Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- …
- 470
- chevron_right
Nē nu citādāk, protams, ka par 7k var sataisīt konstruktoru, kas būs ātrāks, vadāmāks vai pamanāmāks.
To each his own.
To each his own.
neliec enģeļus
Kur tagad var aizbraukt pataisnot rokas? Interesē vairāk trase, asfalta.
Kolēģi, savām ziemas e36 318is kompaktam nobeidzu ārējo granātu.
Kāds zin no ka vēl der? Katalogos rāda no visiem e36 mazmotoriem. Bet attiecīgi e46 var uzlikt uz e36. Un kompakta tilts tak e30 tilts kas katologos neuzrādās ka pusasis der. Kr4 nesaprotu.
Kāds zin no ka vēl der? Katalogos rāda no visiem e36 mazmotoriem. Bet attiecīgi e46 var uzlikt uz e36. Un kompakta tilts tak e30 tilts kas katologos neuzrādās ka pusasis der. Kr4 nesaprotu.
Krāsotājs.
316i compact
E46Ci kirdik
316i compact
E46Ci kirdik
Sveiki interesē no kāda auto der e36 TA technix coiloveros kapsulas, varbūt kāds ir ko tādu taisījis un var
Kautko ieteikt.
Kautko ieteikt.
e30 pusasis uz e36 kompakta nerādīsies vien jau dēļ abs gredzena. realitātē mazās e30 pusasis komplektā der uz e36 kompakta ar mazo reduktoru, vai arī lielo reduktoru ar pareizajiem flančiem (skrūvju diametri/iznesums). ja doma bija par to vai e30 pusasis der. vai atsevišķi granātas der, grūti teikt, bet pieļauju, ka jā.
edit: īstenībā sameloju, jo e30 arī mazajām pusasīm ir m10 skrūves, bet kompaktam m8, aizmirsu ka es izmantoju e30 flančus.
šeit gadījumā nebija klasiska, audi 80 b4 amīši?
Pēdējais labojis A bit - 10 Dec 2019, 12:08, kopā labots 1 reizi.
M Power or no power..
Bija gan, audi 80 b4, bet tur ari laikam nedaudz kaut kas bija jāpielāgoA bit rakstīja: ↑10 Dec 2019, 10:02e30 pusasis uz e36 kompakta nerādīsies vien jau dēļ abs gredzena. realitātē mazās e30 pusasis komplektā der uz e36 kompakta ar mazo reduktoru, vai arī lielo reduktoru ar pareizajiem flančiem (skrūvju diametri/iznesums). ja doma bija par to vai e30 pusasis der. vai atsevišķi granātas der, grūti teikt, bet pieļauju, ka jā.
šeit gadījumā nebija klasiska, audi 80 b4 amīši?
Kāds zin aptuvenu ciparu, cik izmaksās priekš e36 pielāgot m52tub pravodku no e46 un saprogrammēt kompi?
Vajag info kamēr vēl neesmu motoru nopircis
Vajag info kamēr vēl neesmu motoru nopircis
JanisP palidzes
Viņš pagaidām nav lasījis PM
Iedomājos varbūt vēl kāds te ar to ņemās
Iedomājos varbūt vēl kāds te ar to ņemās
Dogma
ar kompatu pa brugji
Sveiki.
Iesakiet labas autoskolas, tieši kur var nokārtot traktortehnikas kategoriju. Tā kā neesmu vietējais,tad interesē atsauksmes no lielā piedāvājuma. Ideāli, ja kāda būtu Purvciema, Teikas apkārtnē. Vai arī Rīgas labais krasts.
Iesakiet labas autoskolas, tieši kur var nokārtot traktortehnikas kategoriju. Tā kā neesmu vietējais,tad interesē atsauksmes no lielā piedāvājuma. Ideāli, ja kāda būtu Purvciema, Teikas apkārtnē. Vai arī Rīgas labais krasts.
nu ko. kurš taisīs nākamo kalendāru
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tiem kas lieto kalendārus šogad nāksies iztikt ar veikalā pirktiem.
Foruma izvēle nav spiesta lieta, ir taču
arī tīrs žurkas forums, varbūt tur ir kalendārs vai pasākumi.
Par to kas šeit notiek, nevajag nekādu mega komandu, lai kaut vai uzrīkotu vasaras izbraucienu,man parasti tās ir 30 minūtes pie kompa. Lūdzu reālas idejas, ieteikumus, pasākuma plānu, es sen gribu aizbraukt uz pasākumu kā viesis, labrāt apmeklēšu un apskatīšu jaunas vietas.
Nolikt idejas un darbus nav liela māksla.
arī tīrs žurkas forums, varbūt tur ir kalendārs vai pasākumi.
Par to kas šeit notiek, nevajag nekādu mega komandu, lai kaut vai uzrīkotu vasaras izbraucienu,man parasti tās ir 30 minūtes pie kompa. Lūdzu reālas idejas, ieteikumus, pasākuma plānu, es sen gribu aizbraukt uz pasākumu kā viesis, labrāt apmeklēšu un apskatīšu jaunas vietas.
Nolikt idejas un darbus nav liela māksla.
e36
Nav,bet cik bieži ir ņemtas foruma lietotāju idejas vērā?
Tak sen jau cilveki runaja,rakstija,ka sezonas atklāšanā nevajag tos driftus utt,jo tas viss nogurdina gan skatitajus,jo pēc 10min jau paliek zb
Viesu nami ar sporta laukumiem,dīķiem,nedomāju,ka ladam būtu iebildumi.pret ko tadu jau startā
Smuki salikt auto un vasaras jautriba ar forşiem cilvēkiem varetu sakties
Tak sen jau cilveki runaja,rakstija,ka sezonas atklāšanā nevajag tos driftus utt,jo tas viss nogurdina gan skatitajus,jo pēc 10min jau paliek zb
Viesu nami ar sporta laukumiem,dīķiem,nedomāju,ka ladam būtu iebildumi.pret ko tadu jau startā
Smuki salikt auto un vasaras jautriba ar forşiem cilvēkiem varetu sakties
ar kompatu pa brugji
Nebūt nē! Kā jau katru gadu pats veidoju kalendāru! Smuki, funkcionāli, ar visu nepieciešamo un savām bildēm, kuras pats iesūtu, izmaksas 15eur.
Iesaku šo : https://www.picturehappy.lv/lv/calendars2/
Neliek vilties, ne dizains, ne bilžu kvalitāte ar kādām izdrukā kalendāru!
Piekrītu, es arī kalendāru izmantoju tikai telefonā vai datorā.TomSkarsts rakstīja: ↑16 Dec 2019, 23:55vieglāk jau datorā/telefonā, bet kas nu kuram tuvāks.
virsbūvi atradi?
Nē, virsbūvi vēl meklēju.
Zajebis kad Linda vairs negrib runāt viņa topiku slēdz ciet Gan es gardi pasmiešos par tevi
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- …