Kreativs 328i kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 27
- chevron_right
Šī ir oem no metālaKalnz rakstīja: ↑04 Dec 2018, 08:37 Lūdzu
No kāda materiāla tā panna zem x-brace? Viņa labāka par RLM piedāvāto? https://lv.rlm.lv/pakalpojumi/dzin%C4%9 ... sargi/bmw/
man ari tada ir
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Mjau mjau mjaaauuuu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
visu cieņu projektam, bet likt šādu jau ir tāpat kā M badges uz 316i
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nav tik traki. Class II (318is) sedaniem arī nāca, līdz ar to, nav kā ar M3 bļembu. Manuprāt, nāca vēl pāris modeļiem (neskaitot M3 GT).
Ja vien vēl tā liste būtu oem
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Iedomajies ir nonemts no class2, varu tev vin iedot
Pēdējais labojis kreativs - 13 Dec 2018, 01:05, kopā labots 1 reizi.
Šeit gan tu brauc auzās, motorsport atribūtika bija pasutāma no rupnicas ari tam pašam 316i ar m paku, ka ari tas pats sanak ar m buferiem ne? Vai Mtech2 Mtech3 sturem jo bledka naca ar ///M, tad sanak ka 90% nodarbojas ar mulkjibam man lidz nakama gada beigam pielauju bus salasits viss no m3 gt un oem! Tai skaita alu durvis! Un talaksis sekos parkrasošana un gan jau m3 3.0 dzinejs, vis kas tam auto nebus no m3 tas bus tikai VIN, kuru tapat ar laiku ari dabusu! Darba daudz, tapec nejaic pimpi ar pirkstuTomSkarsts rakstīja: ↑12 Dec 2018, 23:18 visu cieņu projektam, bet likt šādu jau ir tāpat kā M badges uz 316i
Plāni jau super! Tevi tikai atbalstu.. bet nu 320 bāzt iekšā šo visu.. tur tiešām jābūt fanātam!kreativs rakstīja: ↑13 Dec 2018, 01:04Šeit gan tu brauc auzās, motorsport atribūtika bija pasutāma no rupnicas ari tam pašam 316i ar m paku, ka ari tas pats sanak ar m buferiem ne? Vai Mtech2 Mtech3 sturem jo bledka naca ar ///M, tad sanak ka 90% nodarbojas ar mulkjibam man lidz nakama gada beigam pielauju bus salasits viss no m3 gt un oem! Tai skaita alu durvis! Un talaksis sekos parkrasošana un gan jau m3 3.0 dzinejs, vis kas tam auto nebus no m3 tas bus tikai VIN, kuru tapat ar laiku ari dabusu! Darba daudz, tapec nejaic pimpi ar pirkstuTomSkarsts rakstīja: ↑12 Dec 2018, 23:18 visu cieņu projektam, bet likt šādu jau ir tāpat kā M badges uz 316i
Tur galīgi iekšā nesēž 2.0 :)Kaktuss rakstīja: ↑13 Dec 2018, 06:13Plāni jau super! Tevi tikai atbalstu.. bet nu 320 bāzt iekšā šo visu.. tur tiešām jābūt fanātam!kreativs rakstīja: ↑13 Dec 2018, 01:04Šeit gan tu brauc auzās, motorsport atribūtika bija pasutāma no rupnicas ari tam pašam 316i ar m paku, ka ari tas pats sanak ar m buferiem ne? Vai Mtech2 Mtech3 sturem jo bledka naca ar ///M, tad sanak ka 90% nodarbojas ar mulkjibam man lidz nakama gada beigam pielauju bus salasits viss no m3 gt un oem! Tai skaita alu durvis! Un talaksis sekos parkrasošana un gan jau m3 3.0 dzinejs, vis kas tam auto nebus no m3 tas bus tikai VIN, kuru tapat ar laiku ari dabusu! Darba daudz, tapec nejaic pimpi ar pirkstuTomSkarsts rakstīja: ↑12 Dec 2018, 23:18 visu cieņu projektam, bet likt šādu jau ir tāpat kā M badges uz 316i
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Zinu! Bet tas nemaina faktu ka bundža ir 320.r3served rakstīja: ↑13 Dec 2018, 07:01Tur galīgi iekšā nesēž 2.0 :)Kaktuss rakstīja: ↑13 Dec 2018, 06:13Plāni jau super! Tevi tikai atbalstu.. bet nu 320 bāzt iekšā šo visu.. tur tiešām jābūt fanātam!kreativs rakstīja: ↑13 Dec 2018, 01:04
Šeit gan tu brauc auzās, motorsport atribūtika bija pasutāma no rupnicas ari tam pašam 316i ar m paku, ka ari tas pats sanak ar m buferiem ne? Vai Mtech2 Mtech3 sturem jo bledka naca ar ///M, tad sanak ka 90% nodarbojas ar mulkjibam man lidz nakama gada beigam pielauju bus salasits viss no m3 gt un oem! Tai skaita alu durvis! Un talaksis sekos parkrasošana un gan jau m3 3.0 dzinejs, vis kas tam auto nebus no m3 tas bus tikai VIN, kuru tapat ar laiku ari dabusu! Darba daudz, tapec nejaic pimpi ar pirkstu
Ja S tad tikai B32
Varbūt es vienīgais dīvains, tāpēc no offense, bet man arī M3 uzraksti uz M moldingiem liekas glupi. Labi ka uz M bamperiem neraksta tādas muļķības un auto var izskatīties labi bez M3 sarakstīta visur.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Lieku M3 bremzes uz 328, ko darīt? Špaktelēt M3 gravējumus suportiem ciet?
Jaliek no 330, jo ir lielakas, letakas un nevajag spaktelet
Ja ir iespēja tikt pie 3.2 evo bremzēm tad tās ir labākas neskatoties uz to ka ču mazākas, tik mīnus ka arī apkopē dārgākas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 27