E92 by MixCerpins
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 27
- chevron_right
Viss jau kruti, bet kā tas saiet kopā ar OBC un kastīti? Uz tā vecā plastmasas fona nav diez ko kodīgi skatīties uz kopejo kopskatu dienas gaismā?
Nē, kautkāds saab melnais ar pelēcīgu spīdumu, precīzu kodu nezinu. Nākošajā sabraucienā parādīšu, jo bildē nevar tik labi saprast
Diezgan labi saiet manuprāt, plānos vel ir 18 pogu obc, tad būs okey Dienas gaismā tieši piedod odziņu tas melnais, vairs neliekas tik vecs tas salons bet nu katram sava gaume
Šoreiz kaut kas nedaudz saldāks par update Sadarbībā ar OSMEDIA tapis video . Ja kādam ir interese par to, kā šis video tika veidots utt, rakstam man PM.
Enjoy
Enjoy
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Īsti nesapratu...
Tā ķip kā 3er un osmedia reklāma?
Tā ķip kā 3er un osmedia reklāma?
Tu laikam esi vienīgais profils forumā, no kura nekad neesmu dzirdējusi kādu pozitīvu komentāru.
Video foršs, prieks, ka kāds kaut ko darās
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Ko?
Prieks ta prieks! Kvalitāte ir laba.
Forumā nedzird, forumā var tikai izlasīt tobiš redzēt.
Es vienkārši domu nesapratu.
Kāds bija/ir stāsta mērķis?
Ja teiksim es pieņemu, ka taisa video par saviem naudas līdzekļiem, tad arī no video editoriem vēletos dzirdēt ar kādu vīziju un domu top video.
Ne tā?
Edit: jā, personīgi cerēju, ka ar kameru "izbrauks" cauri salonam arī.
Kaktuss rakstīja: ↑17 Jūn 2019, 22:03Ko?
Ja teiksim es pieņemu, ka taisa video par saviem naudas līdzekļiem, tad arī no video editoriem vēletos dzirdēt ar kādu vīziju un domu top video.
Ne tā?
Var vien piekrist kaut kādā mērā, principā šāda tipa video vispār nesaskatu īsti jēgu, lai arī pats pa sevi auto ir diezgan naiss, atskaitot, ka varbūt veidotāji pilnveidojas tīri hobija vai profesionālās izaugsmes pēc, lai no kāda mīta jau interesantākus video saliktu, līdz tam labāk lūru uz sakarīgiem foto . Mazgadīgo kompleksu, ka visu drīkst tikai slavēt, jo jebkuru citu reakciju uzreiz kāds metīsies nosodīt gan šim forumam neatņemt laikam
Sakarā ar to, ka esmu kluba biedrs, veidojot šo video iešāvās ideja uzlikt 3er.lv nummurus, lai palīdzētu popularizēt 3er.lv vārdu ārpus foruma rāmjiem. Kluba nauda šeit netika iesaistīta un nē video netika veidots ar specifisku domu reklamet 3er.lvKaktuss rakstīja: ↑17 Jūn 2019, 22:03Ko?
Ne tā?
Nēkada dziļa doma jums tur nav jāsaskata.
OSMEDIA ir video veidotājs un tāpat kā citi video veidotaji ieliek savu parakstu. Sauciet to par reklāmu, es vienkārši pateicos par skaista video izveidi, tāpēc arī ierakstu viņa nosaukumu šeit.
Salonu varēs apskatīt kādā no 3er pasākuma
Ne konkrēti šajā gadijumā, šeit varbūt pēdējais jautājums pat vietā, es tā vispārīgi. Visu laiku, kur atver kaut kādi īgnie komentāri. It kā jau pofig, tik nesaprotu, kāds pašam prieks.Kaktuss rakstīja: ↑17 Jūn 2019, 22:03Ko?
Ne tā?
p.s. Nosacīti arī redzēt, jo virtuālā pļāpāšana/sarunas un sarunas redzēt.. lai nu būtu"redzēt"
p.s.s Mik, piedod par offtopicu, vnk man gribējās saprast, ko var īgņoties regulāri
It's all about the win
Redzēju, ka pārdod. Būs cits aparāts vietā?
MixCerpins rakstīja: ↑20 Jūn 2019, 11:44Ja pārdošu, tad būs uzreiz vietā jā Tāds arī ir pārdošanas iemesls Bet nu ja neviens negribēs pirkt, tad būvēšu tālāk
Ko esi noskatījis?
Ja nav noslēpums
Kupeju Baigi patīk kupejasDeeBee rakstīja: ↑20 Jūn 2019, 12:23MixCerpins rakstīja: ↑20 Jūn 2019, 11:44Ja pārdošu, tad būs uzreiz vietā jā Tāds arī ir pārdošanas iemesls Bet nu ja neviens negribēs pirkt, tad būvēšu tālāk
Ko esi noskatījis?
Ja nav noslēpums
Foruma biedriem cena 3333€ Protams variet braukt uz vietas un tur izrunāsim kas un kā. Cena nekad nav akmenī kalta
MixCerpins rakstīja: ↑20 Jūn 2019, 13:35Kupeju Baigi patīk kupejasDeeBee rakstīja: ↑20 Jūn 2019, 12:23MixCerpins rakstīja: ↑20 Jūn 2019, 11:44
Ja pārdošu, tad būs uzreiz vietā jā Tāds arī ir pārdošanas iemesls Bet nu ja neviens negribēs pirkt, tad būvēšu tālāk
Ko esi noskatījis?
Ja nav noslēpums
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12