E92 by MixCerpins
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 27
- chevron_right
Mana skatijuma.kupejas ir nodrazts etapsMixCerpins rakstīja: ↑20 Jūn 2019, 13:44 Foruma biedriem cena 3333€ Protams variet braukt uz vietas un tur izrunāsim kas un kā. Cena nekad nav akmenī kalta
Tad labak vai nu kabrio vai kūtiņu ņemt,bet tas tik manas domas
UUUUNNNNN ja pardosi šo,tici man,pec tam noželosi
ar kompatu pa brugji
Noiets etaps vai nē, bet taisu auto priekš sevis taču. Nožēlošu vai nē varēsim spriest tikai pēctam. Vel jau nekas nav pārdotscipruss18 rakstīja: ↑20 Jūn 2019, 13:54Mana skatijuma.kupejas ir nodrazts etapsMixCerpins rakstīja: ↑20 Jūn 2019, 13:44 Foruma biedriem cena 3333€ Protams variet braukt uz vietas un tur izrunāsim kas un kā. Cena nekad nav akmenī kalta
Pareizi! Kupeja ir top e36 virsbūve, tur pat nav vērts diskutēt.
Atvainojos par offtopic, bet kas kupeja ir tāds ka visi te miž karstu?
Tas ir tīņupačots
ar kompatu pa brugji
1. nav divas liekas durvis, kas noderīgas tikai tiem, kam jāved alkāni čomi (nē tur vietas vairāk nav. ja vajag vietu jāpērk unīts)
2. garākas durvis, tātad garāks logs - labāka redzamība uz sāniem un aklajās zonās
3. nav rāmis ap logu durvīm (Tas gan arī ir mīnuss, ka logs jālabo)
4. garāki pagriezieni un aizm lampas
*. par spārnu platumu un vējstikla slīpumu un jumta augstumu gan neatceros vairs
sedanam gan pluss, ka lētākas virsbūves detaļas. un nē, necentos aizskart kādu kam patīk sedani. atbildēju tikai uz jaut.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Abi stikli slīpāki un jumts zemāks + garāks motora pārsegs - dēļ tā kupeja izskatās ču platāka/zemāka
Aizm. lampas arī smukākas.
Aizm. lampas arī smukākas.
Man vienkārši vairāk patīk kupejas kopskats Arī virsbūves tips, manuprāt, ir gaumes jautājums
HAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAcipruss18 rakstīja: ↑20 Jūn 2019, 13:54Mana skatijuma.kupejas ir nodrazts etapsMixCerpins rakstīja: ↑20 Jūn 2019, 13:44 Foruma biedriem cena 3333€ Protams variet braukt uz vietas un tur izrunāsim kas un kā. Cena nekad nav akmenī kalta
5. Mazāk vietas kur rūsētTomSkarsts rakstīja: ↑20 Jūn 2019, 15:081. nav divas liekas durvis, kas noderīgas tikai tiem, kam jāved alkāni čomi (nē tur vietas vairāk nav. ja vajag vietu jāpērk unīts)
2. garākas durvis, tātad garāks logs - labāka redzamība uz sāniem un aklajās zonās
3. nav rāmis ap logu durvīm (Tas gan arī ir mīnuss, ka logs jālabo)
4. garāki pagriezieni un aizm lampas
*. par spārnu platumu un vējstikla slīpumu un jumta augstumu gan neatceros vairs
sedanam gan pluss, ka lētākas virsbūves detaļas. un nē, necentos aizskart kādu kam patīk sedani. atbildēju tikai uz jaut.
Sedans pārdots un vietā nākusi 540i kupeja Pats esmu ļoti apmierināts ar pirkumu, jo tehniskais stāvoklis mašīnai ir izcils
Plāni šim auto ir savest kārtībā eksterjieru un interjieru pēc maniem standartiem un tad tikai braukt un baudīt
Plāni šim auto ir savest kārtībā eksterjieru un interjieru pēc maniem standartiem un tad tikai braukt un baudīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
HVZ par to jēgu dzīt uz crown, vairākiem darba musariem darīts un verdikts imho man ir, ka savu privāto auto nekad ar jamo neapstrādātu, ja runa par visu pūšanu visos kaktos, kur tiek un kur netiek ar to mūžīgi pilošo ķēpu vai nu ļoti jāsķiro, kur pūst un kur nē
Vējā izmesta nauda, tad jau labāk neko nedarīt ar to grīdu un visiem kaktiem.MixCerpins rakstīja: ↑24 Jūn 2019, 21:09Plāni top vecais Drīzumā aizvedīšu uz crown un pectam jau sapulēt
Nekāda jēga ja sapūš ar to eļļu/vasku visam pa virsu diži neko neapstrādājot.
Un rūsē tāpat, pat ziemā zem tā visa krown mēslojuma.
Man likās ka tā ir kautkāda neredzama ķīmija kas vienkārši izveido mikro slāni, bet laikām tā tomēr nav Paldies, tagad esmu apgaismotskoni4jo rakstīja: ↑24 Jūn 2019, 22:43 HVZ par to jēgu dzīt uz crown, vairākiem darba musariem darīts un verdikts imho man ir, ka savu privāto auto nekad ar jamo neapstrādātu, ja runa par visu pūšanu visos kaktos, kur tiek un kur netiek ar to mūžīgi pilošo ķēpu vai nu ļoti jāsķiro, kur pūst un kur nē
nu būs tā, ka pa visu virsbūvi saurbs caurums un aizglušis ar plastmasas vāciņiem, un vasarā tā visa ķīmija nāks ārā, 'dēl karstuma
Sapūt vienkārši vasku visur, būs bez maz vai tādas pats iznākums un arī pilēs no visām malām tā pat , bet nauda iekonomēsies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …