Sezonas atklāšana
Ventspils lidlauks neder?
Cik no dragreisa atceros, kaut ko runāja ka dienas īre ir 400€ vietas ļoti daudz kur izstādīt auto, protams uz lidlauka nekādas eļļas un spolēšanas nedrīkst būt, driftu taisīt nevar,bet nu daļa uzskrieties var un ātruma apli blakus laukumā arī var uztaisīt. Protams tālu no Rīgas un būtu daudzi gaudotāji kā tādu gabalu negrib braukt,jo drošvien nevar pieliet,bet tādus jau arī nevajag pasākumā. Tas tik tā kas man iešāvās galvā
Cik no dragreisa atceros, kaut ko runāja ka dienas īre ir 400€ vietas ļoti daudz kur izstādīt auto, protams uz lidlauka nekādas eļļas un spolēšanas nedrīkst būt, driftu taisīt nevar,bet nu daļa uzskrieties var un ātruma apli blakus laukumā arī var uztaisīt. Protams tālu no Rīgas un būtu daudzi gaudotāji kā tādu gabalu negrib braukt,jo drošvien nevar pieliet,bet tādus jau arī nevajag pasākumā. Tas tik tā kas man iešāvās galvā
Vēl viens kam cita naudas stāvoklis kaut kādā veidā traucē sezonas atklāšanā ?
- ikey07
ļoti daudzi cilvēki nebrauktu uz turieniTurco rakstīja: ↑05 Mai 2019, 14:11 Ventspils lidlauks neder?
kāpēc?RENIO rakstīja: ↑05 Mai 2019, 21:50ļoti daudzi cilvēki nebrauktu uz turieniTurco rakstīja: ↑05 Mai 2019, 14:11 Ventspils lidlauks neder?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Es drīzāk aizbrauktu uz Ventspili nekā uz Jelgavu
Es ari,bet evakuators sanaktu baigi dargi
ar kompatu pa brugji
Brauc ar vilcienu
Loud N' Proud
Gaidīju sezonas atklāšanu, bet jau nojautu, ka netikšu, jo pārklājas ar darbu.
Tagad izlasīju topiku un wow. Biju dzirdējis, ka birokrātija aug, bet nebiju domājis, ka uhhhh tādā līmenī. Diezgan stulbi. Labs komentārs bija par to "tiekamies trasē". Bēdīgi.
Īsti nesapratu kāpēc nevar dragu taisīt uz jauna asfalta un driftot arī.
Offtopic - pašam auto vēl jādabū uz strīpas...
Veiksmi darbos!!! Morāli atbalstu!
Tagad izlasīju topiku un wow. Biju dzirdējis, ka birokrātija aug, bet nebiju domājis, ka uhhhh tādā līmenī. Diezgan stulbi. Labs komentārs bija par to "tiekamies trasē". Bēdīgi.
Īsti nesapratu kāpēc nevar dragu taisīt uz jauna asfalta un driftot arī.
Offtopic - pašam auto vēl jādabū uz strīpas...
Veiksmi darbos!!! Morāli atbalstu!
Dragu ka tiek bojats asfalts - izdzītas rises pie starta linijam, bet pec tam lietū tur ūdens krājas, vai šķērējot sanāk pampaki nevajadzīgi, bet drifts- ir noteikts driftu posmu skaits, kas drīkst būt , jo apkārt dzīvojušie jau tā protestē par troksni un dūmiem u.t.t
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
materiāls izglītoties
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Skaidrs, paldies Jums abiem.