Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- …
- 470
- chevron_right
Vitjazz vel darbojas ar griestu pārlīmēšanu?
Nomainīju termostatu, ūdenssūkni, itkā atgaisoju, bet pečka tā pat atdziest pāris sekundēs kad autiņš darbijās tukšgaitā ( krustojumā ) un uzreiz uzkarst kad jau nedaudz sāk kustēties. Reizēm atdziest uzreiz, reizēm tā lēnām, bet tā pat kautkas nav ritīgi, aizsērējies heater core ? gaisa burbulis sistēmā ? Kad braukā, trubas uz radiātoru ir cietas bet nākamjā rītā, mīkstas.
Kāds bija orģinālais iemesls kko darīt ?SnowLatvia rakstīja: ↑14 Apr 2019, 13:53 Nomainīju termostatu, ūdenssūkni, itkā atgaisoju, bet pečka tā pat atdziest pāris sekundēs kad autiņš darbijās tukšgaitā ( krustojumā ) un uzreiz uzkarst kad jau nedaudz sāk kustēties. Reizēm atdziest uzreiz, reizēm tā lēnām, bet tā pat kautkas nav ritīgi, aizsērējies heater core ? gaisa burbulis sistēmā ? Kad braukā, trubas uz radiātoru ir cietas bet nākamjā rītā, mīkstas.
Ja mašīna nepārkarst un temp dačiks rāda ok temperatūru tad vnk pārāk zems šķidruma līmenis, ja pati mašīna pārkarst tad atgaiso purnu paceļot gaisā.
Par trubu mīksumu, brīdi kad motors darbojas, trubas būs zem spiediena ( tvaikam kkur jāliekas ) tapēc būs cietas, un no rīta mašīna atdzisusi un trubas mīkstas.
- ikey07
Pamēģini atgaisot vēlreizSnowLatvia rakstīja: ↑14 Apr 2019, 13:53 Nomainīju termostatu, ūdenssūkni, itkā atgaisoju, bet pečka tā pat atdziest pāris sekundēs kad autiņš darbijās tukšgaitā ( krustojumā ) un uzreiz uzkarst kad jau nedaudz sāk kustēties. Reizēm atdziest uzreiz, reizēm tā lēnām, bet tā pat kautkas nav ritīgi, aizsērējies heater core ? gaisa burbulis sistēmā ? Kad braukā, trubas uz radiātoru ir cietas bet nākamjā rītā, mīkstas.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Cik zinams vairs nē. Čalis aizbraucis uz UK.
Kada šobrīd ir situacija ar e36 kasko? Kadi varianti ir, ja ir?
Kur varētu iegādāties m simbolu priekš moldinga? ( to kas liekas iekšā tukšajā kvadrātā)
Paldies laikus.
Paldies laikus.
Nav nekāds čakars ja esi gatavs maksāt
Loud N' Proud
a M motors ari bus?
atrodi man kupejai M moldingus, izņemšo tos sūdus atdošu
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Vai tad kupejai M moldings grūti atrast?TomSkarsts rakstīja: ↑16 Apr 2019, 13:53a M motors ari bus?
Ebayā moldingiem var nopirkt tās bļembas kādas gribās.
Tā gan nebija domāts. Pats uzlikšu tos moldingus, ja būs kāds salds dīls. Neredzu jēgu tērēt 100-150e par moldingiem, kamēr auto nav izstādes stāvoklī (mans tāpat nekad nebūs, drīzāk paliks tikai apdauzīts )ZzevsS rakstīja: ↑16 Apr 2019, 14:03Vai tad kupejai M moldings grūti atrast?TomSkarsts rakstīja: ↑16 Apr 2019, 13:53a M motors ari bus?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Esmu ko palaidis garam , bet vai sezonas atklasana bus ?
Posts no 10tā aprīļa:
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257