Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- …
- 470
- chevron_right
Kungi, vai ir iespējams tepat LV iegādāties E36 aizmugurējā pusrāmja pastiprinošās OEM čaškas? Vai, iespējams, kādam stāv garāžā noputējušas un nevajadzīgas?
Bilde
Vēl man interesē viedokļi/reviewi par arku uzlikām "universālajām-links") un bagažnieka (sedana) ducktailu (ne pārāk pompozu un Hoonigan style, bet kaut kas uz CSL pusi) - saprotu, ka ķīna piedāvā visu, bet varbūt ir arī kāda laba ķīna, par kuru teikt labus vārdus un ieteikt citiem.
Izstāžu auto nav un nebūs, bet gribās kaut ko, vismaz, daļēji kvalitatīvu
Bilde
Vēl man interesē viedokļi/reviewi par arku uzlikām "universālajām-links") un bagažnieka (sedana) ducktailu (ne pārāk pompozu un Hoonigan style, bet kaut kas uz CSL pusi) - saprotu, ka ķīna piedāvā visu, bet varbūt ir arī kāda laba ķīna, par kuru teikt labus vārdus un ieteikt citiem.
Izstāžu auto nav un nebūs, bet gribās kaut ko, vismaz, daļēji kvalitatīvu
Pisu pa bortiem
-E36 B204 - procesā
-Saab 9-5 Aero - 308 HP / 515 NM
-Saab 9-5 1.9TiD AT
-E46 Compact 320TD
-E36 B204 - procesā
-Saab 9-5 Aero - 308 HP / 515 NM
-Saab 9-5 1.9TiD AT
-E46 Compact 320TD
Problēma:
Skrūvējot vaļā atgaisošanas skrūvi, expansion tanks sāk tecēt kautkur no apakšas un no augšējās plastmasas kur atgaisošanas skrūve tiek srūvēta iekšā, kāds ir saskāries ar kautko tādu ? Nekur citur nekas netek kā tik labajā pusē pa visiem galiem kad mēģina atgaisot.
EDIT:Pa lielam expansion tanks laikam brāķēts jo ču ču pagāzē un viņš jau sulojās gan augšā gan apakšā un ne atgaisošanas ne raģika korķis nav ieksrūvēts. Kādam ir ietiekumi kā viņu labāk izjaukt un uzlikt uz silikonu vai kādu līmi ?
EDIT: Man maiņa galigi nav izdevīga, man no Dānijas tad jasūta uz Zviedriju un tad jagaida atpakaļ, tā kā, izjaukt un Sarkaiani vai melanis RTV laikam būs risinājums
e36.m42b18
ps. Jauns radiātors, termostats, ūdenssūknis. Trubas veselas.
Skrūvējot vaļā atgaisošanas skrūvi, expansion tanks sāk tecēt kautkur no apakšas un no augšējās plastmasas kur atgaisošanas skrūve tiek srūvēta iekšā, kāds ir saskāries ar kautko tādu ? Nekur citur nekas netek kā tik labajā pusē pa visiem galiem kad mēģina atgaisot.
EDIT:Pa lielam expansion tanks laikam brāķēts jo ču ču pagāzē un viņš jau sulojās gan augšā gan apakšā un ne atgaisošanas ne raģika korķis nav ieksrūvēts. Kādam ir ietiekumi kā viņu labāk izjaukt un uzlikt uz silikonu vai kādu līmi ?
EDIT: Man maiņa galigi nav izdevīga, man no Dānijas tad jasūta uz Zviedriju un tad jagaida atpakaļ, tā kā, izjaukt un Sarkaiani vai melanis RTV laikam būs risinājums
e36.m42b18
ps. Jauns radiātors, termostats, ūdenssūknis. Trubas veselas.
Pēdējais labojis SnowLatvia - 08 Jan 2020, 20:28, kopā labots 1 reizi.
ja jauns radiators tad lai maina brāķi.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tieši tā. Bij līdzīga problēma
Sveiki visiem meklēju kontaktus kur var kvalitatīvi un pa saprātīgām cenām pārborēt m50 bloka cilindrus uz 86mm.
650 eu pa m52b28 ? Kas viņš no rūpnīcas tik tīko ar 140 000 km ?
ss.lv stāv m54b30 pa 700 sludinājumos.
ss.lv stāv m54b30 pa 700 sludinājumos.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vel joprojam aktuali, vajaga atjaunot skruves lai notira rusu un hromu pa jaunu uzlikt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Notīrīt un nohromēt maksās dārgāk nekā jaunas nopirkt, un kouma tas izmaksās ap 300€.
Ja tas tevi apmierina tad
+371 28 352 992 Kristaps Ass , viens no tiem kas to var izdarīt.
Aizved uz cinkošanu, ja tas apmierina.
Ar balto cinku pārklāj un būs ok
Iz maksās kādi 10eur par visu
Ar balto cinku pārklāj un būs ok
Iz maksās kādi 10eur par visu
Isakiet labu pulverkrāsošanas iestādi, vajadzīgs nokrāsot r17 style 66.
Kāds var lūdzu aizdot disku vāciņu noņemamo atslēgu?
E46 aizmugurejam pusramim priekšējās bukses ir iespējams nomainīt neceļot viņu nost?
Ka Tu viņas doma dabut ara un iekšā neņemot nost pusrami?
ar kompatu pa brugji
ja es redzetu,ka man ta maina bukses,es tam meistaram reali ar to degli acis izdedzinatu
ar kompatu pa brugji
Es savas ar ar autogēnu dedzināju ārā izdeg un pāris viegli sitieni pa ārejo čaulu un ir ārā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- …
- 470