Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- …
- 470
- chevron_right
smukums man tā +-, ja viņas funkciju pilda un uz aci nejēgā šķībi nestāv tad poh. nav showcars.cipruss18 rakstīja: ↑30 Jan 2020, 14:44 Nu tas uzlikas ari nav perfektas un ir diezgan ko papistoes,lai smuki vinas nostatos
Kabrim sparna forma nedaudz savadaka un benzinbakas vacina novietojums nedaudz augstak ,lidz ar to ir ko papisties
Plus vel es vinas ja liksu tagad,tad tikai līmešu,nahuj negribu uz skruvem vai knoedem vairs
a kada vaina kniedem? intereses pēc.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Ja zinātu 100% ka var skati iziet, arī liktu uzlikas, bet tikai aizmugurē.
Rekur piemērs ar pareizo riepu
https://www.instagram.com/p/B7EsvDcoXVb ... w8cki264ib
Rekur piemērs ar pareizo riepu
https://www.instagram.com/p/B7EsvDcoXVb ... w8cki264ib
TomSkarsts rakstīja: ↑30 Jan 2020, 14:46smukums man tā +-, ja viņas funkciju pilda un uz aci nejēgā šķībi nestāv tad poh. nav showcars.cipruss18 rakstīja: ↑30 Jan 2020, 14:44 Nu tas uzlikas ari nav perfektas un ir diezgan ko papistoes,lai smuki vinas nostatos
Kabrim sparna forma nedaudz savadaka un benzinbakas vacina novietojums nedaudz augstak ,lidz ar to ir ko papisties
Plus vel es vinas ja liksu tagad,tad tikai līmešu,nahuj negribu uz skruvem vai knoedem vairs
a kada vaina kniedem? intereses pēc.
Da hvz,vienkarsi gribu smuki ar kuzavu saaudzet kopa
Nu te ar TA onkuļiem par šo jarunā
Vienam.te foruma bija un TA gāja cauri
Ja liksu tad man no ieksejas arkas nos noseg bleķis lidz uzlikai,lai neredz tukšumu starp arku un uzliku
ar kompatu pa brugji
Un bērēs ar tu skraidīsi prašņādams un baumodams? tak publiskas bērescipruss18 rakstīja: ↑02 Feb 2020, 07:07Ja liek soc tiklos publisku atvadisanos,bus cilveki,kas nezin,kas notika un bus jautjumi tadi,ar to ir jareķinasJānisK-[JK] rakstīja: ↑01 Feb 2020, 21:52Tā ir personiska ziņkārība, ko var dēvēt par necieņas izrādīšanu! Bērēs tak arī neskrien bļaustīdamies kas notika.....
Paskatoties uz šo visu no malas paliek skumji, diemžēl ļoti daudziem cilvēkiem nav elementāras pieklājības izpratnes, kur vēl cieņas.
Tieši tāpēc tādus ir jāmāca!
Kāpēc uzreiz necieņas izrādīšana? Es saprotu, ka jautājumi par notikušo var būt nepatīkami tuviniekiem, bet tad informācijai par šo negadījumu vajadzēja palikt ģimenes un tuvāko draugu lokā, nevis nonākt līdz soctīkliem, ziņu portāliem un raidījumiem. Ir mazliet nevietā kādam lasīt morāles, ka nav labi kaut ko šajā sakarā jautāt un apspriest, ja reiz paši tuvinieki sniedz komentārus.JānisK-[JK] rakstīja: ↑02 Feb 2020, 14:34Un bērēs ar tu skraidīsi prašņādams un baumodams? tak publiskas bērescipruss18 rakstīja: ↑02 Feb 2020, 07:07Ja liek soc tiklos publisku atvadisanos,bus cilveki,kas nezin,kas notika un bus jautjumi tadi,ar to ir jareķinasJānisK-[JK] rakstīja: ↑01 Feb 2020, 21:52
Tā ir personiska ziņkārība, ko var dēvēt par necieņas izrādīšanu! Bērēs tak arī neskrien bļaustīdamies kas notika.....
Paskatoties uz šo visu no malas paliek skumji, diemžēl ļoti daudziem cilvēkiem nav elementāras pieklājības izpratnes, kur vēl cieņas.
Diemžēl daudzi nesaprot elementāru pieklājību un neizprot līdzjūtību! Brutāla ziņkārība
Vecāki lika internetā?!
Vecāki lika internetā?!
Tak akstu bars teInferno rakstīja: ↑02 Feb 2020, 18:25Kāpēc uzreiz necieņas izrādīšana? Es saprotu, ka jautājumi par notikušo var būt nepatīkami tuviniekiem, bet tad informācijai par šo negadījumu vajadzēja palikt ģimenes un tuvāko draugu lokā, nevis nonākt līdz soctīkliem, ziņu portāliem un raidījumiem. Ir mazliet nevietā kādam lasīt morāles, ka nav labi kaut ko šajā sakarā jautāt un apspriest, ja reiz paši tuvinieki sniedz komentārus.JānisK-[JK] rakstīja: ↑02 Feb 2020, 14:34Un bērēs ar tu skraidīsi prašņādams un baumodams? tak publiskas bēres
Es uz berem neietu un tavs salidzinajums ir pilnigi nevieta
Tad nevajag ari foruma likt,jo bija tak jautajumi ar notikušo un tas ir loğiski un saprotami
Na negribi jautajumus,neliec soc tiiklos šādas lietas
ar kompatu pa brugji
Kā var redzēt jums abiem sapratnes nav. Forumā tika izveidota tēma līdzjūtības izteikšanai, nevis baumām un ziņkārības apmierināšanai! To ir tik ļoti grūti saprast?cipruss18 rakstīja: ↑02 Feb 2020, 19:44Tak akstu bars teInferno rakstīja: ↑02 Feb 2020, 18:25Kāpēc uzreiz necieņas izrādīšana? Es saprotu, ka jautājumi par notikušo var būt nepatīkami tuviniekiem, bet tad informācijai par šo negadījumu vajadzēja palikt ģimenes un tuvāko draugu lokā, nevis nonākt līdz soctīkliem, ziņu portāliem un raidījumiem. Ir mazliet nevietā kādam lasīt morāles, ka nav labi kaut ko šajā sakarā jautāt un apspriest, ja reiz paši tuvinieki sniedz komentārus.JānisK-[JK] rakstīja: ↑02 Feb 2020, 14:34
Un bērēs ar tu skraidīsi prašņādams un baumodams? tak publiskas bēres
Tad nevajag ari foruma likt,jo bija tak jautajumi ar notikušo un tas ir loğiski un saprotami
Tak tev paziņa tur bija, kādi vēl jautājumi?cipruss18 rakstīja: ↑02 Feb 2020, 19:44Tak akstu bars teInferno rakstīja: ↑02 Feb 2020, 18:25Kāpēc uzreiz necieņas izrādīšana? Es saprotu, ka jautājumi par notikušo var būt nepatīkami tuviniekiem, bet tad informācijai par šo negadījumu vajadzēja palikt ģimenes un tuvāko draugu lokā, nevis nonākt līdz soctīkliem, ziņu portāliem un raidījumiem. Ir mazliet nevietā kādam lasīt morāles, ka nav labi kaut ko šajā sakarā jautāt un apspriest, ja reiz paši tuvinieki sniedz komentārus.JānisK-[JK] rakstīja: ↑02 Feb 2020, 14:34
Un bērēs ar tu skraidīsi prašņādams un baumodams? tak publiskas bēres
Martinez kas ir forumietis un vp darbinieks ir ko komentēt attiecībā uz notikušo, cik zinu ir siguldas vp darbinieks.
Nomirt nosalstot gadās ka domā ir karsts un pirms nāves izgerbjas kas apskaidro maikas nogwrbsanu bet gulot uz muguras atvertam nav iespejams vnk nosalt jo nosalstot saraujas un aizmieg isi pirms.naves.
Majas samnieki kur atrada Niku nav kursā par nekādu video par to kur itka niks pats parrapo par zogu.
Interesanti ka sitejs ar labako draugu peksni ragos sagajusi.
Nomirt nosalstot gadās ka domā ir karsts un pirms nāves izgerbjas kas apskaidro maikas nogwrbsanu bet gulot uz muguras atvertam nav iespejams vnk nosalt jo nosalstot saraujas un aizmieg isi pirms.naves.
Majas samnieki kur atrada Niku nav kursā par nekādu video par to kur itka niks pats parrapo par zogu.
Interesanti ka sitejs ar labako draugu peksni ragos sagajusi.
Ir. Uz e46... bet kvalitate sporta
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
E46 patrinoties rodas vibrēšana disbalans uz aizmuguri. Karajošais nau pie vainas,div gabali e46 ar tādiem defektiem ir apskatīti, abiem priekšējās pusramja bukses diezgan brīvi cilājas. Vai tās varētu būt dēļ pusrāmja buksem?
Pats saprati,ko uzrakstiji??
ar kompatu pa brugji
Kas tur ko nesaprast, pusrāmja (reduktora stiprinājuma mājas bukses mīkstas)
Būtu labi zināt e46 modeli, jo šādi simptomi parasti ir uz d versijām, un ne tikai e46. Pie vainas parasti ir kardāna mironis (nāk ne tikai d versijām), ļoti izplatīts uz e60/e61 defekts
Cik ir tirgus cena lietotam oem sakabes āķim touringa ar vadiem?:)
30 eināriMartinsoon rakstīja: ↑04 Feb 2020, 21:11 Cik ir tirgus cena lietotam oem sakabes āķim touringa ar vadiem?:)
320d unversalisSancix rakstīja: ↑04 Feb 2020, 20:53Kas tur ko nesaprast, pusrāmja (reduktora stiprinājuma mājas bukses mīkstas)
Būtu labi zināt e46 modeli, jo šādi simptomi parasti ir uz d versijām, un ne tikai e46. Pie vainas parasti ir kardāna mironis (nāk ne tikai d versijām), ļoti izplatīts uz e60/e61 defekts
paldies ja kas meklēju sakabes āķi.Grunte rakstīja: ↑04 Feb 2020, 21:1730 eināriMartinsoon rakstīja: ↑04 Feb 2020, 21:11 Cik ir tirgus cena lietotam oem sakabes āķim touringa ar vadiem?:)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- …
- 470