Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- …
- 470
- chevron_right
Šodien sazvanījos ar CSDD inspektoru m52b28 e36 kompaktu īpašnieki var nomierināties, nav nekādi testi.
e36
Kāds ir jau uztaisījis projektu priekš m54b30 iekš e36?
Vai arī kāds taisās to darīt?
Vai arī kāds taisās to darīt?
Nopirkšu M54B30 pilnā komplektā sagatavotu priekš e36
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Un ko mēs redzam te? :)
Ļauj minēt.cenai par swapu nav jabut lielakai ka 300 eiro??!!
ar kompatu pa brugji
M50B25 noteikti
Tāds dinozaurs ka bailes.
Tāds dinozaurs ka bailes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Iesakiet kur meklēt problēmu
Salikta jauna piekare utt,bet skatos ka viena pusa aizmugurē sēž pa kkadiem 2cm zemak ka otra
Viss ir saskruvets,vienigais nav uzlikta atsaite ,bet nedomaju,ka tas būs pie vainas
Salikta jauna piekare utt,bet skatos ka viena pusa aizmugurē sēž pa kkadiem 2cm zemak ka otra
Viss ir saskruvets,vienigais nav uzlikta atsaite ,bet nedomaju,ka tas būs pie vainas
ar kompatu pa brugji
Ieliec gumijas starplikas zemākajā pusē.
Maini amiissus vai atsperes
Loud N' Proud
Ir pilnigi jauni amīši un pilnīgi jaunas atsperes
Kars nu baigi negribas ta darit,bet,ja neatradīšu vainu,tā būs jādara
Kars nu baigi negribas ta darit,bet,ja neatradīšu vainu,tā būs jādara
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Mašīnu notur atsperes, amīts diez vai kaut ko mainīs vari izņemt pavisam ārā (eksperimenta pēc) nekas nemainīsies augstumā.
Es arī ieliku jaunas atsperes un sanāca ka atšķīrās augstumi aizmugurē, par ~1,5cm, tā kā man regulatoriem nebija vietas izlīdzējos ar gumijas starplikām.
Es arī ieliku jaunas atsperes un sanāca ka atšķīrās augstumi aizmugurē, par ~1,5cm, tā kā man regulatoriem nebija vietas izlīdzējos ar gumijas starplikām.
Tur nav tas pats prikols, kas ir ar priekšu, ka puses no rūpnīcas atšķiras ķip rēķinot drivera svaru?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tu jobnulsja? Neredzi ka ssofer puse ir zemaaka?TomSkarsts rakstīja: ↑27 Jan 2019, 00:39 Tur nav tas pats prikols, kas ir ar priekšu, ka puses no rūpnīcas atšķiras ķip rēķinot drivera svaru?
Loud N' Proud
Tieši tā, šofera puse ir zemāka. Tad tas nav tas gadījums.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- …
- 470