Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- …
- 470
- chevron_right
Areja kants 18 un kas notieks ar ieksejo?
ar kompatu pa brugji
Ar pliku ārējo aploci nekas nesanāks, tur vajadzīgs komplekts. Ieskatam -
https://store.blackforestindustries.com ... to183.html
https://store.blackforestindustries.com ... to183.html
Cipruss, sveicini ar ģimenes pieaugumu!
ar kompatu pa brugji
ir man daily, ciets e36 pa rīgas centru. Ir tiešām skarbi.kars rakstīja: ↑03 Mai 2019, 17:35 Šodien vajadzēja pa darīšanām izbraukt visai Rīgai cauri, biju spiests to darīt ar e36 (*pēdējā reize, jau kuro reizi solos) - tas taču ir kkāds psc, vārdiem nav iespējams noraksturot kopējo ceļu stāvokli, ja man ikdienā būtu pa turieni jābraukā es taču nošautos, kā to vispār ir iespējams izturēt? Tā taču ir apzināta intensīva mašīnas lauzšana, pa dažām ielām pat nav iespējams pārvietoties ar atļauto ātrumu. Nebrīnos ka dažiem sanāk pārlasīt piekari regulāri, ja jābrauc ir pa tiem kartupeļu laukiem dien dienā...
Ir te kāds kas ikdienā braukā ar sēdinātu/cietu/full polly e36 pa centru? Kaut kādas 3 ielas Rīgā ir labā stāvoklī (protams ne pilnā garumā) pat speciāli plānojot nav iespējams izbraukt visur pa gludo, bez kratīšanās.
Ielu stāvoklis neatspoguļo nekādu galvaspilsētu, tāpēc rīga ar mazo burtu
Šad tad pabraucu ar diezgan stock 1er. Itkā ir okei, bet tāpat tu jūti, kā tas viss ārda laukā piekari. Miskaste, miskaste tā galvaspilsēta ielu ziņā. Ja kāds saka, ka tas ir normāli, tad laikam pats dzīvo miskastē
Nezinu tad kāpēc man nevienam auto piekare netiek ārdīta laukā...Nesaku ka ceļi ir labi, bet briesmīgi arī nav un braukt var.australia rakstīja: ↑06 Mai 2019, 17:52ir man daily, ciets e36 pa rīgas centru. Ir tiešām skarbi.kars rakstīja: ↑03 Mai 2019, 17:35 Šodien vajadzēja pa darīšanām izbraukt visai Rīgai cauri, biju spiests to darīt ar e36 (*pēdējā reize, jau kuro reizi solos) - tas taču ir kkāds psc, vārdiem nav iespējams noraksturot kopējo ceļu stāvokli, ja man ikdienā būtu pa turieni jābraukā es taču nošautos, kā to vispār ir iespējams izturēt? Tā taču ir apzināta intensīva mašīnas lauzšana, pa dažām ielām pat nav iespējams pārvietoties ar atļauto ātrumu. Nebrīnos ka dažiem sanāk pārlasīt piekari regulāri, ja jābrauc ir pa tiem kartupeļu laukiem dien dienā...
Ir te kāds kas ikdienā braukā ar sēdinātu/cietu/full polly e36 pa centru? Kaut kādas 3 ielas Rīgā ir labā stāvoklī (protams ne pilnā garumā) pat speciāli plānojot nav iespējams izbraukt visur pa gludo, bez kratīšanās.
Šad tad pabraucu ar diezgan stock 1er. Itkā ir okei, bet tāpat tu jūti, kā tas viss ārda laukā piekari. Miskaste, miskaste tā galvaspilsēta ielu ziņā. Ja kāds saka, ka tas ir normāli, tad laikam pats dzīvo miskastē
nestrīdēšos. laukos grantinieks arī reizēm tīri normāls. tici man, labāks par čakeni.ZzevsS rakstīja: ↑06 Mai 2019, 17:56Nezinu tad kāpēc man nevienam auto piekare netiek ārdīta laukā...Nesaku ka ceļi ir labi, bet briesmīgi arī nav un braukt var.australia rakstīja: ↑06 Mai 2019, 17:52ir man daily, ciets e36 pa rīgas centru. Ir tiešām skarbi.kars rakstīja: ↑03 Mai 2019, 17:35 Šodien vajadzēja pa darīšanām izbraukt visai Rīgai cauri, biju spiests to darīt ar e36 (*pēdējā reize, jau kuro reizi solos) - tas taču ir kkāds psc, vārdiem nav iespējams noraksturot kopējo ceļu stāvokli, ja man ikdienā būtu pa turieni jābraukā es taču nošautos, kā to vispār ir iespējams izturēt? Tā taču ir apzināta intensīva mašīnas lauzšana, pa dažām ielām pat nav iespējams pārvietoties ar atļauto ātrumu. Nebrīnos ka dažiem sanāk pārlasīt piekari regulāri, ja jābrauc ir pa tiem kartupeļu laukiem dien dienā...
bet vispār klausos un brīnos par tevi. dzīvosim drīz miskastē un būs okei.
Piekrītu, Čaka iela ir briesmīga taču viņa šogad remontēsies. Grants ceļus ziņu ļoti labi, Cēsu rajons ir izbraukāts krustu šķērsām, un arī pa viņiem var easy braukt ar atbilstošu mašīnu.australia rakstīja: ↑06 Mai 2019, 18:03nestrīdēšos. laukos grantinieks arī reizēm tīri normāls. tici man, labāks par čakeni.ZzevsS rakstīja: ↑06 Mai 2019, 17:56Nezinu tad kāpēc man nevienam auto piekare netiek ārdīta laukā...Nesaku ka ceļi ir labi, bet briesmīgi arī nav un braukt var.australia rakstīja: ↑06 Mai 2019, 17:52
ir man daily, ciets e36 pa rīgas centru. Ir tiešām skarbi.
bet vispār klausos un brīnos par tevi. dzīvosim drīz miskastē un būs okei.
Nu nezinu ga.man gada laika piekare ir absaluti beigta.ZzevsS rakstīja: ↑06 Mai 2019, 17:56Nezinu tad kāpēc man nevienam auto piekare netiek ārdīta laukā...Nesaku ka ceļi ir labi, bet briesmīgi arī nav un braukt var.australia rakstīja: ↑06 Mai 2019, 17:52ir man daily, ciets e36 pa rīgas centru. Ir tiešām skarbi.kars rakstīja: ↑03 Mai 2019, 17:35 Šodien vajadzēja pa darīšanām izbraukt visai Rīgai cauri, biju spiests to darīt ar e36 (*pēdējā reize, jau kuro reizi solos) - tas taču ir kkāds psc, vārdiem nav iespējams noraksturot kopējo ceļu stāvokli, ja man ikdienā būtu pa turieni jābraukā es taču nošautos, kā to vispār ir iespējams izturēt? Tā taču ir apzināta intensīva mašīnas lauzšana, pa dažām ielām pat nav iespējams pārvietoties ar atļauto ātrumu. Nebrīnos ka dažiem sanāk pārlasīt piekari regulāri, ja jābrauc ir pa tiem kartupeļu laukiem dien dienā...
Pagaso gad TA bez aizradijumiem un pec gada viss purns jamaina un aizmugure ari un ari amortizatori
Pneimo amortizatora cena 1000 eiro gabala
ar kompatu pa brugji
Katram sava pieredze... Es Audi C5 uz skati pēc nobrauktiem 14k nomainīju vienu stūres pirkstu un lodbalstu, Lexusam pēc nobrauktiem 16k piekarē viss kārtībā. Abi auto brauc ar 225/45 riepām un vismaz 80% tiek nobraukti pa Rīgu.
Es menesi nobraucu 5k km un riepas man ir 245/45 r18
ar kompatu pa brugji
Kas to būtu domājis, bet ar Maizi tiešām var dabūt ārā centrējošo gultni sajūgam
- ikey07
Sabāz baltmaizes mīksto daļu aiz gultnīša, un ar sajūga centrējošo tūliku sadzen iekšā tik daudz maizi ka gultīnis iznāk ārā pats.
- ikey07
Ja žēl ēdienu, var izmantot avīzi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267