Pāršūšana
Kāds var ieteikt kādu audumu veikalu Rīgā,kur var atrast piemērotu audumu priekš griestu pāršūšanas,vnk būs cilvēks Rīgā,kuram var iedot uzdevumu nopirkt,bet,tā kā neko īsti nezinu,būšu pateicīgs,ja kāds ieteiks kaut ko!
Ūdens iela 20/22, pie opja . Ir speciāls audums griestiem. Gan pelēks gan melns. Kad pirku maksāja 5,60€ kvadrātmetrā
P.S. Griestus parasti pārlīmē nevis šuj
Paldies! Jā,zinu,tikai neatradu īsto vietu forumā kur uzjautāt,tpc liku pie "pāršūšana"tomaats rakstīja:Ūdens iela 20/22, pie opja . Ir speciāls audums griestiem. Gan pelēks gan melns. Kad pirku maksāja 5,60€ kvadrātmetrā
Interesē, kur var sadabūt rokā Alcantara auduma gabalu uz vietas, tāds pelēcīgi melns, kā Vader m3 sēdekļiem malās). Vajadzētu vadītāja sēdekļa malu pāršūt.
Būšu ļoti pateicīgs
Būšu ļoti pateicīgs
Es te biju
ir kāds šuvējs pārdaugavā, kas būtu spējīgs pāršūt atrumkloķi?
Ari deretu labs suvejs, kas kreslam alcantara malu varetu parsut un atrumkloki.
bmwpower jautā suvejam
ja nu kādam interesē nedaudz paklausīties kā atšķirt ādas auto salonam:
Vai izdevās ko atrast? Man ar šis kļūst aktuāls...Sprogis rakstīja:Ari deretu labs suvejs, kas kreslam alcantara malu varetu parsut un atrumkloki.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Life is a bitch but a beautiful one!
Neko labāku par šuvēju no bmwpower atradis neesmu, vedīšu viņam gan visu tikai pavasarī, tāka par kvalitāti, cenu spriest nevarēšu vēl, bet atsauksmes par viņu ir labas.El_Camino rakstīja:Vai izdevās ko atrast? Man ar šis kļūst aktuāls...Sprogis rakstīja:Ari deretu labs suvejs, kas kreslam alcantara malu varetu parsut un atrumkloki.
Esmu redzējis šuvēja darbu,konkrēti stūri ,kasjaki bija,džeks viens rādija,teica labāk neko tur nevest,esot gan labi šuvēji jūrmalas šosejas malā,precīzu adresi gan nezinu ,tur ir autoserviss utml tādā teritorijā
Kads var paleto parsuut 3 staru stuuri ?
Bet pašu alcantaru arī viņš gādās?
Life is a bitch but a beautiful one!
Šuvējs pats nešus cik zinu, tikai menedžē, šuj vīrs gadosĢirts rakstīja:Esmu redzējis šuvēja darbu,konkrēti stūri ,kasjaki bija,džeks viens rādija,teica labāk neko tur nevest,esot gan labi šuvēji jūrmalas šosejas malā,precīzu adresi gan nezinu ,tur ir autoserviss utml tādā teritorijā
Kasjaki gadās visiem, man ir viņu šūtā stūre un nokalpojusi vairākus gadus, atiris nekas nav, ārā nekas nejūk
Vajag labu šuvēju kāds var padalīties ar kontaktiem ?
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Iečeko iekš FB Re Baburs designDKristaps rakstīja:Vajag labu šuvēju kāds var padalīties ar kontaktiem ?
Sveiki!
iesakiet labu šuvēju.
vajag pāršūt visu salonu, stūri, kloķus utt. + nomainīt kabrio jumtu, jumts ir, vajadzīga tik nomaiņa.
+ interesē, kur var dabūt visādas ādas un audumus priekš auto saloniem?
iesakiet labu šuvēju.
vajag pāršūt visu salonu, stūri, kloķus utt. + nomainīt kabrio jumtu, jumts ir, vajadzīga tik nomaiņa.
+ interesē, kur var dabūt visādas ādas un audumus priekš auto saloniem?
Sveiks! Ar jumtu noteikti šis cilvēks nepalīdzēs, bet man pāršuva visu salonu Šuvējs, kas agrāk (varbūt arī vēl jo projām), bāzejās Admiņu ielā Rīgā. Kvalitāte mani apmierināja, atjaunoja polsterējumus, termiņiem gan mazliet pakavējot. Solija mēneša laikā, beigās pagāja divi. Cena adekvāta un atkarīga no materiāla izvēles. 29648997.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ari šuva users śuvējs
Termiņš bija 2 meneši,beigās bija 10 mēneši
Kvalitate laba,lai ganuser Janka saka,ka esot gavno
Termiņš bija 2 meneši,beigās bija 10 mēneši
Kvalitate laba,lai ganuser Janka saka,ka esot gavno
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
nu jā, es pie usera šuvēja nevaru pierakstīties jau 2 mēnešus, katru nedēļu saka lai pazvana nākošnedēļ, bet zinu ka kvalitāte viņam ir laba. 2x esmu pie viņa šuvis. bet kad tu saki ka 10 mēneši, man bišku bail paliek.