Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 393
- 394
- 395
- 396
- 397
- …
- 470
- chevron_right
iesakiet, kur rīgā vai tās apkārtnē, var arī ap siguldu, aizvest sakopt un pārkrāsot e36 priekšējos spārnus?
Līdzīgi, kā es kādreiz, bet nomainījām dzinēju, it kā viss tāds pats, bet atgaisot nu nekādīgi, un iepriekš jau cik reizes gaisojis biju, bet šoreiz nereāli. Bet, pāris reizes, ar pareizu atgaisošanu un viss ok.ShiftDown2Dfift rakstīja: ↑28 Jūl 2020, 19:36 Pielējām radiatoru līdz bortam un pūtām caur radiatora korķi kamēr caur atgaisošanas skrūvi nāca tikai antifrīzs bez gaisa burbuļiem
Latvija ir iespeja dabut supersprint race izpludi , bunduli un mos vidus dalu ?
Uzzvani uz Ape motors
Šod atnāca korķis radiatoram- oem 30 eur, samainīju un viss kārtībā, ne spiediena, ne antifrīzu spiež arā- viss kā nākas reāli kīniešu korķis visu čakarējaRob rakstīja: ↑06 Aug 2020, 00:26Līdzīgi, kā es kādreiz, bet nomainījām dzinēju, it kā viss tāds pats, bet atgaisot nu nekādīgi, un iepriekš jau cik reizes gaisojis biju, bet šoreiz nereāli. Bet, pāris reizes, ar pareizu atgaisošanu un viss ok.ShiftDown2Dfift rakstīja: ↑28 Jūl 2020, 19:36 Pielējām radiatoru līdz bortam un pūtām caur radiatora korķi kamēr caur atgaisošanas skrūvi nāca tikai antifrīzs bez gaisa burbuļiem
Iesakiet kur Rīgā var sametinat diskam plaisu
Riepu garaza nav aktuala
Riepu garaza nav aktuala
ar kompatu pa brugji
BLAST.LV sataisija man gandriz metamu disku, drošu var vest viņiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es vel MMK varu ieteikt, Biķernieku ielas filiāle taisa, ļoti apmierināts ar kvalitāti
Kadas tev bija izmaksas?
ar kompatu pa brugji
Par 4gab disku valcēšanu un remontu 90€
Domāju par vienu disku nekādu kosmosu neprasītu
Tā kā e36 šodienas pasākumā bija padaudz. Padalās, lūdzu, kādi trackday apļu laiki ar atmosfēras e36/e46?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ko TA džeki saka par izgrieztu rezerves riteņa vietu, sēdies 2? Plāksne protams smuki sametināta, viss apstrādāts un nokrāsots pārējā kuzava krāsā.
Kkur jau bija tēma pa šito, skatē nelaiž cauri.
- ikey07
Iesaku Diskumeistaru. Izdarīs visu iespējamo par normālu cenu. Kā arī pulverkrāsot iedos uzņemumam marupē, kur kvalitate būs vēl labāka.
Čau, visiem!
Iesakat lūdzu kādu elektriķi, kas par normālām naudām var sataisīt e36 centrālo atslēgu (ir oriģinālā, beigusi strādāt), miglām vadus pievilkt.
Pie Dogmas netiku jau pusgadu.
Vēlams Rīga.
Iesakat lūdzu kādu elektriķi, kas par normālām naudām var sataisīt e36 centrālo atslēgu (ir oriģinālā, beigusi strādāt), miglām vadus pievilkt.
Pie Dogmas netiku jau pusgadu.
Vēlams Rīga.
Kāda ir aptuvenā vērtība kupejas M sānu spoguļiem (ķīniešiem)?
20-50
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 393
- 394
- 395
- 396
- 397
- …