Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- …
- 470
- chevron_right
Šito vajag ierāmēt!!!
Beautiful Mechanical Wonder
Zviedrijā ir cits stastsZzevsS rakstīja: ↑27 Jūl 2020, 22:49Piekrītu, bet kopumā vidējās Latvijas iedzīvotāja kredītsaistības ir zemas, ~ uz 12 gadiem un tas ir viens no zemākajiem rādītājiem Eiropā. Kamēr piemēram vidējās Zviedrijas iedzīvotāja saistības ir uz 70 gadiem, kas vispār ir anormāls cipars un dzīves laikā nav atmaksājams (SEB bankas dati).JānisK-[JK] rakstīja: ↑27 Jūl 2020, 22:42Bet ir daudz cilvēku, kuriem tas tiešām ir slikti, Latvijā ir ļoti daudz kredītņēmēju un daudzi pārvērtē savas iespējas, kredītdevēji to ļaunprātīgi izmanto . Čoms strādā šajā nozarē, tā kā ko zinu.ZzevsS rakstīja: ↑27 Jūl 2020, 22:34
Visa mūsdienu pasaule un bizness balstās uz svešas naudas ieguldīšanu un peļņas gūšanu izmantojot svešus naudas līdzekļus.
Ja iztiek bez tā - super, bet nevajag uzreiz teikt, ka kredīts ir slikti un cilvēks vai uzņēmums kas ņem kredītu vai izmanto svešus finanšu līdzekļus ir maksātnespējīgs.
Viņiem māja vai dzivokla cenas ap stockholmu sakas no ļimaka eiro
% lokme kas jaatdod bankai vienubrid bija kkas ap 0.8% gadā
ar kompatu pa brugji
Kaut kas briest!
Hello,
Meklēju kādu, kas var iznomāt sadaleņu fiksatoru m52/m54/m50
2883889pieci
Meklēju kādu, kas var iznomāt sadaleņu fiksatoru m52/m54/m50
2883889pieci
Lv viens veikals auto audimiem, udens iela.
E36 iecelts m52tub28, pēc laika parādījās spiediens trubās- pa korķi pa laikam izsit antifrīzu, brauc kā gribi, bet temp pāri nav kāpusi, interesē kpc spiediens un nevārās?
Gan jau ka galvai pipec pie 6ta podaShiftDown2Dfift rakstīja: ↑28 Jūl 2020, 18:09 E36 iecelts m52tub28, pēc laika parādījās spiediens trubās- pa korķi pa laikam izsit antifrīzu, brauc kā gribi, bet temp pāri nav kāpusi, interesē kpc spiediens un nevārās?
Nu man lidzigi simptomi vismaz
ar kompatu pa brugji
Es sāktu ar korķa maiņu.
Tas, tāpat kā termostats utt, ir daļa, kas nolietojas, aizķep, ķīlē. Pēc idejas būtu ik pa laikam profilaktiski jāmaina, bet lielākā daļa vēl brauc ar oriģinālajiem no rūpnīcas.
Jauns oem mazliet virs 20eur, hella/behr padsmit (varētu būt kastē tas pats, kas oem, bet es to pāris EUR dēļ neriskētu).
Lētos topran, febi utt nav vērts mēģināt laimi, ir bijis, ka strādā švakāk, kā 10gadus vecs oem.
Tas, tāpat kā termostats utt, ir daļa, kas nolietojas, aizķep, ķīlē. Pēc idejas būtu ik pa laikam profilaktiski jāmaina, bet lielākā daļa vēl brauc ar oriģinālajiem no rūpnīcas.
Jauns oem mazliet virs 20eur, hella/behr padsmit (varētu būt kastē tas pats, kas oem, bet es to pāris EUR dēļ neriskētu).
Lētos topran, febi utt nav vērts mēģināt laimi, ir bijis, ka strādā švakāk, kā 10gadus vecs oem.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Bet ja būtu pipec galvai- viņam tak vajadzētu vārīties vai ne?cipruss18 rakstīja: ↑28 Jūl 2020, 18:29Gan jau ka galvai pipec pie 6ta podaShiftDown2Dfift rakstīja: ↑28 Jūl 2020, 18:09 E36 iecelts m52tub28, pēc laika parādījās spiediens trubās- pa korķi pa laikam izsit antifrīzu, brauc kā gribi, bet temp pāri nav kāpusi, interesē kpc spiediens un nevārās?
Korķis mainīts, kā aŕī radiātors pirms pāris mēnešiem, pēc maiņas spiediena nebija, negribās ticēt, ka galva aizgāja pa pieskari tik pēc pāris grīdā iespiešanas mēģinājumiemhe9600 rakstīja: ↑28 Jūl 2020, 18:36 Es sāktu ar korķa maiņu.
Nu nav teikts.man temperatura ari stav čotka bet spiedien ir pipec,ka visu tosolu izspiežShiftDown2Dfift rakstīja: ↑28 Jūl 2020, 18:43Bet ja būtu pipec galvai- viņam tak vajadzētu vārīties vai ne?cipruss18 rakstīja: ↑28 Jūl 2020, 18:29Gan jau ka galvai pipec pie 6ta podaShiftDown2Dfift rakstīja: ↑28 Jūl 2020, 18:09 E36 iecelts m52tub28, pēc laika parādījās spiediens trubās- pa korķi pa laikam izsit antifrīzu, brauc kā gribi, bet temp pāri nav kāpusi, interesē kpc spiediens un nevārās?
ar kompatu pa brugji
Nav galva, visi vienmēr biedē cilvēkus ja kkas ar dzesēšanas sistēmu nav ok, vnk kārtīgi atgaiso, un būs ok.
- ikey07
Izklāsti, lūdzu, savu atgaisošanas procedūru. Soli pa solim, tad varēs spriest vai būs motoršādens vai vienk gaiss sistēmā.ShiftDown2Dfift rakstīja: ↑28 Jūl 2020, 18:47Korķis mainīts, kā aŕī radiātors pirms pāris mēnešiem, pēc maiņas spiediena nebija, negribās ticēt, ka galva aizgāja pa pieskari tik pēc pāris grīdā iespiešanas mēģinājumiemhe9600 rakstīja: ↑28 Jūl 2020, 18:36 Es sāktu ar korķa maiņu.
Pielējām radiatoru līdz bortam un pūtām caur radiatora korķi kamēr caur atgaisošanas skrūvi nāca tikai antifrīzs bez gaisa burbuļiemhe9600 rakstīja: ↑28 Jūl 2020, 19:21Izklāsti, lūdzu, savu atgaisošanas procedūru. Soli pa solim, tad varēs spriest vai būs motoršādens vai vienk gaiss sistēmā.ShiftDown2Dfift rakstīja: ↑28 Jūl 2020, 18:47Korķis mainīts, kā aŕī radiātors pirms pāris mēnešiem, pēc maiņas spiediena nebija, negribās ticēt, ka galva aizgāja pa pieskari tik pēc pāris grīdā iespiešanas mēģinājumiemhe9600 rakstīja: ↑28 Jūl 2020, 18:36 Es sāktu ar korķa maiņu.
Pameklē forumā bija tipiks par dzeses sistēmu, tur sīki soli pa solim biju izklāstījis pareizu atgaisošanas procedūru. Trakots slinkums tagad gari rakstīt, atkārtoties.
Ar šito "pūšanu, purna celšanu utt" ilgtermiņā tiešām savērpsi galvu.
Edit:
Šis tipiks. E46 un jaunāku auto gadījumā (ar papildus cirkulācijas sūkni), lejot dzeses šķidrumu ieslēdzam "aizdedzi" un klimu uz 32C, palīdzēs atbrīvoties no gaisa.
viewtopic.php?f=48&t=227&p=338095&hilit ... ma#p338095
Ar šito "pūšanu, purna celšanu utt" ilgtermiņā tiešām savērpsi galvu.
Edit:
Šis tipiks. E46 un jaunāku auto gadījumā (ar papildus cirkulācijas sūkni), lejot dzeses šķidrumu ieslēdzam "aizdedzi" un klimu uz 32C, palīdzēs atbrīvoties no gaisa.
viewtopic.php?f=48&t=227&p=338095&hilit ... ma#p338095
Pēdējais labojis he9600 - 28 Jūl 2020, 19:53, kopā labots 1 reizi.
Paldies, pameklēšu gan, ceru, ka tev taisnība
Sveiki!
Kāds varbūt ir labāk informēts un var izskaidrot smalkāk par CC Nation pasākumu 8. augustā, afišās nekādu konkrētu info neatradu.
Ir vēlme ar draugiem apmeklēt, man ar čomu interesē izbraukt uz laiku pa trasi. Šīm disciplīnām kaut kur iepriekš jāpierakstās rindā, ir ierobežots dalībnieku skaits, vai vienk. pērc biļeti, brauc iekšā un stājies dzīvajā rindā?
Kāds varbūt ir labāk informēts un var izskaidrot smalkāk par CC Nation pasākumu 8. augustā, afišās nekādu konkrētu info neatradu.
Ir vēlme ar draugiem apmeklēt, man ar čomu interesē izbraukt uz laiku pa trasi. Šīm disciplīnām kaut kur iepriekš jāpierakstās rindā, ir ierobežots dalībnieku skaits, vai vienk. pērc biļeti, brauc iekšā un stājies dzīvajā rindā?
Cik es noprotu, arī lai pa trasi pabrauktu, vajag reģistrēties, - https://www.ccnation.org/lv/event/registration/3/phe9600 rakstīja: ↑31 Jūl 2020, 11:54 Sveiki!
Un šeit var laicīgi biļetes nopirkt, jo esot ierobežots daudzums, - https://ticketpoint.lv/products/cc-nati ... 99ismwiVRE
Kas ir Miljonār ? Jaunu nevari nopirkt ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- …