moldingi
Ar Meguir ir maz strādāts, neko sliktu pateikt nevar.RENIO rakstīja:Meguirs ir ļoti laba ķīmija
Toties ar Auto glym esmu strādājis divus gadus, viss super!
Kāds var lūdzu pateikt, kur var nopirkt plastmasas klipšus priekš m sliekšņu uzlikām?
pačeko diviauto.lv vai pie jebkura dīlera uz pasūtījumu, tikai min ir 50gabRalfs1 rakstīja:Kāds var lūdzu pateikt, kur var nopirkt plastmasas klipšus priekš m sliekšņu uzlikām?
Ralfs1 rakstīja:Kāds var lūdzu pateikt, kur var nopirkt plastmasas klipšus priekš m sliekšņu uzlikām?
Matīsa, Valmieras ielas krustojumā ir veikaliņš ar, man šķiet, visiem iespējamajiem klipšiem. Var tur paskatīties. Adrese laikam Matīsa 107.
Insta - @elizabete.elii , @elii.e36.brilliantrot
Ralfs1 rakstīja:Kāds var lūdzu pateikt, kur var nopirkt plastmasas klipšus priekš m sliekšņu uzlikām?
Eksi baze, intercars
Negribās jaunu tēmu taisīt vaļā, bet nu jautājums par loga "moldingu" vai kā viņu saukt
Tur šis te metāla moldings ir , laikam metāla, kas man ir no apakšupses atrūsējis vaļā un neļauj vairs aizmugurējo fortačku atvērt, ir kādi varianti kā es viņu varu nomainīt? vai nu vismaz kautkā uztaisī ka šovasar tas logs verās un pa ziemu samainī pa smuko?
Varbūt kādam ir priekš e36 kompakta šofera durvju moldings? Biju BM, viņiem nav, vai var ieteikt kādu šrotu kur varētu būt?
Paldies!
Paldies!
Kādam varbūt ir priekš e36 touringa platais šoferu durvju moldings? Der arī tāds kurš ir ar izpuvušu iekšpusi, tā pat tiks sēdināts uz līmes. ( der gan platais parastais gan m tech) paldies.
labvakar,
vēlējos uzzināt, kurā vietā sedanam var iegādāties jaunus logu moldingus gan sānu, gan priekšas un aizmugures ?
izmeklēju visu netu, īsti nekur neatradu tik cik no šrotiem
vēlējos uzzināt, kurā vietā sedanam var iegādāties jaunus logu moldingus gan sānu, gan priekšas un aizmugures ?
izmeklēju visu netu, īsti nekur neatradu tik cik no šrotiem
Kataloga jaatrod kodu -> bmwfans.info
Pasutit var -> eparts.lv, etk.lv utt
Kāds ir saskāries, ka stock moldingus nereāli ar klipšiem uzlikt? Aizmugurējo virsū dabūju, durvis/spārns nereāli. Atsevišķi klipši ieliekas smuki stingri, ja uzlikti uz moldinga nereāli
Being second is being the first of the losers. /Senna/
A kur problema ielikt klipšus durvīs un tad likt moldingus uz klipšiem?
ar kompatu pa brugji
man jau liekas ,ka viņi nesasēžas tad tāpat kā nākas. Atklāti sakot neatceros. Mēģināju to pirms gada, atmetos, nometu garāžā moldingus un braucu bez
Var mēģināt ar visu zaļo sūdiņu likt iekšā, t.i saliec visu tā ka pie mašīnas ir tukšs caurums, un spied visu iekšā.TomSkarsts rakstīja: ↑13 Mai 2019, 11:55 Kāds ir saskāries, ka stock moldingus nereāli ar klipšiem uzlikt? Aizmugurējo virsū dabūju, durvis/spārns nereāli. Atsevišķi klipši ieliekas smuki stingri, ja uzlikti uz moldinga nereāli
- ikey07
sliekšņu uzlikām un pašiem moldingiem, kur labāk meklēt klipšus?
p.s kāds zin kur uz vietas lv var dabūt M simboliku kura liekas iekšā pašā moldingā? (gropē)
Ebay lētākais variants 16$ + shipping
p.s kāds zin kur uz vietas lv var dabūt M simboliku kura liekas iekšā pašā moldingā? (gropē)
Ebay lētākais variants 16$ + shipping
Tas bija jau labu laiku atpakaļ, bet saskāros ar to pašu problēmu. Ja pareizi atceros, es liku no sākuma zaļo gumiju iekšā un tad tikai moldingu ar klipšiem. Ar nelielu čakaru, bet sanāca.TomSkarsts rakstīja: ↑13 Mai 2019, 11:55 Kāds ir saskāries, ka stock moldingus nereāli ar klipšiem uzlikt? Aizmugurējo virsū dabūju, durvis/spārns nereāli. Atsevišķi klipši ieliekas smuki stingri, ja uzlikti uz moldinga nereāli
Man tieši tā bija nesanācis.ZzevsS rakstīja: ↑21 Mai 2019, 18:26Tas bija jau labu laiku atpakaļ, bet saskāros ar to pašu problēmu. Ja pareizi atceros, es liku no sākuma zaļo gumiju iekšā un tad tikai moldingu ar klipšiem. Ar nelielu čakaru, bet sanāca.TomSkarsts rakstīja: ↑13 Mai 2019, 11:55 Kāds ir saskāries, ka stock moldingus nereāli ar klipšiem uzlikt? Aizmugurējo virsū dabūju, durvis/spārns nereāli. Atsevišķi klipši ieliekas smuki stingri, ja uzlikti uz moldinga nereāli
Vakar pēc gada pārtraukuma pamēģināju uzlikt. Vispirms gan saliku klipšus un tad spiedu virsū uz sliedēm. Lieki piebilst ka ar visu svaru bija jāspiež un likās, ka durvis/spārni salocīsies bet mint
Kur lai pasūta sliekšņu uzlikām oem klipšus, kkādi kreisie ir pašām un pie +25 lec vaļā katrs otrais. ceru uz ieteikumiem.,
Es ar uzsitieniem darīju, ar spiešanu reti kurš iegāja. Bet man klipši bija jau iekšā sliedē.TomSkarsts rakstīja: ↑22 Mai 2019, 09:34Man tieši tā bija nesanācis.ZzevsS rakstīja: ↑21 Mai 2019, 18:26Tas bija jau labu laiku atpakaļ, bet saskāros ar to pašu problēmu. Ja pareizi atceros, es liku no sākuma zaļo gumiju iekšā un tad tikai moldingu ar klipšiem. Ar nelielu čakaru, bet sanāca.TomSkarsts rakstīja: ↑13 Mai 2019, 11:55 Kāds ir saskāries, ka stock moldingus nereāli ar klipšiem uzlikt? Aizmugurējo virsū dabūju, durvis/spārns nereāli. Atsevišķi klipši ieliekas smuki stingri, ja uzlikti uz moldinga nereāli
Vakar pēc gada pārtraukuma pamēģināju uzlikt. Vispirms gan saliku klipšus un tad spiedu virsū uz sliedēm. Lieki piebilst ka ar visu svaru bija jāspiež un likās, ka durvis/spārni salocīsies bet mint