Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- …
- 470
- chevron_right
Laikam es arī esmu ambālis jo neredzu tajā video neko īpašu un izteikti agresīvu. Tur daudzi tā brauc, dažreiz arī es. Video ievietotājs laikam pats nekad nevienu neapdzen.Tautudels rakstīja: ↑03 Jūn 2019, 23:55 Nu kurs ir tas ambalis pie stures ? LG - 7211 VNZ kas DELFOS tagad gozejas.
https://www.delfi.lv/aculiecinieks/news ... d=51153803
Vairāk izskatās ka tas lohs kas filmēja tieši uzdeva gāzi kad viņu apdzina.
Par to pašu padomāju; tālākais likumsakarīgi - unīša braucējam nervi neizturēja un "agresīvi" apdzina sēņotājus
///LLP
Ar BMW braucot regulāri uz šitādiem var uzrauties. hvz ko viņi grib pierādīt, ka viņu dīzeļmiskaste iet lopā salīdzinot ar to ka tu bez steigas dzen ar 3k rpm
Being second is being the first of the losers. /Senna/
kāds var padalities ar info kados lietuvas portalos meklet diskus?
Autoplius.lt,bet tur pašlail nekā nav ta pat ka ss.com
ar kompatu pa brugji
skelbiu.lt
auto24.ee retu reizi kko derīgu tur var ieraudzīt tik cenas parasti pizda ielauztas labākajās šejienes foruma skolnieku tradīcijās
auto24.ee retu reizi kko derīgu tur var ieraudzīt tik cenas parasti pizda ielauztas labākajās šejienes foruma skolnieku tradīcijās
Problēma, ka tas drots ir nojātenis un braucējs, lai arī uzmetas par racecar driveru pēc Kars kritērijiem, jo ABS neiet, vai nogriezts, neprot nobremzēt nesabloķējot ratus, jo average shitboxu braucējiem tas automātiski ir nāvesdraudu situācija, kur kāds cieta, ja ne fiziski tad garīgiZzevsS rakstīja: ↑04 Jūn 2019, 00:05Laikam es arī esmu ambālis jo neredzu tajā video neko īpašu un izteikti agresīvu. Tur daudzi tā brauc, dažreiz arī es. Video ievietotājs laikam pats nekad nevienu neapdzen.Tautudels rakstīja: ↑03 Jūn 2019, 23:55 Nu kurs ir tas ambalis pie stures ? LG - 7211 VNZ kas DELFOS tagad gozejas.
Par to kurš tur un cik speciāli ir lohs hvz, nemāku video noteikt ātrumu imho 50/50
Ja nelīdzens un ABS atrubīts, var nobloķēt viegli. Tas pats ar sūdīgām bremzēm. Bet ja līdzens un bremzēm viss ok, tad llpkoni4jo rakstīja: ↑04 Jūn 2019, 23:59Problēma, ka tas drots ir nojātenis un braucējs, lai arī uzmetas par racecar driveru pēc Kars kritērijiem, jo ABS neiet, vai nogriezts, neprot nobremzēt nesabloķējot ratus, jo average shitboxu braucējiem tas automātiski ir nāvesdraudu situācija, kur kāds cieta, ja ne fiziski tad garīgiZzevsS rakstīja: ↑04 Jūn 2019, 00:05Laikam es arī esmu ambālis jo neredzu tajā video neko īpašu un izteikti agresīvu. Tur daudzi tā brauc, dažreiz arī es. Video ievietotājs laikam pats nekad nevienu neapdzen.Tautudels rakstīja: ↑03 Jūn 2019, 23:55 Nu kurs ir tas ambalis pie stures ? LG - 7211 VNZ kas DELFOS tagad gozejas.
Par to kurš tur un cik speciāli ir lohs hvz, nemāku video noteikt ātrumu imho 50/50
Kādas firmas sveces iesakiet m52b28? Pielietojums vienam e36 - trase, otram e36- uz baznīcu braukšana, km tur ar garantiju pienākuši vajadzētu beidzot nomainīt.
e36
Es tikko tik ievēroju ka e36 m3 spoguļi katrs savā pusē ir savādāks.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Kaads varbut zin, kur un pa kadam cenam varetu uztaisit luuku prieksh e36 sedana?
pārdod sedanu bez lūkas kādam raceboiii un paņem ar lūku. quick maths
Iesakiet labu kantori kur regulē turbīnas! Zinu, ka ss.lv pilns ar piedāvājumiem, bet gribas tomēr cilvēkus kuri zin ko dara.
NGK vienkontakta. Pats saviem lieku iridija ar 0.7mm zazoru.
Kāds zin kpc nr apgaismojums man deg uz 10 - 15 sekundēm un pēctam pazūd? Vakar ieliku "led". Ar iepriekšējām lampiņām tāds joks nebija.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- …
- 470