ZzevsS Autoparks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Kaut kā ātri atmeties
Nevis ātri bet tieši laikā, laikam saprata ka laikā un naudas pislis atjaunot sapuvušu auto nu ne tuvu neatmaksājas lai pameklēt labāku. Ja tā ir, tad pareizi izdarīja.
Jā, kkā tā! Šo virsbūvi nevienā brīdī nebija doma atjaunot - ne man tādas telpas ne tik liels entuziasms. To būs iespēja izdarīt kādam citam, ja kāds iegādāsies šo virsbūvi. Tā kā sakarīgāku virsbūvi par savējo nesanāca atrast pat cenā līdz 1k, izdomāju neturēt pieminekli garāžā un vasarā atdzīt kko interesantu no Vācijas.
Tu pareizi pateici,ka nesi īsts entuziasts un tas ir ok
es butu metinajis to kuzavu un miers
es butu metinajis to kuzavu un miers
ar kompatu pa brugji
Tev tainba
Man sieva neļauj teret naudu uz viņu un man bija dziļš pohuj iestājies un pluss a8 remonts laņema ap 4k
ar kompatu pa brugji
Manuprāt, visiem, kuri ir daudz maz padarbojušies ar e36 ir sen skaidrs, ka uzbuvēt pašam būs dārgāk nekā nopirkt jau gatavu.
Tikai reti kurš ir gatavs par E36 dot 5k+, visi grib pa 2k nopirkt mint 328 ar visu pārlasītu un uzlabotu
Tas pats Māra (liet. riebeklis) sedans pa 5k reāli bija sviestmaize, jo pašam salikt visu to pašu nostājas manāmi dārgāk.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Jā, e36 ja tas nav M3 par 5+k mani noteikti neinteresē, par to summu ir stipri interesentāki auto kurus iegādāties. Nevienā brīdī neesmu meklējis min 328 par 2k un to ka netaisīšu šo virsbūvi zināju jau no iegādes brīža.
Slikta tur ir tikai virsbūve un auto tika iegādāts dēļ visa pārējā.cipruss18 rakstīja: ↑12 Jan 2020, 13:11Vecīt tās autop jau starta bija meslsTomSkarsts rakstīja: ↑12 Jan 2020, 13:01Tikai reti kurš ir gatavs par E36 dot 5k+, visi grib pa 2k nopirkt mint 328 ar visu pārlasītu un uzlabotu
Tas pats Māra (liet. riebeklis) sedans pa 5k reāli bija sviestmaize, jo pašam salikt visu to pašu nostājas manāmi dārgāk.
Kuri ir tie stipri interesantākie auto pa 5k+ ?
Man arī patīk Corvette, (c5 z06, c6 z06) bet lētākā no tām maksā ~20k un uzturēšanas izmaksas nesalīdzināmas ar e36, kaut vai riepas nopirkt..
Gatava jā protams. Uzlabojamus porsche var nopirkt no 4k, corveti un camaro pagaidām lētākais ko esmu redzējis ir 7k...cenas un piedāvājums tur dažāds. Tāda tipa auto tiek pirkti kā vasaras un svētdienas auto, nevis lai ar viņiem intensīvi brauktu. Bet tie ir auto kuriem es redzu to vērtību un esmu gatavs to naudu maksāt.
Man jau arī e36 ir palicis par 7dienas auto
https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... gjghd.html
Labāku pēc doķiem neatradīsi.
Ja tik tiešām ir 325i
Ja tik tiešām ir 325i
tikai arkas briesmīgasKaktuss rakstīja: ↑12 Feb 2020, 00:09 https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... gjghd.html
Ja tik tiešām ir 325i
visi tur garāžās?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Meitenes šajā topikā tikai 18+, bērnudārzu pārnesam lūdzu uz citu topiku!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right