E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- …
- 131
- chevron_right
Kāds sakarars dizainam ar riepām?TomSkarsts rakstīja: ↑19 Feb 2019, 16:33banāls viedoklis.
205/40 ar 9j nav banāls apkopojums? bieži šeit auto tāds
Ir banali,bet man patik
Priekšā 3cm flanči
Priekšā 3cm flanči
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Būs labs man patīk jau tagad kā izskatās tavs kabris ar tiem diskiem
Instagram - Sandis_e36
Izskatās labi jāpiekrīt, bet vajadzēs braukāt ar salvetēm bagāžniekā, lai vnm balti diski būtu
Man nav j9,msn ir j9.5 un j11.5 un 195/40 riepas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Es pieņemu ka stance vienai daļai liekas vizuāli pievilcīga, bet ar tiem auto ir arī kāda bauda pēc tam arī braukt? Vai arī braukšana nav galvenais?
bija laba mašīna sākumā, bet galvenais ka pašam patīk(tm)
Slēpts saturs: Parādīt
Ar baltā krāsā diskiem izskatās stipri labāk.
Iespejams
Par arkam-tas var vienmer oem iemetinat-tur es problemu neredzu vispar,kad apniks uzlikas
Ka jau augstak minets-salons bus pilniba parśut recaro
6dien jaiznem paklajs ara un jaaizved uz ķìmisko iztirīt
Jumts-iespejams ka nomainisu tikai stiklu,ja sanaks no jauna iznemt
Javed bremzes savest kartiba,jasaliek jauni loki un troses,trubiņas un tas laikam ari viss
Aa nu vel jaaplīmē virsbūve lidz maijam-tad gan viss
ar kompatu pa brugji
Cirks.
Tāds pats bezsakars, kā teikt, ka konkrēta krāsa ir banāla, jo redzama citur. Reāli retarded.
p.s. pa tēmu - balts 100x labāk kā bija
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Eu džeki,a sapuleti plaukti nav banāli pa cik 70% e36 ar tadiem braukā?
ar kompatu pa brugji
Ir smuki un būs vēl smukāk! Manuprāt labaak, kaa ar peleekajiem. Un fitments . Ja nu pēc mēneša tomēr izdomā, ka vēlies citus diskus, uzsit PM, labprāt atbrīvošu Tevi no viniem
ir ok , kopskats istas tiri labs. Savadak neka citiem. galvenais , lai vasara spej ar vinju pabraukt
Man, kā cilvēkam ar pensionāra domāšanu, nu galīgi nav saprotams par ko te visi tādā sajūsmā, bija skaists auto, bet tagad...
Labi, es tā visa ideju nesaprotu, bet nu izpildījumu jau vajadzētu kvalitatīvāku, ja jau to tik apņēmīgi dara, tiek grūsta nauda iekšā diskos un spārnu uzlikās, bet tai pat laikā aizmugures stūrī vējš svilpo cauri, arkas arī kā ar zobiem nograuztas...
Vienīgais ko es tiešām apbrīnoju ir tas, ka tas viss ir izvilkts uz 93lapām
Labi, es tā visa ideju nesaprotu, bet nu izpildījumu jau vajadzētu kvalitatīvāku, ja jau to tik apņēmīgi dara, tiek grūsta nauda iekšā diskos un spārnu uzlikās, bet tai pat laikā aizmugures stūrī vējš svilpo cauri, arkas arī kā ar zobiem nograuztas...
Vienīgais ko es tiešām apbrīnoju ir tas, ka tas viss ir izvilkts uz 93lapām
Tulit buus- sleedzam ciet topiku
Te neko čista neslegs ciet, kopskats ar paareejo buus ahhuujenijs, sagaidiet salonu un visu vizualo lidz galam, kkas tads vel baltijā nebus bijis, beidzat iideet! Cilveks taisa ka grib, saprotu ciprus varbut nav labakais komunikacijaa forumaa, bet auto ieliek speku un lidzeklus ka citiem sapnos neraadas! Kabris bus pizdatais, un tiesam individuals
Ja ciprusam nepazudīs entuziasms, tad tā tas visdrīzāk būs.kreativs rakstīja: ↑21 Feb 2019, 22:02 Te neko čista neslegs ciet, kopskats ar paareejo buus ahhuujenijs, sagaidiet salonu un visu vizualo lidz galam, kkas tads vel baltijā nebus bijis, beidzat iideet! Cilveks taisa ka grib, saprotu ciprus varbut nav labakais komunikacijaa forumaa, bet auto ieliek speku un lidzeklus ka citiem sapnos neraadas! Kabris bus pizdatais, un tiesam individuals
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- …
- 131