Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- …
- 470
- chevron_right
kas tev pāķi liekas tieši smieklīgs?
Iedomājies,cilvēki pērk arī jaunas detaļas ne tā kā Tulietotus termostatus un ūdenssūkņūs šrotos
Iedomājies,cilvēki pērk arī jaunas detaļas ne tā kā Tulietotus termostatus un ūdenssūkņūs šrotos
ar kompatu pa brugji
E,dzerevnja,ar zāģētām arkām,paklusē labāk. Sapņotājs Minhauzens.
Pērk un pārdod 100x vienu un to pašu,tikai tu. Neviena tik liela balamutes te vēl mav bijis,un laikam nebūs kā tu
Ğerevņa ir tad kad loek 5 gadus dzinēju kopä no lietotiem hamutiem un termostatiem
Jumtu tev ar otiņu krãsoja ka tirgo arā savu lūzni?
Izstastīsi citu veidu kā uzlikt uzlikas nezãğējot arkas?
Jumtu tev ar otiņu krãsoja ka tirgo arā savu lūzni?
Izstastīsi citu veidu kā uzlikt uzlikas nezãğējot arkas?
ar kompatu pa brugji
Vot tu man pasaki losi,tu tikai internetā tāds kruts vai vispār pa dzīvi. Lietotās detaļas liec tikai tu laikam, jo manam dzinējam tādu nav. Lieki piemirst, ka pēc skaņas, tavs dzinējs jau dveš pēdējo elpas vilcienu,kas labi parāda kādas detaļas tu liec savam.
Whaaaaa
Tev taisnība,man dzinejam startejot nograb kompensatori,jo tam dzinejam nesmu darijis neko,jo reali nav vajadzības
Ja tam tavam auto butu viss jauns,tas auto sen jau ripotu-bet ir tak savs iemesls ,kapēc jajauc arā ta tad lietotas detaľas tomēr nav kalpojušad kā biji cerējis?!
Mēs varam satikties dzīvē unparädīt viens otram kurš ir ērglis un kurš ir lupata
Tev taisnība,man dzinejam startejot nograb kompensatori,jo tam dzinejam nesmu darijis neko,jo reali nav vajadzības
Ja tam tavam auto butu viss jauns,tas auto sen jau ripotu-bet ir tak savs iemesls ,kapēc jajauc arā ta tad lietotas detaľas tomēr nav kalpojušad kā biji cerējis?!
Mēs varam satikties dzīvē unparädīt viens otram kurš ir ērglis un kurš ir lupata
ar kompatu pa brugji
Ērglis
Tu esi lupata,jo tik māki nodirst,domājot,ka par to tev nekas nebūs. Man detaļas piegādā šeit esošs un visiem labi pazīstams cilvēks, tpc savu diršanu par lietotām detaļām vari atstāt savam krabim
Ej maini un pārdod diskus katru nedēļu labāk, ērgli
Tu esi lupata,jo tik māki nodirst,domājot,ka par to tev nekas nebūs. Man detaļas piegādā šeit esošs un visiem labi pazīstams cilvēks, tpc savu diršanu par lietotām detaļām vari atstāt savam krabim
Ej maini un pārdod diskus katru nedēļu labāk, ērgli
Vitjaz mans piedavajums,es aizbraucu lidz tevim un pasaki msn to acis
Vaiesi mizala??
Man tas piegadatajs jau par tevi stastija-megini iepist kapeiku visur
Un vitjazz vai ka tevi tur sauc-es cilvekus nenodiršu jau sen.es pasaku atklati taisnību ,ko domāju par viņiem.Un man viedklis par tevi ir tads,ka savos kompleksos ieslīcis Tu tīnis esi kuram ir traumēta bernībo,jo onkuļi bieži izmantojuši
Un tagad Tudroši vari PN
Vaiesi mizala??
Man tas piegadatajs jau par tevi stastija-megini iepist kapeiku visur
Un vitjazz vai ka tevi tur sauc-es cilvekus nenodiršu jau sen.es pasaku atklati taisnību ,ko domāju par viņiem.Un man viedklis par tevi ir tads,ka savos kompleksos ieslīcis Tu tīnis esi kuram ir traumēta bernībo,jo onkuļi bieži izmantojuši
Un tagad Tudroši vari PN
Pēdējais labojis cipruss18 - 29 Jan 2019, 14:42, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Gaidu losi,ja jau tā pontuješsja lauķi.
Pēdējais labojis vitjazz - 29 Jan 2019, 20:47, kopā labots 1 reizi.
Varat beigt piedrazāt forumu ? ..
- ikey07
kā jums aizrobežas kaimiņu ideja?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man personīgi ne līdz galam, bet malači - prieks ka attīstās piedāvājums.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
man principā patīk gan priekša, gan pakaļa, tikai atsevišķi, ne kopā pakaļējās uzlikas ļoti labas kopā ar slieksni, bet tad priekša liekas pārāk apaļa. a ja skatās uz to dtm priekšu, tad liekas, ka pakaļā būtu jābūt kam līdzīgam. nevar saprast. šis jau laikam tikai renders, interesanti būs redzēt kādus reālus eksemplārus
Ļoti labi. Priekšā šis tas nedaudz mulsina, bet kopumā
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Atvieglināšanas topikā gāja runa par šo?
Laba manta?
Laba manta?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- …
- 470