Citi-Jautājumi II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 27
- chevron_right
Labrīt,vīri! 1,8 tds,cik ņemt eļļu uz maiņu,cik tur lien? Braukts tikai ar 6 cil benzīnu,par šo zvēru neko nezinu
ņem 6l, pietiks līmenim, un vēl pāri paliks ko uzliet vēlākDampBisquit rakstīja: ↑14 Sep 2019, 07:41 Labrīt,vīri! 1,8 tds,cik ņemt eļļu uz maiņu,cik tur lien? Braukts tikai ar 6 cil benzīnu,par šo zvēru neko nezinu
M Power or no power..
Ielikšu arī šeit :
sakara ar to ka auto tiks vests uz sistēmas skalošanu un antifrīza maiņu.
Kompānija izmanto : Fuchs MAINTAIN FRICOFIN LL.
Vai ir kaut kādas atsauksmes par esošo produktu?
sakara ar to ka auto tiks vests uz sistēmas skalošanu un antifrīza maiņu.
Kompānija izmanto : Fuchs MAINTAIN FRICOFIN LL.
Vai ir kaut kādas atsauksmes par esošo produktu?
tādas kādas rādās pēc kataloga, pō tā gāze.
M Power or no power..
Atsaucas kāds, kurš varētu e36 168mm lsd diffam nomainīt pari uz 4.45. pēc prātā!?
Pēdējais labojis denn - 17 Sep 2019, 22:48, kopā labots 1 reizi.
M52b28 kloķvārpstas devēju analogu pirkt( kaadu ražotāju iesakat), vai meklēt lietotu oe?
Tikai oem ja vajag man ir viens vdo palicis nelietots ar visu čeku. 64e
Taakaa man beigta aizdedzes sleedzene mekleeju jaunu ar atsleegu...pashu serdi newar izvilkt viss tur sajaats...vaig visu korpusu sanaak ???
Man ir 97g e36 vai der arii liidz 95g ...kas tur ar to ews??.
No auto bez ews neder, atšķirās statnes diametrs.Salveens88 rakstīja: ↑18 Sep 2019, 14:33 Taakaa man beigta aizdedzes sleedzene mekleeju jaunu ar atsleegu...pashu serdi newar izvilkt viss tur sajaats...vaig visu korpusu sanaak ???
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
he9600 rakstīja: ↑18 Sep 2019, 15:06No auto bez ews neder, atšķirās statnes diametrs.Salveens88 rakstīja: ↑18 Sep 2019, 14:33 Taakaa man beigta aizdedzes sleedzene mekleeju jaunu ar atsleegu...pashu serdi newar izvilkt viss tur sajaats...vaig visu korpusu sanaak ???
Aha sk. Paldies
Vai E36 stūres pāreja derēs priekš E46? Respektīvi vai diametrs un šlices vienādi?
Varētu kāds pateikt,kas pa vainu autiņam, kad spiežot grīdā nav jaudas un grib kko raustīties. Autiņš dīzelis. ????
Instagram - Sandis_e36
Ir ļoti daudz "nav jaudas" veidu:D
Bet ja pilnīgi raustās un grib mirt nost pie slodzes, bet tukšgaitā rūc iespējams degvielas filtrs sen nav mainīts
Bet ja pilnīgi raustās un grib mirt nost pie slodzes, bet tukšgaitā rūc iespējams degvielas filtrs sen nav mainīts
Meklēju gāzinieku kurš spētu uzlikt gāzes iekārtu ar visu sertifikātu.
Iekarta visa ir pilna komplektā!
Iekarta visa ir pilna komplektā!
Man šadi simptomi bija divreiz - vienreiz vainīgs bija degvielas filtrs, otreiz izpūtējs bija ciet. Tā kā tas ir dīzelis - tur varianti var būt daudz un dažādi.
E36 eksperti... ko darīt ar gridas izolāciju(bituma melnas plaksnes) pēc vispārēja remonta visa tikka nonjemta, kko likt vietā vai var iztikt???
tā hunja gadijumā arī neveic anti kondesata funkcijas(siltuma/aukstuma izolacija)???
Skanjas dēłl varētu neko nelikt atpakall, bet vai kondensāts zem paklāja nekrāsies bez izo.
tā hunja gadijumā arī neveic anti kondesata funkcijas(siltuma/aukstuma izolacija)???
Skanjas dēłl varētu neko nelikt atpakall, bet vai kondensāts zem paklāja nekrāsies bez izo.
Izlīmē jaunu skaņas izolaciju
Tas bitums ir puvekļu pereklis pec šiem 15+ gadiem jo vietam.ir atnacis nost un kraj udeni
Tas bitums ir puvekļu pereklis pec šiem 15+ gadiem jo vietam.ir atnacis nost un kraj udeni
ar kompatu pa brugji
Pirkrītu, to oem bitumu labāk nokasīt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23