E92 by MixCerpins
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 27
- chevron_right
Tas moments, kad piķis nav problēma
Cilvēki ir dažādi, vienam pie 1.3k algas nekam nepietiek, jo ir sieva, auto, māja, gribās paceļot apkārt, ēst garšīgi utt utt.
Un tikmēr cits ar 1.3k algu dzīvo pie mammas un visu grūž mašīnā :)
Nu tās tādas galīgas galējības, bet šad un tad iedomājos par to, ar kādu aparātu brauktu ja dzīvotu pie mammas un naudu praktiski visu paturētu sev
Nedzīvoju es pie mammas bet nu palielam 40% alga aiziet mašīnā nav bērni un viss parējais par ko uztraukties, tāpēc arī ir tā ka varu atļauties uzbūvēt savu sapņu braucamoKaktuss rakstīja: ↑08 Aug 2019, 18:20Cilvēki ir dažādi, vienam pie 1.3k algas nekam nepietiek, jo ir sieva, auto, māja, gribās paceļot apkārt, ēst garšīgi utt utt.
Nu tās tādas galīgas galējības, bet šad un tad iedomājos par to, ar kādu aparātu brauktu ja dzīvotu pie mammas un naudu praktiski visu paturētu sev
Cepuri nost. Labs darbs kas izdarīts. Gaidām turpinājumu
Chill, es tik kā piemēru.MixCerpins rakstīja: ↑08 Aug 2019, 21:09Nedzīvoju es pie mammas bet nu palielam 40% alga aiziet mašīnā nav bērni un viss parējais par ko uztraukties, tāpēc arī ir tā ka varu atļauties uzbūvēt savu sapņu braucamoKaktuss rakstīja: ↑08 Aug 2019, 18:20Cilvēki ir dažādi, vienam pie 1.3k algas nekam nepietiek, jo ir sieva, auto, māja, gribās paceļot apkārt, ēst garšīgi utt utt.
Jo nav jābūt jau stāvus bagātam, lai ņemtos gar auto :)
Anyway, prieks par upgreidiem!
Ps. Aizvien gaidu topika apdeitu no Kreativs
Piekrītu, savā ziņā tie bija zelta laiki bet tad jau meičās aizgāja pusalga tāpat kā tagadKaktuss rakstīja: ↑08 Aug 2019, 21:46Chill, es tik kā piemēru.MixCerpins rakstīja: ↑08 Aug 2019, 21:09Nedzīvoju es pie mammas bet nu palielam 40% alga aiziet mašīnā nav bērni un viss parējais par ko uztraukties, tāpēc arī ir tā ka varu atļauties uzbūvēt savu sapņu braucamoKaktuss rakstīja: ↑08 Aug 2019, 18:20
Cilvēki ir dažādi, vienam pie 1.3k algas nekam nepietiek, jo ir sieva, auto, māja, gribās paceļot apkārt, ēst garšīgi utt utt.
Jo nav jābūt jau stāvus bagātam, lai ņemtos gar auto :)
Anyway, prieks par upgreidiem!
Ps. Aizvien gaidu topika apdeitu no Kreativs
Jebkurā gadījumā ir forši, kad deg acis uz visu šo, tāpēc noteikti gaidīšu jaunus updeitus, līdz šim viss ir super!
Un jā, es arī gaidu Kreatīvs updeitu
Ātri iet tie darbi uz priekšu bet nu jau 70% no salona ir gatavi, tāpēc arī update
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Būs mtech2 stūre?
Pašam arī ļoti patīk pf panelis, bet ne priekš mana auto.
Kopskats ļoti labs!
Being second is being the first of the losers. /Senna/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16