ZzevsS Autoparks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Neliela fotoatskaite par virsbūves stāvokli pēc izjaukšanas. Nav bildes no blieztās aizmugures un sapuvušajiem aizmugurējā tilta stiprinājumiem.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kad stāstīji, ka bēdīgs, likās, ka vnk smagi pārspīlē, bet šis toč izskatās bezmazvai slīcis
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Trū..TomSkarsts rakstīja: ↑16 Jūl 2020, 19:48 kad stāstīji, ka bēdīgs, likās, ka vnk smagi pārspīlē, bet šis toč izskatās bezmazvai slīcis
Un izskatās, ka arī būtu dedzis.
Hvz, tur da jebkas var būt bijis. No tā auto nu ir palikuši pāri tikai metāllūžņi un dokumenti, tagad laiks ķerties klāt jauniem piedzīvojumiem.
Tā kā es diži normāls es neesmu un laikam naudu, laiku un enerģiju nav man kur likt... saprotams ka es nevaru nosēdēt mierā un nopirku sev kārtējo projektauto
Īsumā par auto:
1999 gada 323 kabriolets, anglis ar diezgan labu virsbūvi (iespējams sterilāko kādu es esmu redzējis).
Tehniskā specifikācija:
Type: 323i
Series: E36 (3 Series)
Body Type: Convertible
Prod. Date: 1999-03-19
Steering: Right Hand Drive
Engine: M52
Displacement: 2.5
Power: 125kw / 170hp
Drive: HECK
Transmission: Manual
Colour: Farn-grün (386)
Plāni kā jau parasti - nekonkrēti, bat centīšos iezīmēt galvenās vadlīnijas:
- Pārbūvēt par eiropieti;
- m52b25 vai m52b28 motors;
- sapirkt trūkstošās virsbūves detaļas un jumtu;
- salikt visu kopā, piereģistrēt un iziet TA;
- sapulēt un tad jau redzēs...
pozitīvi ka no kupejas ir palicis viss nepieciešamais pārbūvei + vēl daži labumi kurus varēšu izmantot. Primāri vēlos dabūt jumtu un pamazām pārbūvēt par eiropieti. Viss pārējais tikai un vienīgi pēc noskaņojuma
Īsumā par auto:
1999 gada 323 kabriolets, anglis ar diezgan labu virsbūvi (iespējams sterilāko kādu es esmu redzējis).
Tehniskā specifikācija:
Type: 323i
Series: E36 (3 Series)
Body Type: Convertible
Prod. Date: 1999-03-19
Steering: Right Hand Drive
Engine: M52
Displacement: 2.5
Power: 125kw / 170hp
Drive: HECK
Transmission: Manual
Colour: Farn-grün (386)
Plāni kā jau parasti - nekonkrēti, bat centīšos iezīmēt galvenās vadlīnijas:
- Pārbūvēt par eiropieti;
- m52b25 vai m52b28 motors;
- sapirkt trūkstošās virsbūves detaļas un jumtu;
- salikt visu kopā, piereģistrēt un iziet TA;
- sapulēt un tad jau redzēs...
pozitīvi ka no kupejas ir palicis viss nepieciešamais pārbūvei + vēl daži labumi kurus varēšu izmantot. Primāri vēlos dabūt jumtu un pamazām pārbūvēt par eiropieti. Viss pārējais tikai un vienīgi pēc noskaņojuma
Pēdējais labojis ZzevsS - 19 Sep 2020, 19:22, kopā labots 1 reizi.
490 EUR ar piegādi līdz pagalmam. Diskus pirku atsevišķi, jo virsbūve tirgojās bez diskiem.
Pēdējais labojis ZzevsS - 21 Jūl 2020, 00:56, kopā labots 1 reizi.
Kuzavam apakša veiksmi darbos
Domaju ka pazudīs.
Es te skatos uz savu un domāju-nahujamman viņu vispar vajag
ar kompatu pa brugji
Nevajag tik daudz tūningot un stancēt, lai var ar to auto arī baudāmi pabraukt, tad varbūt neapniks
fakti. kabrim imho jābūt stock. Lai nelīst kafija ārā kratoties un var sarunāties arī, nevis dzirdēt tikai izplūdi
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Piekrītu, kabrim ir jābūt kā svētdienas auto, kurā pa retam izbraukt un baudīt dzīvi un patīkamos laikapstākļus.TomSkarsts rakstīja: ↑18 Jūl 2020, 23:16fakti. kabrim imho jābūt stock. Lai nelīst kafija ārā kratoties un var sarunāties arī, nevis dzirdēt tikai izplūdi
Redz man ir vienkāršāk, jo es par savu skaidri zinu ka man viņu "nah nevajag" un ka viņš tika iegādāts un tiks celts aiz "nehuj djelatj" . Ja pazudīs entuziasms tad auto stāvēs garāžā līdz atkal parādīsies vēlme kko darīt.
Pirmais sarežģītais darbs ir izjaukt un pārtaisīt par eiropieti...galvenais to izdarīt, pēc tam būs vienkāršāk.
Varbūt kāds var ieteikt kur par sakarīgiem cipariem var dabūt jumtu?
Pēdējais labojis ZzevsS - 20 Sep 2020, 19:27, kopā labots 1 reizi.
Pazvani lietotājam LEO. Varbūt vēl ir jumts pieejams. Savulaik 2 vai 3 e36 cabrio izjauca. 27000456
Divi mēneši pagājuši un neko īsti neesmu izdarījis, drīzumā ceru saņemties un izjaukt salonu lai var sākt pārtaisīt par eiropieti.
Sakārtoju UK dokumentus uz mana vārda un beidzot iegādājos elektriskā jumta swapu kā arī dažas citas noderīgas lietas - kabrioleta bagāžnieku ar stopņiku, trūkstošās bagāžnieka abšivkas, Mtech3 stūri un ručņiku ar ādas rokturi.
Sakārtoju UK dokumentus uz mana vārda un beidzot iegādājos elektriskā jumta swapu kā arī dažas citas noderīgas lietas - kabrioleta bagāžnieku ar stopņiku, trūkstošās bagāžnieka abšivkas, Mtech3 stūri un ručņiku ar ādas rokturi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right