Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- …
- 470
- chevron_right
atgriezies... ar ko, ja nav noslēpums?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Little x3
Pareizi Mazs melns X3
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nesaprotu ko tu ņemies ar to b2 quattro vadāmību...Esmu ar tādu daudz un dikti ārdījies pa vecajiem lauku rallija ceļiem Cēsu pusē...ja jau man pirmoreiz ilgstoši braukājot ar quattro tā mašīna nesagādāja grūtības, tad kur nu vēl pieredzējušiem autosportistiem. Bet vērtīgs gan tas auto ir, mans aizgāja viena vakara laikā pa 1.2k neiedarbināms un bez TA.cipruss18 rakstīja: ↑07 Feb 2019, 21:55 Whaaaa
Katrā ziņa,kas ir braukuši ar quattro type81 vai type85 vai type89,sapratis,ka ar tām mašīnām ir jāmāk braukt.
Man auto skola stastija,ka visdrošākais auto ir ar fwd piediņu ,kas ir reāla huiņa,bet es ari saprotu,ka šiet daudzi izsaka savu viedokli un nekad nav pietada auto stures sedējuši un krāmējuši
AF pareizi saka,ir mežonīgs understear,bet to kompense ar prasmēm pareizi sēdināt auto
Offtopiks, bet man jautājums par to kapēc šeit ir tik daudz e36 lietotāju kas šeit liek tik daudz postus , ja jums ir savs forums ?
Ir tiešām legit e36 tos var paskatīties, bet kaudze ar ''nekas īpašs''
Tikai jautājums nekā personīga
Ir tiešām legit e36 tos var paskatīties, bet kaudze ar ''nekas īpašs''
Tikai jautājums nekā personīga
Lasot tekstus liekas - Lauris ir braucis ar visiem iespējamiem auto jebkādā komplektācijā.
Kr4 - ja gribi ko uzzināt prasi Laurim.
Kr4 - Visgudrais orākul - Cik lielu atstarpi vajag UAZ 469 motora svecēm ?
Kr4 - ja gribi ko uzzināt prasi Laurim.
Kr4 - Visgudrais orākul - Cik lielu atstarpi vajag UAZ 469 motora svecēm ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Valter iedomajies,man dzive neapstajas pie veca z3 vai nopista pfl e46
ar kompatu pa brugji
Tava dzive apstajas ar sūdaini uzbūvētu auto, kam lai veiktu 90 grādu pagriezienu jāveic 5 darbības nevis jāpagriež stūre?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Negribas jau samelot, bet vai A2 kvatro nebija pats smagākais visā B grupā ? Tolaik īsti nebija nekādu regulējumu ne svarā, ne jaudā. Arī ir dzirdēts, ka audi nekādus baigos apdeitus neizmantoja. Tajā pat laikā lancia un pārējie rāva botes ar visiem striķiem pakaļā, lai tikai apsteigtu audi.
Un tas ir vienigais tavs argumentsTomSkarsts rakstīja: ↑08 Feb 2019, 09:56Tava dzive apstajas ar sūdaini uzbūvētu auto, kam lai veiktu 90 grādu pagriezienu jāveic 5 darbības nevis jāpagriež stūre?
Salidzini saab un volvo,tas ar visu fwd nevar apgriezties pa crļa doto platumu
Tom saproti,bmw nav dzives jēga visiem ka tas ir tev
Man atsutija tava m50 dzineja video darbībā-vot tur ir viss dirsā
Es piekritu ,ka audi ir unreal trūkumi,bet ja mes runajam (mans viedoklis) starp audi komfortu un bmw un vadamību,tad bmw atpaliek.Tas pats,uz 100km/h pameginj samest quattro un fwd-tad vari sakt klepot ,kas labāk valdās
ar kompatu pa brugji
BMW nekad nav un nebūs dzīves jēga. Otrkart man nav M50 un kkadus vecus video ar Deivida gateri vari skatīties uz nebēdu. Vari atbraukt nocelt vārstu vāku un apskatīties, ja nav ko darītcipruss18 rakstīja: ↑08 Feb 2019, 10:51Un tas ir vienigais tavs argumentsTomSkarsts rakstīja: ↑08 Feb 2019, 09:56Tava dzive apstajas ar sūdaini uzbūvētu auto, kam lai veiktu 90 grādu pagriezienu jāveic 5 darbības nevis jāpagriež stūre?
Salidzini saab un volvo,tas ar visu fwd nevar apgriezties pa crļa doto platumu
Tom saproti,bmw nav dzives jēga visiem ka tas ir tev
Man atsutija tava m50 dzineja video darbībā-vot tur ir viss dirsā
Es piekritu ,ka audi ir unreal trūkumi,bet ja mes runajam (mans viedoklis) starp audi komfortu un bmw un vadamību,tad bmw atpaliek.Tas pats,uz 100km/h pameginj samest quattro un fwd-tad vari sakt klepot ,kas labāk valdās
Pat ja būtu dirsā, kā tev tas traucē dzīvot? Ja tu beidz no sava un/vai citu motoru darbības tad var iztikt ar salvetēm un neizteikt skaļi
Un kāds sakars kaut kādai iemešanai, samešanai etc huiņai ar to ka auto vnk nav paredzēts sportam un vadāmība ir sūds?
Par komfortu es piekrītu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Itkā ienācu 3er forumā , bet te viss par Raudi quattro un citiem mēsliem .... wtf ???
Nevar būt ka prāts aprobežojas tikai ar 3 sēriju, un vairāk nav par ko runāt. Forums ir forums lur ir sadaļas diskusijām, kāpēc nerunāt?
Nezinu par kādu tik izteiktu Audi komfortu te daudzi fano, bet nobraucot tēva ceškā tdškā 15 km nogurstu tāpat kā nobraucot savā e36 300km... Nogurums dēļ nekādiem beņķiem, ceļš visu laiku "jāķer" dēļ stūres mehānisma uzbūves (piekare tur vienmēr kārtībā uz visiem 100) utt.
d[-_-]b
C4 ja nav recaro tad oomforts tur ir huiņa tas pats c5
ar kompatu pa brugji
Nez, man gan c5 liekas pietiekoši ērts priekš savu gadu auto...
Pēdējais labojis ZzevsS - 08 Feb 2019, 12:21, kopā labots 1 reizi.
Papēti foruma vēsturi...šis forums startā bija e36.lv un e36 lietotāji ir šī foruma bāze.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- …
- 470