Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- …
- 470
- chevron_right
Da vecis takš ar buļļa pautiem, visiem purnā sola, bet gramatiku joprojām nav izstudējis..
Kad izlidisi līdz galam no mammas cauruma,tad varesi aizradit man par manu gramatiku
ar kompatu pa brugji
Jau labāk, bet ortogrāfija tāpat klibo. Sēdies, Citrus, 2 balles!
Jebal! tak paši kaitiniet cilvēku un velkat uz to! Joptvai! Lai tak piss savu kabri kā grib! Ar tām Jūsu replikām tik piedirš visu un izvelk garumā! Tādi paši dalbajobi...
Beautiful Mechanical Wonder
Dalbajobu bars! Gaidu, kad Cipruss pārkrāsos un tad uzliks felony!
Mes gaidam,kad Tu nolaidisies no kosmosa un sapratisi,ka tava lamata nemaksā 3.3k
Sapists salons,kizavs 100000% ar rūsu,20 gadus vecs dzinejs,nu appista m paka un uz bleķiniekiem
Aaa,bet stradajoša kondiška
Sapists salons,kizavs 100000% ar rūsu,20 gadus vecs dzinejs,nu appista m paka un uz bleķiniekiem
Aaa,bet stradajoša kondiška
ar kompatu pa brugji
Tu jocīgs vai! Tā tak klasika!
Tev pat pusē no tā nav. Motors klab kā dzenis rīta agrumā. Gidrikus sākumā samaini, pirms dirs uz kādu..
Flekša pavēlnieks
Tu tiešam esi daunis
Izskadro kā neizgriežot arkas var uzlikt felony??
Ja pateiksi kaut vienu veidu,cepums tev,ja nevaresi dot piemeru,tad Tu esi mīzlis,kas talak par hidro aplimetu paneli nesi sava dzive ticis
Puse nav?
Izskadro kā neizgriežot arkas var uzlikt felony??
Ja pateiksi kaut vienu veidu,cepums tev,ja nevaresi dot piemeru,tad Tu esi mīzlis,kas talak par hidro aplimetu paneli nesi sava dzive ticis
Puse nav?
ar kompatu pa brugji
Izvelk garumā? Tu to tgd nopietni? Ja vecis tālāk par disku maiņu neko nejēdz, neredzu iemeslu kāpēc pēc fakta nevarētu norādīt uz viņa Minhauzena dotībām? Te diršana vismaz pēc faktu būtības notiek!
Cik tad tavuprāt tam auto būtu jāmaksā? Varbūt vari piedāvāt ko labāku 3k robežās un ar 328 virsbūvi?
Vitjaz ,manam auto ir pulniba parlasita piekare-jauna,nevis ka Tu,liec lietotus termostatus
Jauns salons parsuts
Diski
Parmetinats
Un parkrasots tulit bus
Cik Tu tālu esi ticis??
Ja atmiņa mani neviļ,Tu savu ari biji tirgojis te pa kosmosu un cilvēki tevi izsmēja par taviem 50 eiro ieguldijumiem
Bet Tu ar putām uz lūpām te karoji ar visiem
Pa lielam man pohuj uz manu auto sen jau.man nav problemas uz kritiku,bet no cilvekiem,kas atšķir ,ka oem koks un aplimets panelis nav viens un tas pats
Jauns salons parsuts
Diski
Parmetinats
Un parkrasots tulit bus
Cik Tu tālu esi ticis??
Ja atmiņa mani neviļ,Tu savu ari biji tirgojis te pa kosmosu un cilvēki tevi izsmēja par taviem 50 eiro ieguldijumiem
Pa lielam man pohuj uz manu auto sen jau.man nav problemas uz kritiku,bet no cilvekiem,kas atšķir ,ka oem koks un aplimets panelis nav viens un tas pats
ar kompatu pa brugji
Zevss,tam auto ir vel tik pat jaieliek,lai vins skaititos labs auto
Es neticu,ka tam auto ir jauna piekare,lai gan ta nemaksa neko
Ko tev dod ploks kuzavs ,ja viss parejais ir japarlasa un ir nopists?
ar kompatu pa brugji
Diski!? Kuri visi no viņiem?cipruss18 rakstīja: ↑12 Apr 2020, 22:48 Vitjaz ,manam auto ir pulniba parlasita piekare-jauna,nevis ka Tu,liec lietotus termostatus
Jauns salons parsuts
Diski
Parmetinats
Un parkrasots tulit bus
Cik Tu tālu esi ticis??
Pāķi, tu dirs pēc būtības, nevis fantazē sev tur zem klaviatūras par termostatiem...
Es neko te nelielos, un neapdiršu veču autiņus, viņus neredzot, kā tu to dari, lauciniek!
Tu kad dirs, bikses novelc vismaz!
Man ZELTA KAZA TŪLĪT BŪS... NODZEMDĒ, TAD DIRS!
Pat neatbildi uz šo, man pohuj uz tavu atbildi, jo visi tpt zin kā tālāk par palagu un sapņu rakstīšanu tu neesi ticis pa šie gadiem!
Jebaķ, jebaķ...
Vitjaz-Tu esi dzivē visu sasniedzis
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
OK, flekša pavēlniek, kā teiksi. Kad būs gatavs pasauc, varbūt līdz pensijai paspēsi.
P. S Nepiedrazo te, sataisi, tad pagudrosies tālāk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- …
- 470