Citi-Jautājumi II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 27
- chevron_right
Jautājums par lukturu korektoriem. Vai ir kāda iespēja pašu korektoru (kas ir lukturī) reanimēt?
Vai kāds ir ar to saskāries?
Cik man zināms nekas lētāks par 50e jaunu Depo lukturi nebūs. Ja ir, es arī labprāt noskaidrotuTalibs Pampedoza rakstīja: ↑06 Jan 2019, 23:14 Jautājums par lukturu korektoriem. Vai ir kāda iespēja pašu korektoru (kas ir lukturī) reanimēt?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Cik es noskaidroju korektoram ir trīs gali - divi barošanai un trešais komandai (uz priekšu/atpakaļ)TomSkarsts rakstīja: ↑06 Jan 2019, 23:20Cik man zināms nekas lētāks par 50e jaunu Depo lukturi nebūs. Ja ir, es arī labprāt noskaidrotuTalibs Pampedoza rakstīja: ↑06 Jan 2019, 23:14 Jautājums par lukturu korektoriem. Vai ir kāda iespēja pašu korektoru (kas ir lukturī) reanimēt?
Domāju varbūt kāds jau ar visu šo ir saskāries.....
Atvainojos, es padomāju reflektoruTalibs Pampedoza rakstīja: ↑06 Jan 2019, 23:26Cik es noskaidroju korektoram ir trīs gali - divi barošanai un trešais komandai (uz priekšu/atpakaļ)TomSkarsts rakstīja: ↑06 Jan 2019, 23:20Cik man zināms nekas lētāks par 50e jaunu Depo lukturi nebūs. Ja ir, es arī labprāt noskaidrotuTalibs Pampedoza rakstīja: ↑06 Jan 2019, 23:14 Jautājums par lukturu korektoriem. Vai ir kāda iespēja pašu korektoru (kas ir lukturī) reanimēt?
Domāju varbūt kāds jau ar visu šo ir saskāries.....
Being second is being the first of the losers. /Senna/
sveiki, interesē vai kāds ir saskaries ar kabrioleta mīkstā jumta aizmugurējā loga maiņu, kāds to vispar dara Latvijā un cik tas varetu izmaksāt ?
Vari jautāt Šuvejam, kas atrodas ganibu dambī
Viņš daudz tos ir pāršuvis
Viņš daudz tos ir pāršuvis
Pakaļējie amortizatori, kas nāk no kompota(323ti) derēs touringam?
Sedinàtam jàder. Viñi ir isaki...
Kāds varbūt zin, vai E39 530d (M57D30 135kw) ir vienāds karteris ar E46 330d (M57D30 135kw)?
nav vienads.
Sveiki, drīzumā vēlos iegādāties E46 tikai nevaru izlemt benzīnu vai dīzeli? Ļoti vēlos facelift bet tie vairāk dīzeļi cik ssā skatos, benzīnieki pārsvara preface.
Abi 3.0 dzinēji labi, gan benzīns gan dīzelis.
Dīzeli var viegli sačipot lai iet lopā, bet benzīns tik un tā foršāks.
Dīzeli var viegli sačipot lai iet lopā, bet benzīns tik un tā foršāks.
Iesakiet kādus priekšējos bremžu diskus un klučus pirkt priekš 324 mm bremzēm?
Skatos autodoc un tur ļoti liela izvēle,tāpēc nesaprotu kurus labāk ņemt.
Skatos autodoc un tur ļoti liela izvēle,tāpēc nesaprotu kurus labāk ņemt.
Instagram - Sandis_e36
E46 3.0? 325mm.. Ate, brembo, utt
Man priekš e39 530i vajag.
Instagram - Sandis_e36
Čau visiem! Ko jūs darat ar airbagiem žurkā ? Reāli izjaukta mašīna, Ir iespēja vinjus izravēt! vai atstāt tomēr! Lai gan pāri 20 gadiem, tāpat nekas prātīgs, kā tikkai lieks svars...
Ņemam arā un pārdodam kam nav
Sveiki, jautajums par M52 B20 klokenes devejs, ir iemesls kapec vinji biezi nobeidzas, VEMS aptuveni 6-9 menesi, letie paris dienas! vai vienkarsi tas ir M52 kuram nepatik neorginalas lietas, un japerk oem devejs?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 27