Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- …
- 470
- chevron_right
-200kg ~ tagad ir 4cil. E30 svarā
Jūtami uzlabojās dinamika, kam gan nepatīk braukt ar veiglu auto?
Cits ķīlē dzinēju, cits strečo riepas, katram savs černis
Cits ķīlē dzinēju, cits strečo riepas, katram savs černis
stanceri ir uzkāpuši augstāk par dēlīšiem lai iebrauktu garāžā? cik var dzīt šito huiņu un heitot viens otru. šis forums kādreiz pieaugs arī? dzīvē ar ko runāts visi sakarīgi vīri, bet forumā uzvedās kā cipruss
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Un redzēt kuili 4 golfiņā, kurš tā brauc, ar 1nu roku uz 12tiem. Pats labumiņšTomSkarsts rakstīja: ↑17 Okt 2019, 22:38ak dievs, nevajag pie stures sedet ka toretto ar roku pa vidu. izglitojamies mazliet kas ir normala sedpozicija.
ekstrems (lai dazi neraud ka e36 nav formula, ideja ta pati) piemers (pietiek redzet thumbnailu):
ye boiiKaktuss rakstīja: ↑18 Okt 2019, 11:33Un redzēt kuili 4 golfiņā, kurš tā brauc, ar 1nu roku uz 12tiem. Pats labumiņšTomSkarsts rakstīja: ↑17 Okt 2019, 22:38ak dievs, nevajag pie stures sedet ka toretto ar roku pa vidu. izglitojamies mazliet kas ir normala sedpozicija.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
TomSkarsts rakstīja: ↑18 Okt 2019, 12:57ye boiiKaktuss rakstīja: ↑18 Okt 2019, 11:33Un redzēt kuili 4 golfiņā, kurš tā brauc, ar 1nu roku uz 12tiem. Pats labumiņšTomSkarsts rakstīja: ↑17 Okt 2019, 22:38
ak dievs, nevajag pie stures sedet ka toretto ar roku pa vidu. izglitojamies mazliet kas ir normala sedpozicija.
download.png
Jau ir pieaudzis... tik pieaudzis ka lielākaji daļai veco biedru nav ne e36 ne 3er.TomSkarsts rakstīja: ↑18 Okt 2019, 11:07 stanceri ir uzkāpuši augstāk par dēlīšiem lai iebrauktu garāžā? cik var dzīt šito huiņu un heitot viens otru. šis forums kādreiz pieaugs arī? dzīvē ar ko runāts visi sakarīgi vīri, bet forumā uzvedās kā cipruss
TomSkarsts rakstīja: ↑18 Okt 2019, 11:07stanceri ir uzkāpuši augstāk par dēlīšiem lai iebrauktu garāžā? cik var dzīt šito huiņu un heitot viens otru. šis forums kādreiz pieaugs arī? dzīvē ar ko runāts visi sakarīgi vīri, bet forumā uzvedās kā cipruss
ka Cipruss??
Atkal gribi pasmirdēt?
ar kompatu pa brugji
No man pazīstamajiem forumiešiem tikai 2 pie e36 palikušiFinks rakstīja: ↑18 Okt 2019, 16:56Jau ir pieaudzis... tik pieaudzis ka lielākaji daļai veco biedru nav ne e36 ne 3er.TomSkarsts rakstīja: ↑18 Okt 2019, 11:07 stanceri ir uzkāpuši augstāk par dēlīšiem lai iebrauktu garāžā? cik var dzīt šito huiņu un heitot viens otru. šis forums kādreiz pieaugs arī? dzīvē ar ko runāts visi sakarīgi vīri, bet forumā uzvedās kā cipruss
pieaudzis nav mērāms ar mašīnu īpašumā, bet gan par uzvedību bija bazars, jo pie kara bildes sākās 15gadnieku smirdēšana uzreizkasiks rakstīja: ↑18 Okt 2019, 17:53No man pazīstamajiem forumiešiem tikai 2 pie e36 palikušiFinks rakstīja: ↑18 Okt 2019, 16:56Jau ir pieaudzis... tik pieaudzis ka lielākaji daļai veco biedru nav ne e36 ne 3er.TomSkarsts rakstīja: ↑18 Okt 2019, 11:07 stanceri ir uzkāpuši augstāk par dēlīšiem lai iebrauktu garāžā? cik var dzīt šito huiņu un heitot viens otru. šis forums kādreiz pieaugs arī? dzīvē ar ko runāts visi sakarīgi vīri, bet forumā uzvedās kā cipruss
To saka čuvaks kas joprojām nav salabojis savu motoru, cenšās sēdēt kā F1 braucējs sava tarataikā un cenšās ieveipot kolektorā.TomSkarsts rakstīja: ↑18 Okt 2019, 11:07stanceri ir uzkāpuši augstāk par dēlīšiem lai iebrauktu garāžā? cik var dzīt šito huiņu un heitot viens otru. šis forums kādreiz pieaugs arī? dzīvē ar ko runāts visi sakarīgi vīri, bet forumā uzvedās kā cipruss
tu man līdzi staigā, ka zini, ko es esmu vai neesmu izdarījis? Ja tavs IQ nav īpaši liels, tad vismaz neizrādi to citiem.fckns rakstīja: ↑18 Okt 2019, 19:43To saka čuvaks kas joprojām nav salabojis savu motoru, cenšās sēdēt kā F1 braucējs sava tarataikā un cenšās ieveipot kolektorā.TomSkarsts rakstīja: ↑18 Okt 2019, 11:07stanceri ir uzkāpuši augstāk par dēlīšiem lai iebrauktu garāžā? cik var dzīt šito huiņu un heitot viens otru. šis forums kādreiz pieaugs arī? dzīvē ar ko runāts visi sakarīgi vīri, bet forumā uzvedās kā cipruss
Domāju, ka tikai facebook šādi notiek zem tirgus ''tpoikiem''
Šķiet, pēc pusotra gada, būs pagājuši 10 gadi, kā pārvietojos ar e36, kā ar daily car.
Atceros, kā lasīju, šķiet biedra Australia, ja nekļūdos ''mans e36'' ''topiku'' , un brīnījos, kā viņš vatēja ar e36 nobraukt 10 gadus.
Kamēr citi e36 iznīcina, Tu vienkārši to uzturi un brauc..
Šķiet, pēc pusotra gada, būs pagājuši 10 gadi, kā pārvietojos ar e36, kā ar daily car.
Atceros, kā lasīju, šķiet biedra Australia, ja nekļūdos ''mans e36'' ''topiku'' , un brīnījos, kā viņš vatēja ar e36 nobraukt 10 gadus.
Tom,šo Tu arī uz sevi varētu attiecinātTomSkarsts rakstīja: ↑18 Okt 2019, 19:50tu man līdzi staigā, ka zini, ko es esmu vai neesmu izdarījis? Ja tavs IQ nav īpaši liels, tad vismaz neizrādi to citiem.fckns rakstīja: ↑18 Okt 2019, 19:43To saka čuvaks kas joprojām nav salabojis savu motoru, cenšās sēdēt kā F1 braucējs sava tarataikā un cenšās ieveipot kolektorā.TomSkarsts rakstīja: ↑18 Okt 2019, 11:07
stanceri ir uzkāpuši augstāk par dēlīšiem lai iebrauktu garāžā? cik var dzīt šito huiņu un heitot viens otru. šis forums kādreiz pieaugs arī? dzīvē ar ko runāts visi sakarīgi vīri, bet forumā uzvedās kā cipruss
ar kompatu pa brugji
Ir iespēja izdzēsties no šīs vietnes? Iestatījumos nemanu linku "dzēst kontu".
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
EasyRob rakstīja: ↑19 Okt 2019, 02:19 Domāju, ka tikai facebook šādi notiek zem tirgus ''tpoikiem''
Ideāli, protams, vēl vienu auto. Piemēram, sievai tika paņemts 1er. Viņš tāds kluss, komfortabls, nelaužams, ērts - sieva pilnīgā starā. Un tad tu iesēdies atpakaļ žurkā, kura ir "raw as fuck" un pamostas prieks parūcināt un pabraukt ar veco labo kartingu. Man tā ir tā teikt vistiešākā saite ar dzelzi. Bez ABS u.c. kompjūteru sūdiem. Ja kaut kur ir slidens - tad viņš vienmēr saslīd. Un ziemā ar bloķi vispār orgasms.
Es gan tur arī dikti daudz roku darba esmu ieguldījis sakarā ar audio, līdz ar to žēl to visu atstāt tolmetā
Un vēl arī man liekas es zinu katru vīli žurkai. Elektroniku no A līdz Z un visu, kas ir jaucams bez pacēlāja. Laikam tā žurka ir arī tomēr viens no maniem hobijiem Laukos kaut ko paskrūvēt vai paķīlēt ir bauda nevis apgrūtinājums
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- …
- 470