Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- …
- 81
- chevron_right
Ar to dzinēju sanāk no sērijas "ja jums ledusskapī nekā nav, paņemam laša fileju"
Labs darbs padarīts, super!
Labs darbs padarīts, super!
Wow, mega! Tas arī izskaidro kāpēc nebrauci fast lap.
Ar tikko saliktu motoru braukt fastlap nav iespējams
Kautko viņš tur muld
Loud N' Proud
Ir, bet vienreiz.
Vladlenam - cepuri nost par apņēmību, prasās tik šķērsām iemest.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Nav komentaaru!
Cik biezi tev sanak aizbraukt arpus lv uz auto pasakumiem?
Cik biezi tev sanak aizbraukt arpus lv uz auto pasakumiem?
Manuprat nav auto sagatavots ta lai braukt kkur, jo auto tomer ir braucams, neviss izstazu eksemplars
Ļoti skaistas bildes Osis atkal labi pastrādājis
Līmenī
Nu atkarigs, ka tad saliek to motoru, mani rallija motori iet pa taisno uz stendu regulet un no stenda pa taisno trase.
Nem vera cilindru apstrades tehnologiju.
Ja ved cilindrus honet uz gaujas ielu tad man pat gribetos visus 1000km lenitem bubinat
Un gredzenu razotajs nu nekadigi nevar zinat tavu hona raupjumu un lenki, tapec noradits tiek tiri average prieks ne tik advancetiem kopa licejiem. Labs motorists pats zin, ko dara un nevadas simtprocentigi pec lapinam kas nak lidzi dzelziem.
Ja ved cilindrus honet uz gaujas ielu tad man pat gribetos visus 1000km lenitem bubinat
Un gredzenu razotajs nu nekadigi nevar zinat tavu hona raupjumu un lenki, tapec noradits tiek tiri average prieks ne tik advancetiem kopa licejiem. Labs motorists pats zin, ko dara un nevadas simtprocentigi pec lapinam kas nak lidzi dzelziem.
Ja atmet cilindru apstrādes kvalitāti un veidu, joprojām jāņem vērā fakts, kādi gredzeni ir uzstādīti un vai ir paredzēts vai nav paredzēts tos piebraukt.
Es un vladlens darbā arī strādājam ar dzinējiem (MTU) kuriem ražotājs ir paredzējis cilindru gilzas un gredzenus tādus, kurus saliekot kopā uzreiz dzinēju var laist pilnā jaudā ar rūpnīcas garantiju. Bet šajā topikā mēs runājam par gredzeniem kur ražotājs ir norādījis nobraukt tos entos kilometrus neskatoties uz hona un flexihona raupjumu, un termiskās pielaidēm, ir tiem gredzeniem asās kantis , lai piestradāties un viss. Tas ka tu liec kādam dzinēju un laid trasē nenozīmē ka tagad te tas būtu jādara. Var būt tu izmanto tādus gredzenus ar kuriem tā var darīt, varbūt tev veicas. Esošo situāciju var pielīdzināt dzīves piemēram, ka viens darbinot sievieti izlemj šaut iekšā, stāvoklī nepalika, tātad aidā visi tā darīt...
Es un vladlens darbā arī strādājam ar dzinējiem (MTU) kuriem ražotājs ir paredzējis cilindru gilzas un gredzenus tādus, kurus saliekot kopā uzreiz dzinēju var laist pilnā jaudā ar rūpnīcas garantiju. Bet šajā topikā mēs runājam par gredzeniem kur ražotājs ir norādījis nobraukt tos entos kilometrus neskatoties uz hona un flexihona raupjumu, un termiskās pielaidēm, ir tiem gredzeniem asās kantis , lai piestradāties un viss. Tas ka tu liec kādam dzinēju un laid trasē nenozīmē ka tagad te tas būtu jādara. Var būt tu izmanto tādus gredzenus ar kuriem tā var darīt, varbūt tev veicas. Esošo situāciju var pielīdzināt dzīves piemēram, ka viens darbinot sievieti izlemj šaut iekšā, stāvoklī nepalika, tātad aidā visi tā darīt...
Izlasi velreiz - "atkarigs ka tad saliek to motoru"
Katrs liek, veic apstradi, izvelas detalas pa savam, protams, ka ir motori kas ir leni un rupigi japiebrauc, bet ir iespejams ari motors, kuram var dot kiselii praktiski jau no pasa sakuma.
Tapec uzstadijums, ka ar tikko saliktu motoru nav iespejams braukt fast lapu nav isti pareizs, pareizi butu, ka ar so konkreto motoru nevareja braukt fast lapu, jo bija nepieciesama piebrauksana, ne viena bridi es necentos pateikt, ka visiem da jebka svaigi saliktajiem motoriem tagad ir jadod kiselii. :)
Katrs liek, veic apstradi, izvelas detalas pa savam, protams, ka ir motori kas ir leni un rupigi japiebrauc, bet ir iespejams ari motors, kuram var dot kiselii praktiski jau no pasa sakuma.
Tapec uzstadijums, ka ar tikko saliktu motoru nav iespejams braukt fast lapu nav isti pareizs, pareizi butu, ka ar so konkreto motoru nevareja braukt fast lapu, jo bija nepieciesama piebrauksana, ne viena bridi es necentos pateikt, ka visiem da jebka svaigi saliktajiem motoriem tagad ir jadod kiselii. :)
runa gāja te tikai par vienu motoru, tātad arī atbilde tika sniegta par konkrēto motoru, un šā vai tā, Latvijā ir maz satopamu dzinēju kuri būtu salikti gatavi ful race mode.
Tavs stāsts ieintriģēja, kas tad tie ir par motoriem rallijam un kādus virzuļus un gredzenus Tu izmanto, ka uzreiz uz honēta un var būt pat flexihonēta bloka/gilzām drīkst dot pilnu slodzi?
Tavs stāsts ieintriģēja, kas tad tie ir par motoriem rallijam un kādus virzuļus un gredzenus Tu izmanto, ka uzreiz uz honēta un var būt pat flexihonēta bloka/gilzām drīkst dot pilnu slodzi?
S50/s54, 4b11t, 4g63 motori, wossner, wiseco virzuli un gredzeni, plato hons. Pilna slodze instantly ari isti nav, ka jau mineju tikko salikts motors dodas uz stendu reguleties, kas nozime ne isti mazu, bet pakapenisku slodzi pirmo pardesmit km ietvaros,(kas ari nodrosina gredzenu pareizu piestradi cilindram, jo gredzenu pie cilindra spiez gazu spiediens, nevis tikai pasa gredzena atsperigums un tapec ari vajag dot slodze lai butu labi, kas diemzel dazos gadijumos ar raupju cilindra apstradi vai kadu citu iemeslu del nav iespejams) kopa uz stenda regulejot aizripo, ka kuru reizi, ap 100+km - lielaka dala no ta jau ir pilna slodze, pec stenda ellas maina uz attiecigo ellu kas motoram paredzeta trases lietosanai un aiziet trase.
Un pa starpai minesu vel, del ta ka dazi man ir meginajusi iestastit, - ne, salem nav japiedilst.
Un pa starpai minesu vel, del ta ka dazi man ir meginajusi iestastit, - ne, salem nav japiedilst.
Paldies par info.
p.s CP virzuļiem vispār nekas nav teikts par piebraukšanu, bet atrodot koknkrēti gredzenu ražotāju (jo CP pats neražo) tur minēts ir ap 120km.
p.s CP virzuļiem vispār nekas nav teikts par piebraukšanu, bet atrodot koknkrēti gredzenu ražotāju (jo CP pats neražo) tur minēts ir ap 120km.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- …
- 81