E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- …
- 131
- chevron_right
baigais asprātis. Parādus cilvēkiem atdod labāk vispirms Tāda lauķa priekšā pat neatskaitīšos,lai nebūtu jākrīt tavā mērkaķa līmenī. Pūdē savu šrotu tālāk, vai uzcel nojumi,lai pa ziemu sliekšņi neatkrīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
par hard top nesi domājis?
esmu un pat gribētu,bet tas ir padargs prieks un nav tik biezi sastopams
ar kompatu pa brugji
Cik Tu gribi par viņu ?
Žēl jau paliek no bezdarbības.
Žēl jau paliek no bezdarbības.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
tev nav tik daudz naudas
par kadu bezdarbibu TU runā?
par kadu bezdarbibu TU runā?
ar kompatu pa brugji
Kur aizmugurējo bamperi pazaudēji?
Te pat vien ir
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Arkas nav plānos aizpildīt?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Beigās izdomāji ko darīsi ar aizmugures bamperi lai stūri pie arkām nav jāgriež nost?
Kopumā stils okey, nezinu varbut vienīgi man liekas, ka bleķa diski pagaidām to visu skatu padara "lētu".. bet nu dzīvosim redzēsim, varbūt disku uzlikas ko plāno kaut ko glābs.
Bet arī par tām disku uzlikām ja runā, man liekas, ka izvirzītas ārpus diska viņas būs gandriz nereāli uztaisīt nobalansētas un ar pareizu gaisa plūsmu lai neplēš nost.. Labāk uztaisīt kaut ko priekš pasākumiem utt uzlikt.
Bet nu dari kā gribi, gaidām rezultātu!
Kopumā stils okey, nezinu varbut vienīgi man liekas, ka bleķa diski pagaidām to visu skatu padara "lētu".. bet nu dzīvosim redzēsim, varbūt disku uzlikas ko plāno kaut ko glābs.
Bet arī par tām disku uzlikām ja runā, man liekas, ka izvirzītas ārpus diska viņas būs gandriz nereāli uztaisīt nobalansētas un ar pareizu gaisa plūsmu lai neplēš nost.. Labāk uztaisīt kaut ko priekš pasākumiem utt uzlikt.
Bet nu dari kā gribi, gaidām rezultātu!
Dzivosim,redzesim
Japrasa Zuzei un vitjazam vai varu atbildet uz taviem jautajumiem
Japrasa Zuzei un vitjazam vai varu atbildet uz taviem jautajumiem
ar kompatu pa brugji
Turbofanus uzstadit ir elementari... nav tur nekads disbalanss vai vibracija...nesaku ka leti bet vienkārši... paris gadi atpakaļ biju ko lidzigu uzprojektējis bet no aluminija. Bet prieks lv bija pa šerpu... un atmetos....
nu tā, ka tev šobrīd tāpat kā stock augstumā ar stock arkām var 235-245 iebāzt, bet ir 205 or smth. tukšums liels.
pat ja varētu nolaist, tev ir tik īsi amji, kas pildītu funkciju, ja vēl zemāk būtu?
vienmeŗ jau var uzlikt normālu riepu uz esošā augstuma un izskatīsies ahuena arī priekš stanceriem =]
Nu man jebkura gadijuma doma ir par r18 diskiem
Par riepam piekrītu,bet es nevaru aizmugure uzlikt augstaku riepu,jo tagad jau iekseja arka strīķējas
Mani apmierina ari šāds izskats
Šie diski ta pat agrak vai velak ies uz tirdziņu
Par riepam piekrītu,bet es nevaru aizmugure uzlikt augstaku riepu,jo tagad jau iekseja arka strīķējas
Mani apmierina ari šāds izskats
Šie diski ta pat agrak vai velak ies uz tirdziņu
ar kompatu pa brugji
Ar felony un pareizi izgrieztam arkam tur r19 jābūt vietai...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- …
- 131