Citi-Jautājumi II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 27
- chevron_right
Problēmas ar sajūgu:
Auto - e36 m3 evo
Jauns divmasnieks, jaunsa sajūga komplekts ar throwout bearing, jauni abi cilindrīši, jauns pivot pin un tas fork uz kura iet throwout bearing.
Esmu gaisojis sajūgu vairākas reizes bet pedālis nav pietiekami ciets es uzskatu salidzinājumā ar manu 328i manuāli.
Un kad puestartēju auto tad sajūga pedālis paliek mīkstāks kas man liekas dīvaini.
Robos nevaru dabūt jo izspiezot sajūgu tas principā neatlaiz sajūga disku. Ja auto ir gaisā tad varu iestumt kloķi ātrumā, bet izspiezot sajūgu un nospiezot bremzes vins slāpst nost jo sajūga disks nav atlaists vaļā.
Ir arī uzlikts braided hose prieks cilindrīša kas uz kārbas
Es esmu daudz ko izmēģinājis, bet nevaru dabūt sajūgu lai beidzot darbojas. Varbūt ir kādi ieteikumi kas varētu būt pie vainas?
Auto - e36 m3 evo
Jauns divmasnieks, jaunsa sajūga komplekts ar throwout bearing, jauni abi cilindrīši, jauns pivot pin un tas fork uz kura iet throwout bearing.
Esmu gaisojis sajūgu vairākas reizes bet pedālis nav pietiekami ciets es uzskatu salidzinājumā ar manu 328i manuāli.
Un kad puestartēju auto tad sajūga pedālis paliek mīkstāks kas man liekas dīvaini.
Robos nevaru dabūt jo izspiezot sajūgu tas principā neatlaiz sajūga disku. Ja auto ir gaisā tad varu iestumt kloķi ātrumā, bet izspiezot sajūgu un nospiezot bremzes vins slāpst nost jo sajūga disks nav atlaists vaļā.
Es esmu daudz ko izmēģinājis, bet nevaru dabūt sajūgu lai beidzot darbojas. Varbūt ir kādi ieteikumi kas varētu būt pie vainas?
Vai meginaji vairakas reizes spiest/atlaist sajugu? Vai tad nepaliek labak?aarchijs rakstīja: ↑06 Mai 2019, 12:59 Problēmas ar sajūgu:
Auto - e36 m3 evo
Jā, bet bez izmaiņām. Sajūgs jūtas normāls kad auto nav pielaists, kad pielaiž auto tad sajūga pedālis paliek mīksts, pēc principa nevajadzēja būt nekādām izmaiņām kad pielaiž auto tāpēc arī nesaprotu kas par vainu.poweredgarage rakstīja: ↑06 Mai 2019, 15:38
Vai meginaji vairakas reizes spiest/atlaist sajugu? Vai tad nepaliek labak?
Izklausas pec gaisa tomer...
Panem kadu 200ml sprici.. Un no otra gala ielaid bremzu ellu.. Es ta vienmer atgaisoju visus un pecak vairs nav nekadu problemu.
Panem kadu 200ml sprici.. Un no otra gala ielaid bremzu ellu.. Es ta vienmer atgaisoju visus un pecak vairs nav nekadu problemu.
Es tāpat ar pumpipoweredgarage rakstīja: ↑07 Mai 2019, 20:24 Izklausas pec gaisa tomer...
Ja pasregulejosais kurvis - iespejams neatgriezi atpakal atsperes pirms liki virsu...
Kādas firmas (modeļus) OBD II iesakāt, ko paši izmantojat (auto E90). Vai jeBajā nopērkamie vispār kaut kādai diagnostikai der?
Meklēju sakarīgu metinātāju Siguldā. Varbut kads pats ir ar taisnām roka vai arī var kādu ieteikt no savas pozitīvas pieredzes.
LAUNCH X431 CRP129 ir labs un ar iespēju updeitot ar USB
- ikey07
Interesē kas šis pa dzinēju? Atveda kā 2.0
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pārliecināties gribu ka tas ir 2.5
Pa tumsu vairs negribas meklēt domāju ka pietiks ar šo
m52b25 Pēc tā koda: 256s3
Kā visefektīgāk/mazāk sapi*ot laku/krāsu tikt vaļā no papeļu atstātajiem sūdiem (Kādam vispār ir pieredze cīņā ar tiem mēsliem?)?
EDIT: par drota parkošanu citviet, to CCCP mēslu ziedēšanas laikā, jau esmu sapratis.
EDIT: par drota parkošanu citviet, to CCCP mēslu ziedēšanas laikā, jau esmu sapratis.
///LLP
Kas tad tev tur tāds traks paliek? Man pašam aug pie mājas, bet nepaliek no viņas nekas tāds ar ko statoil vai puto moika netiktu galā.
Tikai ar pulēšanu
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20