanas dien dienā tika braukts, prieks tas cenas neko labāku nedabūt!
Tgd uzliku msr, redzēs cik ilgi šis nokalpos
Tgd uzliku msr, redzēs cik ilgi šis nokalpos
Ar arkas fenderem/uzlikas var TA iziet?
nav jabut nosleptam.ne visam uzlikam kniedes gremdejas ieksa
ar kompatu pa brugji
labi, ka jums nav iztecējušas, bet tagad, mīļie cilvēki, sakiet cik no jums ir braukuši ar stock amjiem (labiem) + 30/30? tas jums subjektīvi liekas, ka braukšana ir ok, citam liktos pilnīgs mēsls, tadēļ vidusceļš būtu, ko es saku
Jautājums! E46 touringam numura apgaismojuma līste atskiras prefa no FL? Vai vienaadas?
Ja noliks auto trasē, šaubos ka TA koilas padarīs auto ātrāku par stock amjiem. Tikai tas faktors, ka pašam ar stingrāku auto ir vieglāk braukt ilgstoši precīzi.
Bet ja nopērk E36 un ir vēlme pēc komforta, tad jājautā pašam sev kas pie velna notiek Nepiesienos, ka kādam patīk stance un kādam race un kādam komforta setups, bet E36 un komforts ir svešas lietas
Pilnīgi piekrītu.
TA der tikai ja gribi zemu auto, vecie amji ir iztecējuši, bet kabatā 200€
+1-AF- rakstīja: ↑06 Dec 2018, 17:59Pilnīgi piekrītu.
TA der tikai ja gribi zemu auto, vecie amji ir iztecējuši, bet kabatā 200€
Nu protams ja visiem kabatā būtu 2000 koilām nevis 200, tad neviens ar TA nebrauktu un liktu KW
KW nāk mūža garantija?
TomSkarsts rakstīja: ↑06 Dec 2018, 17:36Ja noliks auto trasē, šaubos ka TA koilas padarīs auto ātrāku par stock amjiem. Tikai tas faktors, ka pašam ar stingrāku auto ir vieglāk braukt ilgstoši precīzi.
Bet ja nopērk E36 un ir vēlme pēc komforta, tad jājautā pašam sev kas pie velna notiek Nepiesienos, ka kādam patīk stance un kādam race un kādam komforta setups, bet E36 un komforts ir svešas lietas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- …
- 470