Visdziļākā līdzjutība.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right
Nācās Ienākt šai forumā pēc ilga laika tieši dēļ Nixon. Man gan nav īsti saprotams, kapec kāds cilvēks, kuram ir kāda iespējama informācija par notikušo To nav izklāstijusi? Mūsu valstī vienmer viss notiek nepareizi, un lai lietu neievilktu uz pieciem gadiem par to ir jārunā! Kā minimums izklāstīt iespējamās versijas.
Ļoti žēl notikušais.
Ļoti žēl notikušais.
Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
Ir ļoti skumji, kad cilvēki aiziet, bet ir divtik skumji, kad aiziet cilvēki ar mērķiem, kuriem viss vēl tikai priekšā...
Lai vieglas smiltis, Nik!
Lai vieglas smiltis, Nik!
^^Šis ir domāts piemiņas brauciena laikā.
neliec enģeļus
Veljoprojam gruti aptvert, ka notikusais ir realitate, Nixonam bija tik daudz draugu un labvelu, bet diemzel nebija klat neviena, kas varetu nosargat. Ludzu sargiet sev apkart esosos, cilveka dziviba ir trausla.
Dzila lidzjutiba serojosajiem, seroju lidzi...
Dzila lidzjutiba serojosajiem, seroju lidzi...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ahh. Personīgi Niku tikai zināju, dažas reizes sanāca satikt, bet zinu, ka bija tik ļoti jauks, labs un pozitīvs ja pretī brauca sarkans, zems BMW, skaidrs bija - tas Nixons.
Parasti redzot internetā, ka atkal jau kāds pazudis jaunietis vai vecāks cilvēks - jā bija žēl, pie sevis nodomāju, ka tizli, ka tā notiek. Un viss.
Bet tagad viss ir citādāk. Kā tikai cilvēkam, kas zināja Niku, ir tik ļoti žēl. Vienkārši negribas ticēt, vienkārši nespēj noticēt. Šķiet ka tepat vien viņš ir,ka drīz atkal varēs redzēt kādu jaunu projektu. Skaties bildes un asaras riešas acīs, cik nenormāli žēl. Tik daudz vēl viss bija priekšā.
Nik, lai arī Tu pārstāj būt mums blakus, Tu tik un tā vienmēr būsi ar mums un mūsu sirdīs. Lai Tev viegli tur augšā. Dusi saldi.
Ride In Peace.
Parasti redzot internetā, ka atkal jau kāds pazudis jaunietis vai vecāks cilvēks - jā bija žēl, pie sevis nodomāju, ka tizli, ka tā notiek. Un viss.
Bet tagad viss ir citādāk. Kā tikai cilvēkam, kas zināja Niku, ir tik ļoti žēl. Vienkārši negribas ticēt, vienkārši nespēj noticēt. Šķiet ka tepat vien viņš ir,ka drīz atkal varēs redzēt kādu jaunu projektu. Skaties bildes un asaras riešas acīs, cik nenormāli žēl. Tik daudz vēl viss bija priekšā.
Nik, lai arī Tu pārstāj būt mums blakus, Tu tik un tā vienmēr būsi ar mums un mūsu sirdīs. Lai Tev viegli tur augšā. Dusi saldi.
Ride In Peace.
https://brivbridis.lv/pec-vetrainas-bal ... u-virieti/
Tiem, kas meklē skaidrību.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Cerams ka nenogremdēs atbildigie dienesti šo visu papīru gūzmā....
Man tik viens jautājums kas tie par "draugiem" ar ko kopā atpūtās.....
Man tik viens jautājums kas tie par "draugiem" ar ko kopā atpūtās.....
Visiem tāds jautājums ir...
Insta - @elizabete.elii , @elii.e36.brilliantrot
Ja šis ir taisnība, tad tā ir kroplība augstākajā pakāpē no policijas puses. Un es ceru, ka atbildīgos no visām pusēm uzvilks uz naglaina zara...Linda rakstīja: ↑31 Jan 2020, 11:43 https://brivbridis.lv/pec-vetrainas-bal ... u-virieti/
R.I.P. Nixon.
Vai arī izdomās, ka cilvēks atteicās no medicīniskās palīdzības un pēctam pats aizgāja, nosala un vainīgais saņems nosacītu sodu par kautiņu. No sirds ceru, ka tā nebūs. Kādam ir jāsēž.barons rakstīja: ↑31 Jan 2020, 15:24Ja šis ir taisnība, tad tā ir kroplība augstākajā pakāpē no policijas puses. Un es ceru, ka atbildīgos no visām pusēm uzvilks uz naglaina zara...Linda rakstīja: ↑31 Jan 2020, 11:43 https://brivbridis.lv/pec-vetrainas-bal ... u-virieti/
R.I.P. Nixon.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Moš uzreiz Ban par baumu izplatīšanu?
ar kompatu pa brugji
Pāris reizes tik esmu saticis Niku,bet domāju,ka mūs visos kam kāda saskarsme ir bijusi ar viņu,vienmēr ir palikušas pozitīvas emocijas.
Es ļoti ceru,ka tie kropļi(atvainojos par izteicienu) saņems pēc pilnas programmas. Un bl** kas tie ar draugiem,kas nevareja neko izdarit,ja tā visa ir patiesiba.
Lai tev tur viss labi Nixon!
Es ļoti ceru,ka tie kropļi(atvainojos par izteicienu) saņems pēc pilnas programmas. Un bl** kas tie ar draugiem,kas nevareja neko izdarit,ja tā visa ir patiesiba.
Lai tev tur viss labi Nixon!
Un gaidam info par piemiņas braucienu.
Vienkārši trūkst vārdu
Vajadzētu to visu celt gaismā un pievērst sabiedrības uzmanību, varbūt tad būtu kāda cerība, ka vainīgie tiks sodīti.
Spēku tuviniekiem rast taisnību un mieru!
Vajadzētu to visu celt gaismā un pievērst sabiedrības uzmanību, varbūt tad būtu kāda cerība, ka vainīgie tiks sodīti.
Spēku tuviniekiem rast taisnību un mieru!
Skatamies degpunktu.
Saprotu nav mana ģēla.
Bet nu tas degpunkts ir jobnuts?
Pa tv, un rakstiem var mierīgi izbazūnēt mirušā cilvēka vārdu, a to mudaku, kurš tur ments vai ugunsdzēsējs Spēj tik uzrakstīt - "kāds vīrietis"
Klauni...
Edit: Uzskatu ka būtu jāpublicē arī viņa vārds un uzvārds!
ceru ka naktīs viņš mierīgi neguļ.
Bet nu tas degpunkts ir jobnuts?
Pa tv, un rakstiem var mierīgi izbazūnēt mirušā cilvēka vārdu, a to mudaku, kurš tur ments vai ugunsdzēsējs Spēj tik uzrakstīt - "kāds vīrietis"
Klauni...
Edit: Uzskatu ka būtu jāpublicē arī viņa vārds un uzvārds!
ceru ka naktīs viņš mierīgi neguļ.
Pēdējais labojis Kaktuss - 31 Jan 2020, 21:57, kopā labots 3 reizes.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right