Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- …
- 470
- chevron_right
ar kompatu pa brugji
Cik zinu Latvijā Meguiars var dabūt tikai caur dīleriem ( specializētiem veikaliem )
- ikey07
Man iedeva iztestēt 4max dzinēja mazgājamo šķidrumu (ic nopērkams) tādu speķi atmēkšķēja ja nobrinījos, iesaku!
ar kompatu pa brugji
Sveiki!
taisu zurkai swapu no m52b25 uz m52b28TU no e39
zinu ka janoperkt ecu ar ews delete
bet vai visa pravodka ir maina ? jo m52b25 ir apaljie shtekeri a tur naak kantainie
un vai ar to buutu viss ?
Paldies !
taisu zurkai swapu no m52b25 uz m52b28TU no e39
zinu ka janoperkt ecu ar ews delete
bet vai visa pravodka ir maina ? jo m52b25 ir apaljie shtekeri a tur naak kantainie
un vai ar to buutu viss ?
Paldies !
Pravodkas diezgan atšķiras. Jāmeklē gatavu priekš e36 vai jādod kādam ar zināšanām taisīt. Vēl jāskatās vai atstāsi visas 4 zondes vai liksi parastos m52 izplūdes kolektorus. Tad būs vēl nepieciešams izprogrammēt pēdējās zondes.
Te ir kads kas var vai zin kur var uztaisit poly bukses uz pasutijumu?
ar kompatu pa brugji
3b
Man arī 46 tas izdarīts. Must do, it sevišķi ja jau swapo. Tie oriģinālie M52TU/M54 kolektori ir briesmas un otrās zondes tāpat nekādu reālu funkciju nepilda.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kā noņemt e36 stoikas, es tiku līdz drošības jostas agstuma regulatoram, bet nevaru saprast kā dabūt viņu nost, lai var stoiku noņemt.
- ikey07
Tik tālu es arī tiku, es domāju to ļuriku kas ir virs viņa ko nospiež lai varētu regulēt augstumu, tavā bildē viņa tur vairs nav.
- ikey07
To,cik atceros, vajadzēja vienkārši vilkt uz sevim.
Sveiki,
Cik var prasīt par open type 188 3.07 reduktoru?
Cik var prasīt par open type 188 3.07 reduktoru?
Sveiki! Ir problema! Vaig palidzigu padomu!
M52b25 vienvanos dzinejam loti lenu grit apgriezieni!
Vai kads ir ar to saskaries un kadi ir bijusi risinajumi! Gaisu nekur nepiesuc. Kompis rada visu normas robezas !
M52b25 vienvanos dzinejam loti lenu grit apgriezieni!
Vai kads ir ar to saskaries un kadi ir bijusi risinajumi! Gaisu nekur nepiesuc. Kompis rada visu normas robezas !
Es skatītos vai drosele normāli aizveras. Moš aizaugusi, vai arī atsperei kaput
Pirms celsanas ieksa drosele tika izmazgata. Funkcione labi. Trosite ari nekeras.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- …
- 470