Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 81
- chevron_right
kas pa slēptajām funkcijām?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
The display mode is called up by pressing the "AUTO" and "REAR DEFOGGER" buttons simultaneously
Test 1
Interior Temp Sensor
Test 2
Exterior Temp sensor
Test 3
Left Heater Core Sensor
Test 4
Right Heater Core Sensor
Test 5
Evaporator Temp Sensor
Test 6
Engine Speed Input
Test 7
Road Speed Input
Test 8
"Y" Factor Value . . . Anyone knows what is this?
Test 9
Fresh Air Flap Position in % (99.5% Max.)
Test 10
AUC Sensor Voltage (if equipped)
Test 11
Battery Voltage
Test 12
Software Version
Test 1
Interior Temp Sensor
Test 2
Exterior Temp sensor
Test 3
Left Heater Core Sensor
Test 4
Right Heater Core Sensor
Test 5
Evaporator Temp Sensor
Test 6
Engine Speed Input
Test 7
Road Speed Input
Test 8
"Y" Factor Value . . . Anyone knows what is this?
Test 9
Fresh Air Flap Position in % (99.5% Max.)
Test 10
AUC Sensor Voltage (if equipped)
Test 11
Battery Voltage
Test 12
Software Version
Cipruss, tev ir iespēja beidzot tikt pie sakarigiem diskiem
Man ir sakarigi pagaidu diski
Bet nu man šie būs pa šauru
Man vismaz ar j10 aizmugurei vajag
No j10 lidz j12-ja uzlikas vel paliks,kas ir zem jautajuma
Un r17 mana skatijuma priekš e36 ir pa mazu uz strech riepām un ja vel uzlikas,kas arku paceļ pa aptuveni 2cm
Un r17 mana skatijuma priekš e36 ir pa mazu uz strech riepām un ja vel uzlikas,kas arku paceļ pa aptuveni 2cm
ar kompatu pa brugji
Ziņojumi: 10000cipruss18 rakstīja: ↑14 Dec 2018, 16:03 Man ir sakarigi pagaidu diski
Būtu par godu 10k postam ieķēris Vladlena diskus uz flancīša ar normālu gumiju
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Pa cik gaidāms ğimenes pieaugums drīz,būtu neprāts tagad 700 eiro izmest par diskiem un bernam nenopirlt pa tadu summu ratus
ar kompatu pa brugji
Pa cik ieķēri rc300 diskus??
+-rc302
jaunos diskus pārkrāsosi, vai kā savādāk?
Domaju ka ne, lai paliek oem apskrapeti pagaidam, jo vel lidz galam riepu izmeru neizdomaju, ka ari laikam bus mazliet japievalce aizmugure arku, jo tagad et13 vs et15 un radius lielaks :)
Mosh novirpot tos 2mm nost?
Vecīt 2mm tas ir dahuja
Armando kad lika z3 m diskus viņš apvirpoja bremžu disku, disku, kopā laikam 5mm noņēma. Cik veselīgi tas ir nav ne jausmas
Ziemas to do list pamazam paliek isaks...
Klak-klak vanos nonemts, vieta cits, protams pilna apkope, gredzeni un rattle rings..
Jauns(cits) varstu vaks nodods blasta, jo sanaca ar veco fignja
Bija doma likt elektro ventilatoru, pagugleju, pajautaju kas kam ir un +-, nopirku jaunu oem termomufti.
Klak-klak vanos nonemts, vieta cits, protams pilna apkope, gredzeni un rattle rings..
Bija doma likt elektro ventilatoru, pagugleju, pajautaju kas kam ir un +-, nopirku jaunu oem termomufti.
Divos vārdos, kāpēc tomēr termomufti? Uzticamāk?Vladlen rakstīja: ↑25 Jan 2019, 22:23 Ziemas to do list pamazam paliek isaks...
Ja unRus rakstīja: ↑25 Jan 2019, 22:38Divos vārdos, kāpēc tomēr termomufti? Uzticamāk?Vladlen rakstīja: ↑25 Jan 2019, 22:23 Ziemas to do list pamazam paliek isaks...
M3 mufte ari
efektīvitātes koeficents muftei ir labāks, kā izrādās.Rus rakstīja: ↑25 Jan 2019, 22:38Divos vārdos, kāpēc tomēr termomufti? Uzticamāk?Vladlen rakstīja: ↑25 Jan 2019, 22:23 Ziemas to do list pamazam paliek isaks...
skaidrs, paldies-AF- rakstīja: ↑26 Jan 2019, 00:50efektīvitātes koeficents muftei ir labāks, kā izrādās.Rus rakstīja: ↑25 Jan 2019, 22:38Divos vārdos, kāpēc tomēr termomufti? Uzticamāk?Vladlen rakstīja: ↑25 Jan 2019, 22:23 Ziemas to do list pamazam paliek isaks...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 81