E92 by MixCerpins
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 27
- chevron_right
Neapgalvotu tik viennozīmīgi, ka nav gatavi, Latvijā vnk potenciālā auditorija, kurai vispār diski interesē (plašākā mērā, kā vnk ka tik ir kur riepas uzlikt) nav nemaz tik daudz un tie kuriem konkrēti šie ir aktuāli ir pavisam niecīga daļa, tas arī viss.MixCerpins rakstīja: ↑26 Apr 2020, 08:16Tas gan, kad paskatās cenas ārvalstīs tad saprot ka Latvijā diski maksā baltmaizi
Cenas ārzemju sludekļos, kuras nereti karājas gadiem imho vispār nav rādītājs, tur saskatīties var sazin ko, bet realitātē pietiek cilvēku, kas uz LV visādus diskus vedā un vēl tirgo kā perekupi un tāpat pamanās salīst vēl adekvātos ciparos.
Svaigas riepas uz svaigiem diskiem
Sailun Atrezzo 205/40/R17
Sailun Atrezzo 205/40/R17
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Arkas negribēji valcēt?
Kapec ne sunfull?
Ventili ara no diska, rc vajag isus ventelus...
Ventili ara no diska, rc vajag isus ventelus...
Varbūt kādam kādi ieteikumi par valcēšanu, būs man pirmā reize
Being second is being the first of the losers. /Senna/
mana pieredze samēra slikta ar tieši šo modeli, riepa skaļa un nav saķeres uz slapja asfalta, bet nu maksā smieklīgu naudu un par tādu cenu neko labu nevar sagaidītMixCerpins rakstīja: ↑28 Apr 2020, 21:46Šīs varēju dabūt par ļoti saldu ciparu un atsauksmes par šīm riepām arī bija diezgan labas
Iztestēšu, tad jau varēšu padalīties arī ar savu pieredzie30 rakstīja: ↑29 Apr 2020, 18:47mana pieredze samēra slikta ar tieši šo modeli, riepa skaļa un nav saķeres uz slapja asfalta, bet nu maksā smieklīgu naudu un par tādu cenu neko labu nevar sagaidītMixCerpins rakstīja: ↑28 Apr 2020, 21:46Šīs varēju dabūt par ļoti saldu ciparu un atsauksmes par šīm riepām arī bija diezgan labas
Iemet kādu bildi kā uz tava auto izskatās.
Sunfull saķere labāka, kā pieredze rāda. + Lētāki bet nu tāpat būs labiMixCerpins rakstīja: ↑28 Apr 2020, 21:46Šīs varēju dabūt par ļoti saldu ciparu un atsauksmes par šīm riepām arī bija diezgan labas
Es arī gribēju šosezon iegādāties vēl vienu pāri ar Sunfull 205/40 r17, bet Protests saka, ka noliktavās LV nav un no Ķīnas pagaidām neatnāks, līdz ar to šobrīd nav pieejami.-AF- rakstīja: ↑30 Apr 2020, 10:10Sunfull saķere labāka, kā pieredze rāda. + Lētāki bet nu tāpat būs labiMixCerpins rakstīja: ↑28 Apr 2020, 21:46Šīs varēju dabūt par ļoti saldu ciparu un atsauksmes par šīm riepām arī bija diezgan labas
vooot, tieši sailunam bija labāka, te gan runājot par saķeri līkumos, uz sausa, gan slapja utt, abas testētas uz viena auto.-AF- rakstīja: ↑30 Apr 2020, 10:10Sunfull saķere labāka, kā pieredze rāda. + Lētāki bet nu tāpat būs labiMixCerpins rakstīja: ↑28 Apr 2020, 21:46Šīs varēju dabūt par ļoti saldu ciparu un atsauksmes par šīm riepām arī bija diezgan labas
un interneta plašumos jaunietis arī pozicionē, ka driftā salīdzinoši ok saķere esot sailunam tieši.
bet tā nebija ne vainas abiem diviem.
M Power or no power..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22