Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …
- 81
- chevron_right
Nu man ir sava pieredze sini joma, ko un ka darit, ne velti tikai taisiti un spridzinati daudzi shit-motori, noskaidrots un izeksperimentets tika daudz kas, ne tikai cik liela suda var to visu taisit un cik talu var iet bez vadibas regulesanas. Tadel ir lietas, kur es pieturos pie razotaja dotajam specifikacijam un ir lietas, kur "pats gudrs".
Lidz sim to visu attiecinot uz sporta motoriem viss ir loti labi, nospragusi ir tikai 3 motori un visi ne buvetaja vainas del - peugeot mi-16: iedauzita panna un parberza sausa kartera ellas sukna siksna, s50 - del aizsista radiatora nobraukts dops ar 160°c ellas un hz cik dzeses temperaturu, 4b11t - ielieta degviela ar 10% mazaku spirta spirta saturu, saja gadijuma gan motors pec incidenta vel bija spejigs nobraukt vel 5 gonkas un 5 testus ar visu plaisu gilza.
Lidz sim to visu attiecinot uz sporta motoriem viss ir loti labi, nospragusi ir tikai 3 motori un visi ne buvetaja vainas del - peugeot mi-16: iedauzita panna un parberza sausa kartera ellas sukna siksna, s50 - del aizsista radiatora nobraukts dops ar 160°c ellas un hz cik dzeses temperaturu, 4b11t - ielieta degviela ar 10% mazaku spirta spirta saturu, saja gadijuma gan motors pec incidenta vel bija spejigs nobraukt vel 5 gonkas un 5 testus ar visu plaisu gilza.
Nu es neapgalvoju, ka nepiebraucot tur kaķa izjuks, pietam ja cilindri ir noflexihoneti , bet tas pats Ikars ir no sirds ieteicis parastam auto to piebraukšanu tomēr veikt līdz 1000km.
Ikaram vai tad nebija pagajusa gadsimta stanoks?
1000% psrs, kkur riga ir kkas jaunaks?!
Pamegini Quali-micron
Es jau uzrakstiju , viniem ir rottler cnc stanoks, kas kontrole un korige izmeru on the fly visa cilindra augstuma, nevis tikai average ar precizitati 0.002mm, principa mani apmierina
Bildes super
Prieks, ka šajā forumā atkal ir nedaudz vairāk ko palasīt, nekā mūžīgās disku maiņas motoru piebraukšana acīmredzot tikpat nemirstīga tēma, kā "kā pacelt manam 2.8 jaudu":gigigi:
Prieks, ka šajā forumā atkal ir nedaudz vairāk ko palasīt, nekā mūžīgās disku maiņas motoru piebraukšana acīmredzot tikpat nemirstīga tēma, kā "kā pacelt manam 2.8 jaudu":gigigi:
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Neliels pirms ziemas update:
*AC lupa
*Hi-Fi poga
*m3 benkis aizmugure
*Motorsport international slieksnu uzlikas
*Jauna s52 izpludes sadalene
*AC lupa
*Hi-Fi poga
*m3 benkis aizmugure
*Motorsport international slieksnu uzlikas
*Jauna s52 izpludes sadalene
Nice!
Ikey - Hifi poga pārslēdz režīmu pastiprinātājā, protams, var arī izmantot savādāk - uztaisīt kā subja on/off pogu.
Ikey - Hifi poga pārslēdz režīmu pastiprinātājā, protams, var arī izmantot savādāk - uztaisīt kā subja on/off pogu.
Magis oem prof rds, pagaidam nezinu ko pieslegt pie tas pogas, jo subja man nav, ideja bija uztaisit mute funkciju.
Turpinu ziemas miega kko uzlabot kupejaj..
*individual salona plafoni
*jauns oem degvielas suknis ar bakas limena deveju
*jaunas oem m chrom ruckas
*cits bez kasjakiem pr.m bamperis
*jauni miglas lukturu ramisi
*parkrasota haube, sparns un pr.bamperis
un kkadi sikumi vel, ko jau aizmirsu
*individual salona plafoni
*jauns oem degvielas suknis ar bakas limena deveju
*jaunas oem m chrom ruckas
*cits bez kasjakiem pr.m bamperis
*jauni miglas lukturu ramisi
*parkrasota haube, sparns un pr.bamperis
un kkadi sikumi vel, ko jau aizmirsu
Kāpēc tos uzskata par individual plafoniem?
Tādi bija visiem auto, kas aprīkoti ar "gaismas paketi", tb ja bija apgaismojums virs pedāļiem, tad arī aizm. šādi plafoni.
Sorry par offtopic
Tādi bija visiem auto, kas aprīkoti ar "gaismas paketi", tb ja bija apgaismojums virs pedāļiem, tad arī aizm. šādi plafoni.
Sorry par offtopic
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
man 318is kupejā stock arī tādi nāca ar melnajiem griestiem. Tur toč individual nekas nebija
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Gaismas pakete nebija opcija?TomSkarsts rakstīja: ↑29 Jan 2020, 12:09man 318is kupejā stock arī tādi nāca ar melnajiem griestiem. Tur toč individual nekas nebija
Labi bus plafoni ar pogu
Edit:
rear inter light with reading light
Cik izmaksāja jaunās salona hroma rokturi?
Cair kurieni sūti visas detaļas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …