E92 by MixCerpins
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 27
- chevron_right
Ar aizsietām acīm varētu sajust atšķirību no parastajām sportzicēm?
Tā jau vaderi smuki protams
Tā jau vaderi smuki protams
A kāpēc tāds jautājums? Es jau zinu uz ko tu tēmē, esi to taču jau 100x izrunājis.
Estētiski viņi, manā uztverē, izskatās ļoti labi un nav arī neērti, tik cik nepatīk, ka galvas balsts neregulējas uz priekšu.
Bet viņi piedod labu kopskatu, kas arī šeit ir galvenais.
Estētiski viņi, manā uztverē, izskatās ļoti labi un nav arī neērti, tik cik nepatīk, ka galvas balsts neregulējas uz priekšu.
Bet viņi piedod labu kopskatu, kas arī šeit ir galvenais.
Es būšu hipokrāts, bet ja vien tu nemaini durvju paneļus un galveno paneli, izskatīsies pārāk raibs salons.
- ikey07
Viss pa smuko
Diaki paliks tadi ka ir,vai bus kkas interesants?
Diaki paliks tadi ka ir,vai bus kkas interesants?
ar kompatu pa brugji
zhp shifteris nav palicis lieks?
Man auto nebrauc ziemu jav kādus gadus 10,neko nevaskoju,tik cik nomazgaju un viss,nav nekadas rūsasKaktuss rakstīja: ↑26 Jūn 2019, 17:14Ļoti? Drīzāk ļoti atkarīgs vai esi ievaskojis virsbūves daļas, apstradājis jau esošo rūsu, nomazgājis auto teiksim no sāļiem, noņēmis paspārnus, sliekšņu uzlikas, tur nomazgajis, ievaskojis utt utt.A bit rakstīja: ↑26 Jūn 2019, 16:41nosacīti, ļoti atkarīgs kur mašīna stāvēs.MixCerpins rakstīja: ↑26 Jūn 2019, 12:48
Bet vai nebraukšana ziemā ir garantija tam, ka neuzradīsies rūsa?......
Tupa nolikt ir viens. Pavisam kas cits viņu ieziemot.
Loud N' Proud
Viss saprotams! Bet citi "ieziemo" pašā ziemā, un tad brīnās kādēļ tur viss apakšā konzervējās...skrv rakstīja: ↑27 Jūl 2019, 12:15Man auto nebrauc ziemu jav kādus gadus 10,neko nevaskoju,tik cik nomazgaju un viss,nav nekadas rūsas
Update!
Beidzot laiks tā nopietnāk pieķerties pie darbiem
Sagādāti visi melnie salona plastmasi, un izvākti 80% visi baltie salona plastmasi.
Visi melnie plastmasi kas iet iekšā kupejā tiek atrestaurēti, satīrīti utt.
Vel sagādāts audums lai pārlīmētu abšifkas, griestus un visu pārejo ko var pārlīmēt.
Vel papildus šiem darbiem, savedu kārtībā priekšējo bamperi, jaunas skruvites, salaboti miglu stiprinajumi, reste un viss smuki satīrīts.
Paldies iepriekšējiem īpašniekiem, jo priekšā pilnīgi visi oem plastmasi ir vietās un nekas nav salauzts
Arī saplēstais Vaders ir atpakaļ no AUTOmix
Abšifkas un griestus arī nolēmu pārlīmēt pats, bet pagaidam tikai vienu esmu paspējis uztaisīt, bet nu kā jau pirmā, ir ar maziem kasjakiem
Long story short baltais salons top melns ar personīgu piesitienu jeb oem+
Beidzot laiks tā nopietnāk pieķerties pie darbiem
Sagādāti visi melnie salona plastmasi, un izvākti 80% visi baltie salona plastmasi.
Visi melnie plastmasi kas iet iekšā kupejā tiek atrestaurēti, satīrīti utt.
Vel sagādāts audums lai pārlīmētu abšifkas, griestus un visu pārejo ko var pārlīmēt.
Vel papildus šiem darbiem, savedu kārtībā priekšējo bamperi, jaunas skruvites, salaboti miglu stiprinajumi, reste un viss smuki satīrīts.
Paldies iepriekšējiem īpašniekiem, jo priekšā pilnīgi visi oem plastmasi ir vietās un nekas nav salauzts
Arī saplēstais Vaders ir atpakaļ no AUTOmix
Abšifkas un griestus arī nolēmu pārlīmēt pats, bet pagaidam tikai vienu esmu paspējis uztaisīt, bet nu kā jau pirmā, ir ar maziem kasjakiem
Long story short baltais salons top melns ar personīgu piesitienu jeb oem+
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Cool! Tas audums ir kkko iipashs,ka skaitas tieshi auto interiera?
CentosMixCerpins rakstīja: ↑07 Aug 2019, 22:27 Paldies iepriekšējiem īpašniekiem, jo priekšā pilnīgi visi oem plastmasi ir vietās un nekas nav salauzts
Slēpts saturs: Parādīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skaisti jau būtu apšuvumu vidos redzēt pareizo audumu - https://www.m-fabrics.com/products/bmw-m-rain-fabric
Tikai 85€m ir 3x daargaak kaa alkantara.GatisB. rakstīja: ↑08 Aug 2019, 15:14 Skaisti jau būtu apšuvumu vidos redzēt pareizo audumu - https://www.m-fabrics.com/products/bmw-m-rain-fabric
Nav tik traki, nemot vera cenu pa 1.5m2 kurs gan pietiks visam absivkam..maarpl rakstīja: ↑08 Aug 2019, 15:52Tikai 85€m ir 3x daargaak kaa alkantara.GatisB. rakstīja: ↑08 Aug 2019, 15:14 Skaisti jau būtu apšuvumu vidos redzēt pareizo audumu - https://www.m-fabrics.com/products/bmw-m-rain-fabric
Izdomāju šādu variantu pameiģināt, lai nav standarts un diezgan labi izskatās arī cena m rain ir bisk par traku, varbūt nākotnē uzbūvēšu velvienas abšivkasGatisB. rakstīja: ↑08 Aug 2019, 15:14 Skaisti jau būtu apšuvumu vidos redzēt pareizo audumu - https://www.m-fabrics.com/products/bmw-m-rain-fabric
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 27