E92 by MixCerpins
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 27
- chevron_right
Ir tur arī tās lampiņas 3gbKaktuss rakstīja: ↑28 Mai 2019, 12:05Nu es biju domājis ar to lampiņu kas nāk augšā, tipa virs saulessarga. Kad tu atver spogulīti viņa iedegāsMixCerpins rakstīja: ↑27 Mai 2019, 21:44Man orģinālajiem saulessargiem nebija, netā arī neatradu nekur tādus saulessargus ar lampiņām
Sveiciens klubā
Un nav par ko, ka tik viss der un smuki izskatās.
Un nav par ko, ka tik viss der un smuki izskatās.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Mazie brīvdienu darbi
MSR koilas sāka grabēt tad nu pienāca laiks samainīt atbalstus un bukses.
Vel sakārtoti dažādi sīkumi salonā un šis tas motortelpā
MSR koilas sāka grabēt tad nu pienāca laiks samainīt atbalstus un bukses.
Vel sakārtoti dažādi sīkumi salonā un šis tas motortelpā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Cik km tas bukses izdzivoja?
Atbalsti gumijas vai poly ati?
Atbalsti gumijas vai poly ati?
un ko es tev stāstiju par tām koilām ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es jau starta uzreiz ieliku poly bukses tur un pēc pāris mēneši paši amiši iztecēja, reāli vēja izmesta naudaMixCerpins rakstīja: ↑02 Jūn 2019, 19:08Bukses apmeram 400km-500km
Atbalstiem gan viss ok
Tagad stāv uz sach gumijas atbalstiem
atbalsti nepareizi salikti
Zinu ka domāta otrādāk, bet šitā uzliekot viņa smuki uzgūlās uz tās bukses un ar malām pret metāla korpusu atbalstam. Otrādāk liekot viņai tikai pats vidus pieskartos buksei kas ļautu pašai buksei maliet pakustēties uz leju, nezinu vai saprati domu, bet nu es kautkā izfunktierēju ka tā būtu labāk
tieši pareizi tad arī būtu, tāda jau ir bukses doma.MixCerpins rakstīja: ↑02 Jūn 2019, 20:10Zinu ka domāta otrādāk, bet šitā uzliekot viņa smuki uzgūlās uz tās bukses un ar malām pret metāla korpusu atbalstam. Otrādāk liekot viņai tikai pats vidus pieskartos buksei kas ļautu pašai buksei maliet pakustēties uz leju, nezinu vai saprati domu, bet nu es kautkā izfunktierēju ka tā būtu labāk
M Power or no power..
Ja itka, bet vai tik daudz? Jo tur sanāk vismaz 1cm šķirba. Tagad braucot viss kārtībā bijaA bit rakstīja: ↑02 Jūn 2019, 20:21tieši pareizi tad arī būtu, tāda jau ir bukses doma.MixCerpins rakstīja: ↑02 Jūn 2019, 20:10Zinu ka domāta otrādāk, bet šitā uzliekot viņa smuki uzgūlās uz tās bukses un ar malām pret metāla korpusu atbalstam. Otrādāk liekot viņai tikai pats vidus pieskartos buksei kas ļautu pašai buksei maliet pakustēties uz leju, nezinu vai saprati domu, bet nu es kautkā izfunktierēju ka tā būtu labāk
Gumijas atbalsts gan arī ilgi nedzīvos uz coiliem, bija jāliek poli.
Gan jau tas atbalsts izvilks ilgāk nekā pats amītis.
Čau visiem Beidzot ilgi gaidīta konsole nonākusi salonā. Biju sakrāsojis pats, bet rezultāts mani neapmierināja, tāpēc sāku visu no jauna un krāsošanu atstaju krāsotāja ziņā Rezultāts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Piano melns?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …