Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- …
- 470
- chevron_right
Tieši tā. Katrs tirgo savu auto par cik grib, brīvais tirgus taču, vnk interesē kas tajā auto tik īpašs lai kāds būtu gatavs nolikt tādu ciparu. Šajā forumā ik pa laikam uzrodas stipri labāki eksemplāri un pa jūtami zemāku cenu.
Labāk skrūvēts konstruktors nekā 20gadi nekustinātas skrūves OEM.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Eu bet sterilu sedanu pa 1k gan parādiet. Man jau liekas, ka vairs īsti nav.
p.s. te ir kāds, kas reāli kko atradis/nopircis mobile.de pats un atdzinis? ja jā, var uzsist PM
p.s.2. ja kāds ir patstāvīgi E46 RHD>LHD taisījis, arī var uzsist PM
p.s. te ir kāds, kas reāli kko atradis/nopircis mobile.de pats un atdzinis? ja jā, var uzsist PM
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nesen šeit viens par 1.2k tirgojās. Ja neskatās uz motora tilpumu un komplektāciju budžetā 1-2k var nopirkt. Es esmu dzinis no DE, paziņam tur pieder placis.TomSkarsts rakstīja: ↑29 Jūl 2019, 09:31 Eu bet sterilu sedanu pa 1k gan parādiet. Man jau liekas, ka vairs īsti nav.
Varētu tev parādīt arī pa 800eur.TomSkarsts rakstīja: ↑29 Jūl 2019, 09:31 Eu bet sterilu sedanu pa 1k gan parādiet. Man jau liekas, ka vairs īsti nav.
Bet tādi ir retums... Un gribēju piebilst - ja pats nēsi skrūvētājs, nav pieejama garaža vai draugi servisnieki, tad labāk pārmaksāt un nopirkt puslīdz gatavu auto.
tāpat gatavs būs kinda lētāk, jo taisot pats vēl ielīdīsi 100 pozīcijās un iejauksies, kur nevajadzēja un iztērēsi vairāk. Protams pats vismaz zini ko un kā esi salicis, tāpēc man nesaista nopirkt gatavu. + dauziem jau vnk patīk papi*ties
bet nu iepriekš minētie 1k mint dīli ir pagātne un vairs nav taisnība.
Tagad līdz 2k var atrast kkādu šujmašīnu norm stāvoklī, bet izskatās, ka normālu 6cyl (pietiek ar 320) 36/46 daily vajadzībām līdz 2k nevar iecelt bez rūsas kapiem
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Jā, piekrītu, nav tādu daudz un ja pats neesi skrūvētājs lētāk ir nopirkt gatavu. Vienīgi vai cilvēks kurš nav skrūvētājs un modeļa fans vēlēsies e36 par tādu cenu?
Kāds zin, kur Rīgā var nopirkt e36 cabrio/coupe M sānu sliekšņus?
Vajag palidzibu! masinai degvielu nerada pareizi, cik patiesiba ir, rada vai nu pilnu baku vai peksni nolec un rada tuksu.. cik esmu skatijies, tad vados ari nav problemu un pludiņš arī stāv pareizi..
Pameiģini nomainīt pludiņu ar visu plastmasas konstrukciju, man savulaik palīdzēja
Pārbaudi ar testeri, vai vadi tiešām ir veseli, un vai mainot pludiņa pozīciju, mainās arī pretestība.
168 lsd uz žurcinieka.
Gaitā viss bija OK, gribēju samainīt flanču blīvslēgus.
WTF? tur viss ir beidzies un metams?
Gaitā viss bija OK, gribēju samainīt flanču blīvslēgus.
WTF? tur viss ir beidzies un metams?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu def problēma, pa liela, korpusa vāks metams, bet pie lietotāja Balcers var nopirkt jaunu vāku
Kas ta korpusa vākam vainas?
nepareizi saprati, viņš ir nolūzis. un kā AF saka, mazajiem lsd tā ir standarta problēma.
tālākais darbības plāns apm. tāds, ar izrietošajām sekām.
M Power or no power..
Gribas pakaļējos logus notonēt kupejai, kāds var ieteikt kādu labu vietu kur notonēt pa draudzīgām summām?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- …
- 470