Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- …
- 470
- chevron_right
Es centrus pielīmēju ar 34. mastiku ar domu, tik ja vajadzēs dabūt nost, tad gan būs sūdīgs variants un būs jāapbruņojas ar pacietību.
Okej, thanks par info, mēģināšu.
Ko darīt ja padirstas vienīgās mašīnas atslēgas e36 ar ews ?
idejas ?
idejas ?
- ikey07
Iesakiet kur var auto sapulēt pēc auto parkrasošanas
ar kompatu pa brugji
Ir numurs dzekam kurs var piebraukt un izgatavot uz vietas jaunu
Tik hvz cik uz e36 tas izmaksatu
ar kompatu pa brugji
Iemet kādu foto lai var redzēt kas tieši jāpulē : putekļi , citrons, matēts vai vīnogu ķekari (patjoki).
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
Kur var atjaunot sis disku skruves? Un cik aptuveni izmaksatu tas? Kopa 140 skruves
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ik pa.laikam manīts Valmierā. Izskatās,ka krāsots ar rullīti labākā gadījumā flakonuTautudels rakstīja: ↑06 Jan 2020, 15:57 Kads skaistulis , sen nebija redzeti sadi skaistuli SS
https://www.ss.com/msg/lv/transport/car ... bxjeo.html
Instagram - Sandis_e36
Tur pat kur krāsoji. lai arī pulē ārā visu savu gara darbu
Instagram - Sandis_e36
Atslēgas atrastas
- ikey07
Tu pats labi zini,ka kasko variantam tas neiet cauri.viņi sakraso un viss
ar kompatu pa brugji
kategoriski nepiekritu - Tu esi redzejis kādus ciparus tāmēs apdrošinātāji raksta servisiem ( sānu detaļa ap 120 ) es esmu , par to naudu kvalitatei ir jābūt puslīdz okeij , un kuram katram Vasjam garažā ar viņi nedod krāsot , jo jābūt līgumam ar servisu kur iepriekš viņi ierodas un palūr kvalitāti un apstākļus ( protams daudz ko nozīmē pazīšanās), un ir pofig kasko vai octa.
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
Nu man viņi otro reizi parkrasos auto tulit,jo ar pirmo netrapija tonī
Pamata bāzei bija jabūt pelekai a tagad ir violeta
Jumts netika krasots,lidz ar to vini par to neatbild un nepulēs
Pamata bāzei bija jabūt pelekai a tagad ir violeta
Jumts netika krasots,lidz ar to vini par to neatbild un nepulēs
ar kompatu pa brugji
Tur jau vairāk ir problēma tajā, ka paraksta pieņemšanas/nodošanas aktu neapskatot auto un neizsakot pretenzijas.
Ja neparakstīsi aktu, tad viņi kaut negribot dabūs pulēt.
Ja neparakstīsi aktu, tad viņi kaut negribot dabūs pulēt.
Nu man viņi auto nodeva patumšā telpā un slapjū
Aizvesu atradīt un viņi atzina,ka viņu vaina
ar kompatu pa brugji
120 tā ir huiņa, man dīlercentrs prasa 300 EUR par bampera krāsošanu un apdrošinātāji bez ierunām maksā tos ciparus. Par to summu servisam ir jāatbild par katru mazāko sīkumu.220volt rakstīja: ↑07 Jan 2020, 22:09kategoriski nepiekritu - Tu esi redzejis kādus ciparus tāmēs apdrošinātāji raksta servisiem ( sānu detaļa ap 120 ) es esmu , par to naudu kvalitatei ir jābūt puslīdz okeij , un kuram katram Vasjam garažā ar viņi nedod krāsot , jo jābūt līgumam ar servisu kur iepriekš viņi ierodas un palūr kvalitāti un apstākļus ( protams daudz ko nozīmē pazīšanās), un ir pofig kasko vai octa.
Nu man par priekšējā bampera maiņu ar krasošanu tāme bija 1300 eiro un par auto parkrasošanu izņemot jumtu 1700 eiro
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- …