Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- …
- 470
- chevron_right
Valter ar ko virietis atşķiras no sievietes?kad sapratisi šo,tad sapratisi par spidometriem
ar kompatu pa brugji
adata bija sertificeta un kalibrēta?A bit rakstīja: ↑21 Mai 2019, 22:40pie mums laukos plastmasu nevarēja jau pāris gadus apakaļ, baudīja ar ''adatu''.skaidra_nauda rakstīja: ↑21 Mai 2019, 14:48 Jautājums par skati... poliuretāna bukses laiž cauri... bet kā ir ar plastmasas buksēm. Skatos ka arzemes izmanto. Saprotu ka ar aluminija nelaiž cauri... tad kā ar atbilstošu plastmasu?
ar kompatu pa brugji
Man arī bija šada situācija, es tikkai ar dūri uzsitu no ārpuses pa durvju ručku kādas 3x un viss vērās vaļā pāris reizes . Kā nevērās tad atkal daži sitieni pa ručku un viss strādāja atkal.Nixon rakstīja: ↑21 Mai 2019, 13:57 Noņemt apšifku Tieši tas pats, kas pie atvērtām durvīm. Tiesa, pie tās slēdzenes gan grūtāk būs tikt, kad durvis ciet.
Man šitā pat bija bīterim ar aizmugurējām durvīm. Noņēmu apšifku un nevarēju izpīpēt, kas tur pa vainu. No iekšpuses brutāli paspārdiju tās durvis, ar domu, ka atspārdīšu viņas vaļā un pēc mirkļa jau viss atkal strādāja , un strādā joprojām.
Neesi ar vietaam sajaucis? Fashijam bija taada pati probleema, bet ar priekseejiem
Labi ka visu zini , viszinis. Tagat visi klan'as Laura priekšā. Viņš ir kings visam.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nav jaklanas-nevajag but vienkarši loham
ar kompatu pa brugji
Sveiki. Noliku ejošu mašīnu pie mājas.. pēc mēneša ,vairs nelec.
Protams, mašīna bija bez pārsega. baudīju dzirksteli izskrūvējot sveci, nemanīju nekādas dzīvības pazīmes.. Kur tālāk skatīties.? vai ar ko citu sākt, nesaprotu pagaidām..
M50B20tu
Protams, mašīna bija bez pārsega. baudīju dzirksteli izskrūvējot sveci, nemanīju nekādas dzīvības pazīmes.. Kur tālāk skatīties.? vai ar ko citu sākt, nesaprotu pagaidām..
M50B20tu
BMW - Best Motorsport Weapon
kloķenes/sadalenes sensors vai abi.... atrauj pa vienam un megini pieskilt....
55mm izpludes trubam labak nemt 60mm liesmu slapetajus, jo sanak sasaurinajums vai 55?
Sāc ar brake cleaneri iepūt ieplūdē, ja noraustās ir saistīts ar degvieglu, ja nē, meklē dzirksteli.
- ikey07
Fascinē šitie visgudrīši.
Pateikt neko nevar normāli tikai uzdirst.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Neviens jau tev neuzdirsa.vienkarši cilvekiem besi tavs trulums
Ja Tu nezini kada atsķiriba ir starp stock speedo un m3 tad noteikti atsķiriba starp style5 r15 un style5 r17 ari nav nekada principa
Ja Tu nezini kada atsķiriba ir starp stock speedo un m3 tad noteikti atsķiriba starp style5 r15 un style5 r17 ari nav nekada principa
ar kompatu pa brugji
Truli ir domat, ka visiem ir jazin tas, ko Tu zini. Es ari izradas sievieti no viriesa lidz sim neatpazinu un diski man visi vienadi bija, paldies tiem, kuri apgaismoja.
Intreses pēc, vai te ir kāds kas ikdienā izmanto datoru, kura monitors ir mazāks par 720p ?
- ikey07
??? pat ĻOTI veciem lapšiem izšķirtspēja ir 1024x768
Jūs varbūt varēsiet palīdzēt. Man ir kautkāds aizdomīgs krakšķis priekšā, skan kā metāls gar metàlu. Tas notiek kad bremzēju , vai braucu atmuguriski. Reizēm kad pārmetu robu. Kas tas varētu būt? Koliu atbalsta gūltnis , supporto vaļīgi, priekšējais pusrāmis izlūzis, kādas vel ir priekšējās sāpīgās vietas? Uzcēlu uz ātro žurku un ar lauzni izgāju cauri buksēm un viss plauktos liekās safe. Šur tur man arī priekšā ir poly.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- …
- 470