Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- …
- 470
- chevron_right
Tik čotka nevienam neslēdzas pus mīnus pluss Rojalam ātrumi nodegustēju
Nesmidini mani
Ne velti Tu to dzelzi tirgo
ar kompatu pa brugji
Smīdini tikai tu ar mūžigo disku, arku izvēli :)
Nu vismaz es neperku pats no sevis auto :)
Ne dienas bez cirka šeit
Un cik tālu esi ticis ar sava 7k vertā auto notirgošanu??
Tu esi salicis tanī auto tik daudz sūdus,kas domati autosportistiem kuri brauc reali uz laiku,Tu brauci,lai sapeastu,ka esi nekam nederīgs pilots un tadēļ tirgo nost tagad viņu
Tas pat nav uzdirsiens,bet realitāte
Laipnieks,kas brauc pa pirmajam vietam,viņam pat uz pusi nebija tie sudi salikti un cilveks radija rezultatu,ko Tu paradiji??
Tev ir jasaprot viena lieta,man tas e36 nav visa mana dzive un pohuj tas arkas vai diski
Bet tev gan ar to krāniņu pasūdīgi laikam,ka liec visu dārgo pat īsti tam.neizprotot jēgu vai pielietojumu
ar kompatu pa brugji
Lēnāk pār tiltu "draugs".
Kad es un Laipnieks braucām kopā man bija cits auto un 2 litru dzinējs. Laipniekam bija sikais auto, 3 litri, droseles, sadalnes etc. Bet tas sīkums.
Kad es un Laipnieks braucām kopā man bija cits auto un 2 litru dzinējs. Laipniekam bija sikais auto, 3 litri, droseles, sadalnes etc. Bet tas sīkums.
Uzjautā Liepniekam un vins tev pastastis visu par to dzineju kas tur gaja un negaja un cik talu lidz 3l tur bija
ar kompatu pa brugji
Sīkajam vai tad nebija gadījumā 2.8? Bet viņam viņš bija ļoti savilets un pat bija stenda izdruka kur parādīja samērā labus ciparus?
Un jauda ja nemaldos bija pie 300hp ne? Tātad kā var tā mašīna neiet, ka cipruss saka liekas citreiz vairāk dirš, nekā pats sver
Nonsense! Es ar pāris gadus nobraucu ar TA (tai skaitā ziemā) un nekādas vainas.
Esmu saskāries ar problēmu, e46, bet motora tilpumu neviens konkrēti pateikt nemāk, varbūt kāds zin kur meklēt motora kodu, 6cilindru
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Katram laikam tās prasības ir krietni atšķirīgas, bet pat uz tik viegla auto kā e36 performance pat tuvu nestāv klāt labam oem komplektam.
Ja vajag tikai, lai ir zems un pokuj kā tiek apslāpētas bedres vai saķere pie ātruma, tad der, ja vajag, lai ir labāk par oem, tad jāaizmirst.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Sveiki vīri.
Problēma tāda, ka jāliek kupejai salonā jaudu (citu) pravotku.
Vecā nelietojama. Nopirku citu no kupejas un kkā nepamanīju ka viņai ir štekeris priekš motora vadības bloka. Vai kko jaucu?
Jautājums: vai iespējams viņu sasaistīt ar m50b25nv motora pravotku?
Vai vismas pasakiet pie kā vērsties šādos jautājumos.
Lūdzu. Steidzmi.
Problēma tāda, ka jāliek kupejai salonā jaudu (citu) pravotku.
Vecā nelietojama. Nopirku citu no kupejas un kkā nepamanīju ka viņai ir štekeris priekš motora vadības bloka. Vai kko jaucu?
Jautājums: vai iespējams viņu sasaistīt ar m50b25nv motora pravotku?
Vai vismas pasakiet pie kā vērsties šādos jautājumos.
Lūdzu. Steidzmi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Sendijs - 18 Feb 2020, 15:41, kopā labots 2 reizes.
Nu pa bedrem nevajag braukt,saksim ar tohe9600 rakstīja: ↑13 Feb 2020, 20:34Katram laikam tās prasības ir krietni atšķirīgas, bet pat uz tik viegla auto kā e36 performance pat tuvu nestāv klāt labam oem komplektam.
Ja vajag tikai, lai ir zems un pokuj kā tiek apslāpētas bedres vai saķere pie ātruma, tad der, ja vajag, lai ir labāk par oem, tad jāaizmirst.
TA prieks mierigas brauksanas ir way to go
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361