Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 81
- chevron_right
Ja, komplekta ar stab.stienem nak tas specialas skruves
no sita setopa kautkas ari mainas? vai tikai punktina pec?
ar kompatu pa brugji
Parastie vs m ir jutama starpiba, ta ka tagad jabut obligati
Es personīgi vislielāko atšķirību sajutu priekšā uzliekot garās atsaites. Un tas bija pēc mondeo atsaitēm. OEM risinājums galīgi bēdīgs.
Pieņemu ka ar BC/HSD koilām jau priekšā laikam dod līdzi garās.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Jā pieriekšu vajag cietu, dēļ MacPherson īpatnībām.
Man ir aizmugureja tilta staba stiprinajumu vietu pastiprinosas plaksnes.
Atdosu par brivu
Atdosu par brivu
nedodTomSkarsts rakstīja: ↑22 Apr 2020, 13:45Es personīgi vislielāko atšķirību sajutu priekšā uzliekot garās atsaites. Un tas bija pēc mondeo atsaitēm. OEM risinājums galīgi bēdīgs.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man ar BC bija.KLAVINS rakstīja: ↑22 Apr 2020, 14:49nedodTomSkarsts rakstīja: ↑22 Apr 2020, 13:45Es personīgi vislielāko atšķirību sajutu priekšā uzliekot garās atsaites. Un tas bija pēc mondeo atsaitēm. OEM risinājums galīgi bēdīgs.
es par hsd domaju
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Tie nav street legal
Ja smuki uztaisit un nopust ar pulverkrasu var mierīgi iet skati
Nevienam auto ar stabilizatora pastiprinājumiem problēmu nav bijis.
Sezona beidzot ir atverta
*Izgaju skati, sakuma dabuju 3, par surge tanku bagaznieka, ap 2 stundas auto bija ieks boksa
*braucot majas paradijas kkada divajna skana no piekares, saldatins tomer neiztureja uzliku no mondeo, itka viss cotka.
*Izgaju skati, sakuma dabuju 3, par surge tanku bagaznieka, ap 2 stundas auto bija ieks boksa
*braucot majas paradijas kkada divajna skana no piekares, saldatins tomer neiztureja uzliku no mondeo, itka viss cotka.
Kāds ieguvums tam ka viņš īsāks?
Stabilizators stav pareizi(+- ka oem), ar oem saldatinu bija baigi tuvi sagazuma sviraj..
*AC lupa beidzot stav virsu
*Jauns akb, 95ah vieta 71ah, mazakajs ko atrodu veikala, kas der fiziski 6cil e36 neko nepartaisot.
*Patestets coma dragy
*Jauns akb, 95ah vieta 71ah, mazakajs ko atrodu veikala, kas der fiziski 6cil e36 neko nepartaisot.
*Patestets coma dragy
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …