E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- …
- 131
- chevron_right
normala balka pieskruvejas pie lanzeriem prieksa un aizmugure pa taisno pie lanzeriem ta panna a.k.a. normala rallija panna un gulosais nolocisies nevis purns masinai.
Tas kaa lielaka dala liek tas pannas, ar follija stiprinajumiem, nevies man nekadu sapratni ka tad ta panna tur kko aizsarga.
Tas kaa lielaka dala liek tas pannas, ar follija stiprinajumiem, nevies man nekadu sapratni ka tad ta panna tur kko aizsarga.
Es tā taisīšu, man jau ir gtr lūpa + plāna stiklašķiedras plāksne, vajag tikai piegriezt un pielikt, (gaidu silto laiku)TomSkarsts rakstīja: ↑13 Dec 2019, 21:00 Interesanti, kāpēc neviens netaisa alternatīvu, respektīvi neapvieno dzinēja pannu ar GTR lūpu no alumīnija vnk. 2in1 :)
*man nevajag nekādu aizsardzību pannas veidā. Jo man nav repa klīrenss.
Šādu, tikai stiklašķiedras*
Oem portams krutāka, jo smukāk izskatās, ir izturīgāka + regulējās.
Man.ir šāda
Starpcitu vajag padomu.pedeja laikā aizdilršas pedējie dilvip cilindril-slapjas sveces.Tas varetu būt,ka galvas blīvei pipec?
Starpcitu vajag padomu.pedeja laikā aizdilršas pedējie dilvip cilindril-slapjas sveces.Tas varetu būt,ka galvas blīvei pipec?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Pedejie 2 cilindri ir problemātiski, vienmēr, bijuši..
Skaties kur mitrums nāk klāt, parasti laiž garām gar nosegvāku un uz nosegvāka tiek gar pārsegu, jo kaut kur gumijas nav pietiekami labi noblivejusas..
Kartera ventilācija, var būt ari starpsienas saluzušas , vadīklas, sāc ar kompresijas parbaudi
A tur ūdens tiek. Nu saliec visus vākus kā vajag un problēmas nebus
Nu bet tie jau arī ir vāciņi, tek tev caur logu mazgātāju resti pa druskai, ja vismaz reizi nedēļā ar to brauktu tad ūdens izgarotu
Nu ja jā,atkal
ar kompatu pa brugji
Hvz kas beigas sanaks,bet kkā tā iesakumam
Gribetos visus viņus sapulet,bet nu šiem diskiem tikai ar vibro laikam tas iespejams
Gribetos visus viņus sapulet,bet nu šiem diskiem tikai ar vibro laikam tas iespejams
ar kompatu pa brugji
kāds izmērs šitiem ir? 17?
Šodien dabuti,sakrasoti centri
Krasas kodu nezinu ,bet esot no jauna x5 M
Plauktus klad velak pules
Sodien vel jaunas 205/40 gumikas uzsutītas un rit bus virsu
Kkad drizuma tik uzlikti diski un saprasts,ko ar arkam darit
Varbut bus felony vai nu vaaarbut pandema ja stock arkas nederes kopa ar siem diskiem
Krasas kodu nezinu ,bet esot no jauna x5 M
Plauktus klad velak pules
Sodien vel jaunas 205/40 gumikas uzsutītas un rit bus virsu
Kkad drizuma tik uzlikti diski un saprasts,ko ar arkam darit
Varbut bus felony vai nu vaaarbut pandema ja stock arkas nederes kopa ar siem diskiem
ar kompatu pa brugji
Krāsa smuka,bet kapēc diskus nevarēja izjaukt pirms krāsošanas? Būtu daudz smukāk,nekā greizi nolīmēts
P.s varēji arī izvalcēt to līko plauktu pirms krāsošanas
P.s varēji arī izvalcēt to līko plauktu pirms krāsošanas
Te kkas ar pieeju nav kā nākas, centrus krāsot ne izjaucot, plauktu pulēt pēctam, riepas likt pirms pulēšanas
Tā jau krāsā OK, un diski arī labi, nav katram otrajam, bet par metodēm Hz, ne nu katram pieeja sava, nestrīdēšos.
Tā jau krāsā OK, un diski arī labi, nav katram otrajam, bet par metodēm Hz, ne nu katram pieeja sava, nestrīdēšos.
Es viņus nekrasoju,tadus dabuju jo kad pirku,nebiju lv
Man vinus uz auto tagad vajag uzlikt,lai redzu,ko darit un ka darit ar arkam
Krasa galā bus cita
Un diski bija izjaukti kad krasoja,ta nav krasa uz kantim,bet netirumi un prieksejos plauktus jaunus sutisu
Man vinus uz auto tagad vajag uzlikt,lai redzu,ko darit un ka darit ar arkam
Krasa galā bus cita
Un diski bija izjaukti kad krasoja,ta nav krasa uz kantim,bet netirumi un prieksejos plauktus jaunus sutisu
Pēdējais labojis cipruss18 - 06 Feb 2020, 14:06, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Kad tu izslimosi 205/40? Izskatās dirsā, braukt būs dirsā, mocīsies ar sēdinājumu...
Vecīt nenoturējos
Vecīt nenoturējos
Nu man kabrim nav paredzets nekas cits
Uz Borkiem ari uzsitiju jaunas 205/40 gumijas
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 113
- 114