Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- …
- 470
- chevron_right
Drīkst zināt kas ir tās cisku vietas ?
Tasbir tas vietas kur bukse ieksha bundzha
Kaut kur pa ausu galu biju dzirdējis ka ir meisteri, kas veicot pārbūvi no tomāta uz manuali, par samaksu prasa simbolisku ciparu, ja viņiem ļauj paturēt tomātu detaļas. Tā varētu būt taisnība? Moš kāds var ieteikt kādu sakarīgu meisteru, kurš vispār ņemās ar parbūvēm?
Nixons var parbuvet
Nu tur baigas zinašanas nevajag ,lai e36 partaisitu no automata uz manuali
Nu tur baigas zinašanas nevajag ,lai e36 partaisitu no automata uz manuali
ar kompatu pa brugji
Man ir viss zf un gribu uz autimatu atpakal partaisit
ar kompatu pa brugji
Ar kruīzu nekāda gemara tur nav, pāris vadi.
Bet man šobrīd ne laika, ne gribēšanas, tā kā, uz Ciprusa postu vat neatsaukties.
Bet man šobrīd ne laika, ne gribēšanas, tā kā, uz Ciprusa postu vat neatsaukties.
Nedirs es tev biznesu kruķiju te
ar kompatu pa brugji
ar kompatu pa brugji
Piemet vel vienu nulli
ar kompatu pa brugji
Vajag palīdzību, karoč šodien braucot, panelis uz sekundi uzvedās kā tikko iegriezta atslēga, ieslēdzās abs/airbag etc lampiņas.
Atbraucot mājās konstatēju ka drošinātājs nr.15 ir izkusis, bet nav pārdedzis.
Tas viss būtu vienalga, bet elektriskais jumts nereāģē vairs , tik var dzirdēt zem paneļa relejus, tagad jautājums kas varētu būt izdedzis un kā dabūt elektrisko jumtu virsū, tiku līdz pēdējam etapam kur viņam jāaiztaisas pie priekšējā loga, bet nevaru saprast ko vēl vajag atvienot lai aiztaisītu jumtu līdz galam ciet.
Atbraucot mājās konstatēju ka drošinātājs nr.15 ir izkusis, bet nav pārdedzis.
Tas viss būtu vienalga, bet elektriskais jumts nereāģē vairs , tik var dzirdēt zem paneļa relejus, tagad jautājums kas varētu būt izdedzis un kā dabūt elektrisko jumtu virsū, tiku līdz pēdējam etapam kur viņam jāaiztaisas pie priekšējā loga, bet nevaru saprast ko vēl vajag atvienot lai aiztaisītu jumtu līdz galam ciet.
- ikey07
Kur var nopirkt vai pasutīt koilām skrūvējamās patronas vai kur var atjaunot iztecejušās patronas?
ar kompatu pa brugji
vai koilas der 8 žiguļa amartiņi ?
Jēga no koilām ja tik švakus amīšus liek iekšā?!
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Ja liek labus b4 gaziniekus tad ir ok.
Un ne visiem koilas pilda race piekares uzdevumu. lielakoties cilvēki viņas izvēlas tīri lai nosedinatu un gutu vizualu efektu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- …
- 470