Anriosss e36 cab
ar kompatu pa brugji
Sen nekas netika rakstīts,bet īpaši jauns nekas nav noticis izņemot pāraistu karteri,m3 spidometru un m3(e46) priekšējo beņķu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kuru no aizmugurējiem skrūvju caurumiem sanāk urbt, lai E46 krēsls būtu pieskrūvējams un pareizi stāvētu?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Visus 4TomSkarsts rakstīja: ↑27 Nov 2018, 12:44 Kuru no aizmugurējiem skrūvju caurumiem sanāk urbt, lai E46 krēsls būtu pieskrūvējams un pareizi stāvētu?
Sorry, ka cilvēkam topiku aizdir*am, bet ir kaut kur runāts par to, kas, kur, kā jāpaurbj lai smuki saietu? Tāpēc man bija sajūta, ka es nesēžu taisniVladlen rakstīja: ↑27 Nov 2018, 12:49Visus 4TomSkarsts rakstīja: ↑27 Nov 2018, 12:44 Kuru no aizmugurējiem skrūvju caurumiem sanāk urbt, lai E46 krēsls būtu pieskrūvējams un pareizi stāvētu?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Koa? Man ir sēdekļi no Z4 kam ir sliedes kā e46, urbt nācās VIENU caurumu!Vladlen rakstīja: ↑27 Nov 2018, 12:49Visus 4TomSkarsts rakstīja: ↑27 Nov 2018, 12:44 Kuru no aizmugurējiem skrūvju caurumiem sanāk urbt, lai E46 krēsls būtu pieskrūvējams un pareizi stāvētu?
Maximums vienu (aizmugurējo) jāpievīlē, ja traucē ka krēsls pieskrūvēts uz 3 skrūvēm.
Pēdējais labojis ZzevsS - 27 Nov 2018, 17:39, kopā labots 1 reizi.
Runājot par beņķiem-tur tiešām vajadzēja tikt galā tikai ar vienu caurumi,pārējais tik skrūvēšanas vaina :)
p.s sāk palikt par mazu tas 1.8
p.s sāk palikt par mazu tas 1.8
Tā kā ir ziema un darīt nav ko,ir doma pārswapoties uz 1.8IS. Kādas atsauksmes? Vai ir jēga ?
Kabrim točna nav jēgas...
Labāk uz 6cil. vienalga kādu
Labāk uz 6cil. vienalga kādu
Pats esmu swapojis mazmotorus, liela prikola nav.
Ja vien tas IS neiekrita rokās, ja swapo tad vismaz 2.5
- ikey07
Te vajag kaut ko jaudīgu
Kabris ļoti simpātisks!
Kabris ļoti simpātisks!
Is tur, parastais 1.8 neko daudz netur ja taisies stockā pūst. Un turbanizēt m43 ir 3x neizdevigak kā ielikt kādu 2.8 vai pat 3.0
Principā M44b19 var labi turbinizēt. Ar etanolu braucot, ja mani atmiņa neviļ, tad BATCC brauca gaiši zils kompakts ap 500HP. Bet nu, protams, stock tur maz kas bija . Neatceros vairs, kas iekšā darīts.
Nu ja nauda atļauj var arī 1000hp nosmelt
Izskatās,ka vienkāršāk 2.5 iemaukt