Citi-Jautājumi II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 27
- chevron_right
A Tu Zini kā ir, kad uz kabrja targas sakrīt lipīgie kastaņa mēsli ar ziedputekšņiem? Kādriez no lakas es esmu tīrijis nost ar attaukotāju. Var nopirkt krāsu veikalos. (Nejaukt ar kaut kādu šķidinātāju-acetonu,646 utt, tur tev nebus vairs pēc tam nekad jātīra laka, jo tās nebūs )TFP rakstīja: ↑03 Jūn 2019, 12:12Tie lipīgie, sveķainie pumpuri (vai hz kas tas ir) diezgan pretīgi ieēdas. Moikā ar švammi nenāca nost
Man tādā ziņā ir ļoti pateicīga mašīnas krāsa, dažreiz paliek kkādas paliekas pēc moikas bet diezgan viegli nāk nost. Mazgāju gan viņu ziedēšanas laikā auto vismaz reizi nedēļā.TFP rakstīja: ↑03 Jūn 2019, 12:12Tie lipīgie, sveķainie pumpuri (vai hz kas tas ir) diezgan pretīgi ieēdas. Moikā ar švammi nenāca nost
Negribu iedomāties; man jau ar papelēm pietiek . Thanks par ieteikumuCanibal rakstīja: ↑03 Jūn 2019, 13:45A Tu Zini kā ir, kad uz kabrja targas sakrīt lipīgie kastaņa mēsli ar ziedputekšņiem? Kādriez no lakas es esmu tīrijis nost ar attaukotāju. Var nopirkt krāsu veikalos. (Nejaukt ar kaut kādu šķidinātāju-acetonu,646 utt, tur tev nebus vairs pēc tam nekad jātīra laka, jo tās nebūs )
///LLP
varbūt kāds zinošāks mācēs palīdzēt e46 2004g pazuda mūzika mēģināju radio bloku mainīt bez izmaiņām ekrāns viss strādā tik skaņas nekadas
Prikola pēc izdomāju pamēģināt šo (kip kukainiem, darvai un koku sveķiem): (cenuklubā ~5€)TFP rakstīja: ↑03 Jūn 2019, 15:27Negribu iedomāties; man jau ar papelēm pietiek . Thanks par ieteikumuCanibal rakstīja: ↑03 Jūn 2019, 13:45A Tu Zini kā ir, kad uz kabrja targas sakrīt lipīgie kastaņa mēsli ar ziedputekšņiem? Kādriez no lakas es esmu tīrijis nost ar attaukotāju. Var nopirkt krāsu veikalos. (Nejaukt ar kaut kādu šķidinātāju-acetonu,646 utt, tur tev nebus vairs pēc tam nekad jātīra laka, jo tās nebūs )
Izmēģināju gan uz maza pleķīša, bet to ieēdušos sūdu diezgan ahūni izšķīdināja + nekādi pleķi nepaliek ... tas tā, ja nu kādam interesē/noder
Pēdējais labojis TFP - 05 Jūn 2019, 20:23, kopā labots 1 reizi.
///LLP
TFP rakstīja: ↑05 Jūn 2019, 18:57Prikola pēc izdomāju pamēģināt šo: (cenuklubā ~5€)TFP rakstīja: ↑03 Jūn 2019, 15:27Negribu iedomāties; man jau ar papelēm pietiek . Thanks par ieteikumuCanibal rakstīja: ↑03 Jūn 2019, 13:45
A Tu Zini kā ir, kad uz kabrja targas sakrīt lipīgie kastaņa mēsli ar ziedputekšņiem? Kādriez no lakas es esmu tīrijis nost ar attaukotāju. Var nopirkt krāsu veikalos. (Nejaukt ar kaut kādu šķidinātāju-acetonu,646 utt, tur tev nebus vairs pēc tam nekad jātīra laka, jo tās nebūs )
Izmēģināju gan uz maza pleķīša, bet to ieēdušos sūdu diezgan ahūna izšķīdināja + nekādi pleķi nepaliek ... tas tā, ja nu kādam interesē/noder
Sveiki. Vai kāds ir mainijis e36 lūkas blīvējumu? Oe numurs 54128165954. Kur pirkāt un kādā cenā.
Kas varētu būt pa vainu,kad smird pēc eļļas? Smird tieši tad kad apstājās,nevis dodot grīda.?Dzinējs m54b30 . Tikko mainīta kartera ventilācija.
Instagram - Sandis_e36
Sveiki, pēc super mini burnouta (stav virsu lsd 3,45 mazaja korpusa) griežot sturi tgd braucu takā ar svarku, bet ja griezos lēni, liekas ka tulit kko salauzis. Var but tā, ka lsd sablokejas un neatnak vaļā? Vai uz kada principa vinš darbojas?
Sabloķējās .
Instagram - Sandis_e36
Man tā bija, kad vārstu vaka blīve laida garām un tecēja uz izpl kolektora - kad brauc nejūt, jo izvēdinās, bet kad apstājies, tad jūt labi to smaciņu
Sveiki vai kads latvija ir spejigs noregulet ms41? Vai tikai vecu Bosch.
.
Pēdējais labojis Sidnas - 18 Jūl 2019, 21:10, kopā labots 1 reizi.
Instagram - Sandis_e36
Ticamākais aprāvi zobratiņus vai salauzi asītes uz pusēm. Jauc laukā
kas varetu but par vainu e30 pielaizot tahometrs 3sec strada un tad nokrit, benzins un temperatura vispar nestrada un pecka ari nestrada!
Kāds var pateikt kur ir iespējams iegādāties jaunu gumiju bagažniekam?
det. numurs - 54 128 165 954
Informatīva bilde no interneta.
Paldies
det. numurs - 54 128 165 954
Informatīva bilde no interneta.
Paldies
Kādam ir pieredze ar videonovērošanas sistēmām? Manam kaimiņam nesen aizdzina E36 nakts laikā, itkā mierīgs rajons, nelikās ka kas tāds varētu notikt. Plānoju iegādāties kautko šim līzīgu- https://elikss.lv/product-cat/videonove ... bezvadu-ip
Varbūt kāds zin vairāk par šāda veida tehniku, un varētu ieteikt kur labāk iegādāties un kādu modeli?
Varbūt kāds zin vairāk par šāda veida tehniku, un varētu ieteikt kur labāk iegādāties un kādu modeli?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 27