Wivars_projekts_2
Krăsa izskatās ļoti sulīga
Ar diskiem trāpīts desmitniekā!
E36 grūti piemeklēt diskus, lai ir zolidi , bet viegli nošaut garām.
maz variantu no originalajiem.
vispār laikam disku tēma ir smaga lieta
E36 grūti piemeklēt diskus, lai ir zolidi , bet viegli nošaut garām.
maz variantu no originalajiem.
vispār laikam disku tēma ir smaga lieta
SunCoast Customs IIIM
Sveiciens šajā valsts izsludinātajā ārkārtas stāvoklī
Krietni vairāk laiks tagad tiek pavadīts garāžā, slēpjoties no baciļiem
Priekš mana E36 tas nāk pa labu, protams visus sīkos darbiņus neuzskaitu, neveicu fotofiksāciju, bet auto uzlabojās !
Pamatīgs ieberziens man radās kad uzzināju, ka skati nevar ar e46 priekšējo ritošo iziet, jo es dabūju labu UK coupe un gribēju pārlikt, jau sapederasīju, gandrīz jau braucu pasūtīt visus jaunus pirkstus, coilus, u.t.t.
Tad nu no ritošās ir daļa no e46 coupe ar 100tkm noskrējienu.
Dzinējam vajag kompi pieslēgt, kāds no dačikiem tomēr ir beigts, nevienmērīgi katli strādā.
Šomēnes plānoju braukt uz CSDD
Parakājos pa vecajām bildēm, atradu kāds izskatījās tikko iegādāts
Bilde, kad vēl bija sniegs... Un tā ir pēdējā diena, kad mana žurka redzēja sniegu Tāds galīgi pliks vēl. Janvārī izdomāju, ka ritošo jāpārlasa, taču ar visu šo krīzes bumu, mazliet norimos un nelikšu šogad visu no poly un vel nekrāsošu ritošo. Nākam sezon Un vakar uzņemtie foto: Brīvdienās domāju salikšu ritošo, vēl pāris sīkumi un jāpasauc kompi lai paskatās, kas ar dzinēju.
Veiksmīgu sezonu
Krietni vairāk laiks tagad tiek pavadīts garāžā, slēpjoties no baciļiem
Priekš mana E36 tas nāk pa labu, protams visus sīkos darbiņus neuzskaitu, neveicu fotofiksāciju, bet auto uzlabojās !
Pamatīgs ieberziens man radās kad uzzināju, ka skati nevar ar e46 priekšējo ritošo iziet, jo es dabūju labu UK coupe un gribēju pārlikt, jau sapederasīju, gandrīz jau braucu pasūtīt visus jaunus pirkstus, coilus, u.t.t.
Tad nu no ritošās ir daļa no e46 coupe ar 100tkm noskrējienu.
Dzinējam vajag kompi pieslēgt, kāds no dačikiem tomēr ir beigts, nevienmērīgi katli strādā.
Šomēnes plānoju braukt uz CSDD
Parakājos pa vecajām bildēm, atradu kāds izskatījās tikko iegādāts
Bilde, kad vēl bija sniegs... Un tā ir pēdējā diena, kad mana žurka redzēja sniegu Tāds galīgi pliks vēl. Janvārī izdomāju, ka ritošo jāpārlasa, taču ar visu šo krīzes bumu, mazliet norimos un nelikšu šogad visu no poly un vel nekrāsošu ritošo. Nākam sezon Un vakar uzņemtie foto: Brīvdienās domāju salikšu ritošo, vēl pāris sīkumi un jāpasauc kompi lai paskatās, kas ar dzinēju.
Veiksmīgu sezonu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Biju kautkā palaidis garām šo topiku. Visu cieņu, milzīgs darbs ieguldīts un rezulatāts ļoti labs
Pēdējā bildē uz Style24 izskatās ideāli
Ja būtu jāpiesienas pie sīkumiem, tad prasītos M buferis aizmugurē un M vai AC spoguļi
Pēdējā bildē uz Style24 izskatās ideāli
Ja būtu jāpiesienas pie sīkumiem, tad prasītos M buferis aizmugurē un M vai AC spoguļi
Tie st24 atmet tādu nostaļģiju.
Ļoti labi diski
Ļoti labi diski
Es tev piekritu
Pašam nak domas,ka pietiek sedinats auto af platiem diakiem,varbut jaatgriežas pie stock un baloniem
ar kompatu pa brugji
Kofekte
Jaunumi par manu e36.
+ šodien izieta projekta pārbūve uz 2.8. (Biju pārliecināts, ka nodoklis būs lielais, bet auto svars nemainās, tad paliek 4cy dzinēja nodoklis)
+ Izieta tehniskā apskate ar slimības lapu biju domājis, ka būs sliktāk pēc 3 gadu pārtraukuma un pēc pārbūvēm.
+ Visādi sīkumi salonam savesti kārtībā.
+ ieliku motor telpas apgaismojumu, ar slēdzi no salona, tāds sīkums, bet patīkams Vakarā krāsa tā arī izskatās, un saulē pilnīgi savādāk Vēl darāmo darbs, kas kaitina nobraucot 6km līdz CSDD:
- griestu apšuvumu vajag
- druvju apšifkām stiprinājumus
- bremžu diskiem aizsargi kaut kur švīkājas
- savirze jāizved jāuztaisa
- miglas lukturi jāpievieno
- jāliek atpakaļ 2.8 bundulis (projekta pārbaudē pateica, ka pa skaļu), skati izgāju ar dīzeļa bunduli 88db.
- jāiegādājās M pakas aizmugurējo bamperu + M spoguļus + vēl krāsot viņus
Bet jo vairāk skaties, jo vairāk gribās sīkumus izlabot, uzlabot, pielabot.
Foto sesija gan jau arī taps
P.S. Bet vairs nekādas pārbūves ar šo modeli, atstāšu lai stāv un tikai uz TA. Ja Turbo tad jau kādu e46 karbio ņemšu
+ šodien izieta projekta pārbūve uz 2.8. (Biju pārliecināts, ka nodoklis būs lielais, bet auto svars nemainās, tad paliek 4cy dzinēja nodoklis)
+ Izieta tehniskā apskate ar slimības lapu biju domājis, ka būs sliktāk pēc 3 gadu pārtraukuma un pēc pārbūvēm.
+ Visādi sīkumi salonam savesti kārtībā.
+ ieliku motor telpas apgaismojumu, ar slēdzi no salona, tāds sīkums, bet patīkams Vakarā krāsa tā arī izskatās, un saulē pilnīgi savādāk Vēl darāmo darbs, kas kaitina nobraucot 6km līdz CSDD:
- griestu apšuvumu vajag
- druvju apšifkām stiprinājumus
- bremžu diskiem aizsargi kaut kur švīkājas
- savirze jāizved jāuztaisa
- miglas lukturi jāpievieno
- jāliek atpakaļ 2.8 bundulis (projekta pārbaudē pateica, ka pa skaļu), skati izgāju ar dīzeļa bunduli 88db.
- jāiegādājās M pakas aizmugurējo bamperu + M spoguļus + vēl krāsot viņus
Bet jo vairāk skaties, jo vairāk gribās sīkumus izlabot, uzlabot, pielabot.
Foto sesija gan jau arī taps
P.S. Bet vairs nekādas pārbūves ar šo modeli, atstāšu lai stāv un tikai uz TA. Ja Turbo tad jau kādu e46 karbio ņemšu
Reģistrējot pārbūvi, nodoklis nemainās, nekad tā nav bijis.
Turpini tādā garā, papildinot auto
Turpini tādā garā, papildinot auto
Kas ar kartera ventilāciju nepatika?
Catch can ar ventilaciju uz atmosfēru bija?
Catch can ar ventilaciju uz atmosfēru bija?
Nu apsveicu ar veiksmīgu pārbūvi un čakaru 3g garumā !
beidzot finisa taisnē un var braukt!
Kā jau teicu krāsas un disku kombinācija loti zolidi
prasās vader krēsli salonā
nu kas ar skati, izgāji atkārtoto vai nebija laika dēļ vēlēšanām
beidzot finisa taisnē un var braukt!
Kā jau teicu krāsas un disku kombinācija loti zolidi
prasās vader krēsli salonā
nu kas ar skati, izgāji atkārtoto vai nebija laika dēļ vēlēšanām
SunCoast Customs IIIM
Apsveicu
Ir ir !!! Skate pa 0 un izdarīts, ir baigais prieks, ka tas murgs ir beidzies
BET, sataisīšu bildes salikšu gan ar salonu gan ar defektiem un ko plānoju uz ziemu izdarīt.
Kurš gan negribētu vader
Kopskats sezonas beigās.
Tad nu šogad būve man teorētiski pabeigta, taču ir visādas nianses kur vajag pielabot, uzlabot u.t.t.
Centos visu pats hobiju līmenī darīt, protams bez palīdzības neiztikt, lielāko darbu izdarīja "Kantoris" tā bija auto izjaukšana, pārkrāsošana un salikšana. Dzinēju, pats aplasīju saliku cik mācēju, bet pie pielaišanas palīdzēja
Šis auto galīgi dzīvē nav prioritāte, tapēc laikam tik ilgi velkas, bet patīkami ka stāv ar jaunu skaistu tehnisko apskati kādā mājas stūrī Lūk, kā šobrīd izskatās un ko plānoju tālāk darīt. Problēma ar motora pārsegu, muļķīgā veidā salocīju, iegādājos sterilu pārsegu jau, tad nu ziemā vedīšu krāsot.
Pie viena krāsošanas vēl dabūju oriģinālos M pakas spoguļus Paliek M pakas bamperu dabūt. Tāda bezjēdzīga, bet tomēr lampiņa Nereāli kaitina, pamatīgi besī tās apšifkas, jāsaņemās un jāatrod veids kā kvalitatīvi pievienot durvīm. Man ļoti svarīgs ir salons, tad nu tas OEM man īsti negāja pie sirds, izvēlējos e46 coupe UK sēdekļus, esmu sajūsmā !
Vēl nav, bet domāju drīzumā būs 4x el. logi, tas top. Un par aizmugurējiem sēdekļiem ! Neesmu skatījies vai pašas muguras der, vai ir iespēja sameistarot, bet uz ātro ieliekot, citas sēdēšanas ! Ir arī oriģinālais rādio, bet šobrīd vienkāršāk ielikt mūsdienu lai var klausītos normālā sistēmā, tad nomainīju skaļruņus, pie kājām JBL, mazie pīkstuļi no e46, lielie oriģinālie bet atvienoti un aizmugurē MTX, cenas kategorijā krietni izdevīgāk nekā JBL, bet kvalitāte bez pastiprinātājiem, bez subuferiem, tīri uz maģi. Jāpievieno vēl no e39 vai e46 lukturītis. Tad nu ko es vēl plānoju -
* griestu apšuvumus ar visiem loriņiem savest kārtībā
* diskus pārkrāsot, sapulēt
* dzinēju aizvest saregulēt, pārbaudīt protams pie dyno systems
* tātad pārsegu, spoguļus un M-bamperu nokrāsot.
* oriģinālos pagriezienus, jo noriebušies tie ķīniešu ka nesaplūst līnijas
* pannu dzinējam
* signalizāciju pievienot, jo šobrīd no vecās signalizācijas tikai avarīkas mirgo Kaut kas netā, gan jau ziemas vakaros izburšu.
* u.t.t.
Tad nu šogad būve man teorētiski pabeigta, taču ir visādas nianses kur vajag pielabot, uzlabot u.t.t.
Centos visu pats hobiju līmenī darīt, protams bez palīdzības neiztikt, lielāko darbu izdarīja "Kantoris" tā bija auto izjaukšana, pārkrāsošana un salikšana. Dzinēju, pats aplasīju saliku cik mācēju, bet pie pielaišanas palīdzēja
Šis auto galīgi dzīvē nav prioritāte, tapēc laikam tik ilgi velkas, bet patīkami ka stāv ar jaunu skaistu tehnisko apskati kādā mājas stūrī Lūk, kā šobrīd izskatās un ko plānoju tālāk darīt. Problēma ar motora pārsegu, muļķīgā veidā salocīju, iegādājos sterilu pārsegu jau, tad nu ziemā vedīšu krāsot.
Pie viena krāsošanas vēl dabūju oriģinālos M pakas spoguļus Paliek M pakas bamperu dabūt. Tāda bezjēdzīga, bet tomēr lampiņa Nereāli kaitina, pamatīgi besī tās apšifkas, jāsaņemās un jāatrod veids kā kvalitatīvi pievienot durvīm. Man ļoti svarīgs ir salons, tad nu tas OEM man īsti negāja pie sirds, izvēlējos e46 coupe UK sēdekļus, esmu sajūsmā !
Vēl nav, bet domāju drīzumā būs 4x el. logi, tas top. Un par aizmugurējiem sēdekļiem ! Neesmu skatījies vai pašas muguras der, vai ir iespēja sameistarot, bet uz ātro ieliekot, citas sēdēšanas ! Ir arī oriģinālais rādio, bet šobrīd vienkāršāk ielikt mūsdienu lai var klausītos normālā sistēmā, tad nomainīju skaļruņus, pie kājām JBL, mazie pīkstuļi no e46, lielie oriģinālie bet atvienoti un aizmugurē MTX, cenas kategorijā krietni izdevīgāk nekā JBL, bet kvalitāte bez pastiprinātājiem, bez subuferiem, tīri uz maģi. Jāpievieno vēl no e39 vai e46 lukturītis. Tad nu ko es vēl plānoju -
* griestu apšuvumus ar visiem loriņiem savest kārtībā
* diskus pārkrāsot, sapulēt
* dzinēju aizvest saregulēt, pārbaudīt protams pie dyno systems
* tātad pārsegu, spoguļus un M-bamperu nokrāsot.
* oriģinālos pagriezienus, jo noriebušies tie ķīniešu ka nesaplūst līnijas
* pannu dzinējam
* signalizāciju pievienot, jo šobrīd no vecās signalizācijas tikai avarīkas mirgo Kaut kas netā, gan jau ziemas vakaros izburšu.
* u.t.t.
man ar apšivkām ar tieši tāda pati problēma (vecuma), pa ziemu kaut kas jāizdomā
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
Abšivkām ir 2 varianti (no otras puses skatot)
Ir ar plastmasiem, kur nāk klipši:
Un ir ar "kartonu", kur nāk klipši:
Negribu samelot, bet aizdomas, ka plastmasa variants nāk facelift auto. Pats savulaik salasīju dažādas abšivkas, ko citi atdeva pa aliņu, pielasīju abām pusēm visas detaļas lai ir plastmasa nevis "kartona" un bez bēdas. Jo kartona sūdi plīst un reāli kvalitatīvi salabot/atjaunot viņus nevar. Plastmass way to go.
Liet. wiwars gan izskatās, ka trūkst augšējais plastmass (redzams "kartona" bildē augšā)
Ir ar plastmasiem, kur nāk klipši:
Slēpts saturs: Parādīt
Slēpts saturs: Parādīt
Negribu samelot, bet aizdomas, ka plastmasa variants nāk facelift auto. Pats savulaik salasīju dažādas abšivkas, ko citi atdeva pa aliņu, pielasīju abām pusēm visas detaļas lai ir plastmasa nevis "kartona" un bez bēdas. Jo kartona sūdi plīst un reāli kvalitatīvi salabot/atjaunot viņus nevar. Plastmass way to go.
Liet. wiwars gan izskatās, ka trūkst augšējais plastmass (redzams "kartona" bildē augšā)
Being second is being the first of the losers. /Senna/